Архів
Квітень 2024 (49)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » "ТІС" відкрив новий фідерний сервіс по маршруту "ТІС"-Поті (фото, відео)

"ТІС" відкрив новий фідерний сервіс по маршруту "ТІС"-Поті (фото, відео)

"ТІС" відкрив новий фідерний сервіс по маршруту "ТІС"-Поті (фото, відео)

  Робота нового фідерного сервісу "Поті-"ТІС"-Поті" розпочалася 15 жовтня, коли судно "Lucien G.A" пришвартувалося до причалу "ТІС", а вже наступного ранку судно відправилось назад до Грузії."ТІС" відкрив новий фідерний сервіс по маршруту "ТІС"-Поті.

[media=https://www.facebook.com/tis.terminals/videos/252599469014488/]


  Україна як держава, що має вигідне географічне розташування, багато років використовує свої можливості ключового транзитера. Перш за все це стосується перевезення вантажів. Один з найпотужніших транспортних вузлів, що постійно розширює свої можливості, розташований саме в Одеській області на території Визирської ОТГ. Мова йде про компанію "Трансінвестсервіс", якій нещодавно виповнилося 25 років."ТІС" відкрив новий фідерний сервіс по маршруту "ТІС"-Поті.  Під час прес-туру, організованого керівництвом терміналу, журналісти багатьох видань та телекомпаній на власні очі побачили масштаби роботи цього сучасного підприємства. Судно зустрічали на причалі з приємним хвилюванням представники компаній "ТІС", "MAERSK Ukraine", "Укрзалізниці" та Державної фіскальної служби - митниці. Так було розпочато новий щотижневий фідерний сервіс сполученням "ТІС"-Поті-"ТІС".Роман Колоянов, генеральний директор "MAERSK Ukraine".

Для нас це своєрідний експеримент, тому що ніхто раніше такого в Україні не робив. Ми завжди намагаємось щось робити першими. Колись робили вперше контейнерні поїзди, інші різні рішення. Якщо ми говоримо про прямі вантажі між Україною та Грузією, то такого сервісу поки не існувало. Судно буде за півтора дня доходити з України до Грузії та навпаки. Такої швидкості на сьогодні в Україні ще не має, - Роман Колоянов, генеральний директор "MAERSK Ukraine".

  Крім вигідної пропозиції щодо швидкості та зручності з точки зору логістики, розширення транзитного потенціалу, проєкт дуже корисний для місцевого бюджету, а також для ринку праці, адже будуть створені нові робочі місця.Єгор Гребенніков, співвласник Контейнерного термінала "ТІС".

Це означає нові надходження податків від "ТІС". А також певну кількість додаткових робочих місць, щоб переробити ці вантажі, - Єгор Гребенніков, співвласник "ТІС-КТ".

  З роботою нового сервісу пов’язані найближчі та більш глобальні очікування.Ольга Федор, директор з маркетингу "ТІС".

"ТІС" розраховує на те, що може стати частиною мідл-коридору, що поєднує Схід та Захід. Це в подальшій перспективі. А в найближчій - ми отримуємо додатковий дохід, можливість сплачувати податки державі, створювати робочі місця, а ще відкривати нові транспортні коридори, - Ольга Федор, директор з маркетингу "ТІС".

ван Ємець, заступник директора регіональної філії "Одеська залізниця".

Даний сервіс надасть можливість нашому транзитному потоку з Європи швидко переміститися до Грузії, Азербайджану і далі до Китаю. Ми кажемо про Південний потік, Новий шовковий шлях. Сподіваємось, що новий проєкт надасть можливість запрацювати цьому шовковому шляху, - Іван Ємець, заступник директора регіональної філії "Одеська залізниця".

  Швидке отримання та відправлення вантажів також тісно пов’язане з добре злагодженою роботою державної митної служби, яка вже повністю готова до цієї роботи.Володимир Передерій, заступник начальника Одеської митниці ДФС.

Ми знали про цей проєкт заздалегідь, все відпрацьовано, все підготовлено, буде оформлення. Контейнери будуть прибувати з Америки, будуть розвантажуватися, це - точковий транзит. Будуть оформлюватися транзитні декларації та потім контейнери будуть прямувати до Грузії, - Володимир Передерій, заступник начальника Одеської митниці ДФС.

"ТІС" відкрив новий фідерний сервіс по маршруту "ТІС"-Поті.  На думку експертів відкриття трансшипменту через Україну суттєво посилить позиції нашої країни на логістичній мапі світу та у першу чергу буде популярним серед вантажовласників з країн Європи, Балтії, Кавказу та Середньої Азії.

  Олег Кутателадзе переконаний, що запуск даного сервісу відкриє нові перспективи й можливості для підприємства.Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради, голова товариства "ТІС".

Я дуже радий, що такий сервіс запустився. Сподіваюся, що це дасть можливість поліпшити наші взаємини та збільшити товарообіг з Грузією та іншими країнами, які знаходяться в межах Чорного моря. Там не просто Грузія, а можливо буде й Китай, й інші напрямки. Це початок для великого шляху співпраці бізнесу та збільшення вантажообігу безпосередньо на нашому підприємстві, - Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради, голова товариства "ТІС".
Друк
У Визирській громаді почала роботу Школа Молодіжної ради (фото)12:00
26 кві
Керівник проєкту USAID «Говерла» завітав до Визирської громади (фото)12:00
25 кві
Співробітники Визирського ЦПМСД провели у Першотравневому ліцеї освітній захід щодо вакцинації (відео)10:00
25 кві
На Тилігулі зацвів червонокнижний Тюльпан Шренка (фото)11:19
24 кві
У Першотравневому ліцеї провели просвітницький захід щодо вакцинації (фото)08:56
24 кві
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
TOP