Архів
Квітень 2024 (37)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » Щоб залишалася борозна, яка дає сходи. Як пройшов схід села у Першотравневому? (фото)

Щоб залишалася борозна, яка дає сходи. Як пройшов схід села у Першотравневому? (фото)

Щоб залишалася борозна, яка дає сходи. Як пройшов схід села у Першотравневому? (фото)

  Презентація Програми соціально-економічного розвитку Визирської об'єднаної територіальної громади та звіт про вже зроблену роботу відбулися увечері 25 червня в Будинку культури Першотравневого. Її презентували члени "Команди розвитку", які живуть, працюють і представляють інтереси місцевих жителів. Звіт про виконану роботу в соціальній сфері, культурі, освіті та розвитку транспортної інфраструктури надав чинний голова Першотравневого сільської ради Валерій Стоілакі. Особливу увагу присутніх було приділено перспективам, які відкриваються перед Визирською ОТГ вже у 2020 році. Про це розповів керівник компанії "ТІС", депутат Одеської обласної ради Олег Кутателадзе.

Олег Кутателадзе

Зрозумійте, "ТІС" не обирається у громаду. Але практично весь бюджет громади наповнюється коштом податків, які від нас надходять. Саме тому ми хочемо справедливого і чесного використання цих коштів для розвитку інфраструктури населених пунктів та створення європейських сіл. Нам важливо, щоб громада ефективно розвивалася, а молодь мала робочі місця, щоб територія не була депресивною. Щоб, коли нас не стане, ця справа жила і залишався не пил, а борозна, яка дає сходи. Янчев пішов і після нього залишилися добрі справи. І я так хочу. Так жив і працював Олексій Ставніцер. Що в цьому поганого? Я хочу сказати молоді - беріть ініціативу у свої руки. Я пропоную створити молодіжну раду і провести вибори в її склад. Так ми зможемо всі запити, які є у молоді, впроваджувати на рівні територіальної громади. Думка цієї ради буде визначальною у багатьох напрямках молодіжної політики в нашій об'єднаній громаді. Я хочу підтримувати стипендією відмінників, які навчатимуться на педагогів або медиків. Ми її знайдемо спільно з сільською радою. Нехай молоді фахівці повертаються в громаду і приносять користь рідній землі, - розповів Олег Кутателадзе.

  Після цього на сцену вийшов Сергій Дьяков, який розповів про себе і спробував відповісти на запитання мешканців Першотравневого. Але кандидат так і не зміг пояснити - чому він, проживаючи в Одесі, балотується в депутати Першотравневого? Багато з присутніх, взагалі вперше в житті побачили цю людину, а інші - нічого доброго не чули про нього раніше. 

Віталій Кожухар  Несподіваним в цей вечір стало ще й поява гостей з Одеської "Самооборони". Представник громадської організації, Віталій Кожухар, вважав своїм обов'язком поставити Олегу Кутателадзе ряд дивних питань, які не мають ніякого відношення до життя Першотравневого сільради. На них він отримав однозначні та аргументовані відповіді.

Олег Кутателадзе

З приводу торгівлі зброєю і наркотиками можу сказати, що на території нашого підприємства знаходиться прикордонний і митний пункти контролю. Тому наш термінал завжди знаходиться в зоні подвійної пильної уваги державних структур. У нас дійсно проходило кілька операцій, і велося відпрацювання по контрабанді, як і на території багатьох інших портів країни. Служба безпеки України проводила цю роботу, і ми цьому всіляко сприяли. І я вважаю, що це обов'язок кожної людини - сприяти в боротьбі зі злочинністю, - прокоментував питання Олег Кутателадзе.

Щоб залишалася борозна, яка дає сходи. Як пройшов схід села у Першотравневому?  Сход завершився пізно ввечері, і місцеві жителі вже в особистому спілкуванні змогли поставити питання головам Першотравневої та Визирської сільських рад Валерію Стоілакі й Олександру Токменінову. Підбиваючи підсумки зустрічі, депутат Одеської обласної ради Олег Кутателадзе, зосередився на перспективах та майбутньому Визирської громади.

Щоб залишалася борозна, яка дає сходи. Як пройшов схід села у Першотравневому?

Від імені нашого п'ятитисячного колективу, і на підставі того, що 95% бюджету буде формуватися з податків, що надходять від підприємства "ТІС", я звертаюся до вас, як людина, яка поклала багато сил і енергії, для того, щоб громада об'єдналася. Мені це не байдуже і я несу моральну відповідальність перед вами, і в першу чергу перед собою, перед Першотравневим, Визиркою, жителями Любополя і Сичавки, яка ще приєднається до громади. Я вас прошу - голосуйте совістю! Голосуйте 30 червня, за тих людей, яких ви дійсно знаєте по їх справах. Якщо ви хочете розвитку вашого села, якщо ви хочете прозорих і чесних відносин, то скажіть "СТОП" корумпованим людям. Вибирайте тих, у кого незаплямована репутація і беріть владу у свої руки, - підкреслив Олег Кутателадзе.
Друк
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять героїв-захисників (фото)12:00
11 кві
У Визирці відсвяткували 20-річчя дитячого садка «Пролісок» (фото)10:39
11 кві
Підприємці Визирської громади можуть взяти участь у вебінарному проєкті від «Дія.Бізнес»10:00
10 кві
У Любополі Визирської СТГ комунальники висаджують квіти (фото)12:00
09 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заходи до Всесвітнього дня здоров’я (фото)10:00
09 кві
У Визирській громаді підбили підсумки громадського обговорення щодо перейменування Першотравневого17:42
08 кві
У Визирській громаді почався набір у Школу Молодіжної ради14:43
08 кві
Тетяна Сливець: про роботу Любопільського СБК під час воєнного стану (відео)11:00
08 кві
У Першотравневому почалися громадські обговорення щодо перейменування двох вулиць10:00
08 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заняття з мінної безпеки для дітей (фото)13:00
05 кві
У Визирській громаді відзначили 80-ту річницю визволення від фашистських загарбників (фото)12:10
05 кві
TOP