Повернутися назад Роздрукувати

У «БуфеТІСі» пропонують ТІСбургер (фото)

У «БуфеТІСі» пропонують ТІСбургер (фото)

  Кафе «БуфеТІС», яке працює на території транспортного вузла ТІС, як і всі кафе та ресторани в Україні, одними з перших відчули економічний удар у зв’язку з введенням карантинних обмежень. Раніше за великим дерев’яним столом співробітники підприємств ТІС могли смачно пообідати в спокійній та дружній атмосфері.

  І ось вже пів року, як кафе «БуфеТІС» формує страви на винос, у зв’язку з чим виникла необхідність переглянути меню та засвоїти технологію безпечного й зручного пакування своєї продукції. Працівники кафе підійшли до впровадження нововведень з ентузіазмом та оптимізмом. По-перше, тут запровадили нову рецептуру сандвічів й навіть придумали свій фірмовий, який назвали в командному дусі — ТІСбургером. В його основі котлета з телятини та найніжніші булочки, що робить страву ситною та корисною. У всьому іншому кафе «БуфеТІС» залишилося вірним своїм принципам.

Тетяна Бухарова, завідувачка «БуфеТІС».

Тетяна Бухарова, завідувачка «БуфеТІС»
Робимо комплексні обіди з огляду на смаки наших відвідувачів. У нас формується три види ланч-боксів. Є перші страви, напої, компот, лимонад, завжди є випічка та десерти. Намагаємося, щоб все було як раніше. Це здорове харчування, тільки вже на винос.

  У «БуфеТІС» можна купити готовий набір страв в ланч-боксі, або сформувати його на власний смак. Кожен набір на винос супроводжується одноразовими фраже та рукавичками. Система безпеки своїх гостей тут відповідає рекомендаціям МОЗ. У приміщення заходять не більше двох осіб, всі дотримуються соціальної дистанції та звичайно носять захисні маски. Коли дотримуються таких протиепідемічних заходів, то люди відчувають себе у безпеці.

Євген Татаревський, працює на ТІС.

Євген Татаревський, працює на ТІС
Я тут працюю недавно, тому не бачив, як було раніше, але зараз нормально, всі дотримуються дистанції, маски одягають, їжа смачна. Мені все подобається.

В’ячеслав Бурдин, працює на ТІС.

В’ячеслав Бурдин, працює на ТІС
Захищеним себе відчуваю цілком, тут є санітайзери, все продумано, подача страв зручна, все смачно. Тут завжди смачна кава.

  У кафе «БуфеТІС» навіть в період карантинних обмежень зберігається дружня атмосфера й зовсім не відчувається, що в кафе немає звичного гомону відвідувачів і навколо тебе відсутня суєта колег притаманна обідній перерві. Тут зуміли створити позитив у деталях. На дошці, де раніше крейдою писали страви дня, тепер щодня оновлюються дружні послання гостям. Тому, чекаючи свого пакету, є привід посміхнутися доброму жарту.

Юлія Білоіваненко, касирка в «БуфеТІС».

Юлія Білоіваненко, касирка в «БуфеТІС»
 Цитати я беру в інтернеті, тому що хочеться своїх гостей порадувати, щоб до нас трохи більше приходило людей, адже їжа в нас дуже смачна, все по-домашньому.

  У зв’язку з карантином, частина офісних працівників підприємств ТІС перейшла на дистанційний режим роботи. Багато з цих фахівців раніше були відвідувачами кафе, тому кількість клієнтів тут скоротилася майже на третину, але в «БуфеТІСі» не втрачають надію на повернення до звичного ритму життя і впевнені — труднощі роблять нас сильнішими.

Авторка: Катерина Гончар.