Повернутися назад Роздрукувати

ТІС-КТ почав працювати з охолодженими харчовими продуктами (фото)

ТІС-КТ почав працювати з охолодженими харчовими продуктами (фото)

  У січні на контейнерному терміналі ТІС стартував проєкт по прийняттю, тимчасовому зберіганню та стафіровці охолодженої продукції. ТІС запустив цей проєкт спільно з партнером - агропромисловим холдингом "Миронівський хлібопродукт".

В'ячеслав Каракой, начальник стафіровочної служби.

Охолоджена продукція (а саме курятина) цієї компанії надходить на термінал в автомобілях-рефрижераторах в палетизированному вигляді, перевантажується в складські контейнери, а при отриманні заявці від клієнта перевантажується ручним способом в лінійні рефконтейнери, - В'ячеслав Каракой, начальник стафіровочної служби.

  Проєкт зі складськими рефрижераторами розглядається і як склад тимчасового зберігання для перевантаження температурних вантажів. Вантаж прибуває в лінійному контейнері, розформовується після проходження митного кордону в рефсклад і потім, за потребою клієнта, відвантажується партіями на його автотранспорт, пояснив фахівець.  На цей час склад має 10 рефконтейнеров місткістю до 270 т одноразового зберігання. Місткість складу, зазначив керівник служби, залежить від виду вантажу, габаритів тари та розмірів палет, бо перш за все склад розрахований на зберігання палетизированних вантажів. В майбутньому планується збільшення обсягу складу, додав В'ячеслав Каракой.  За матеріалами газети "Наш TIS", №2 від лютого 2020 року.