Архів
Квітень 2024 (49)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » На дорозі від Доброслава до Степанівки завершено капітальний ремонт (фото)

На дорозі від Доброслава до Степанівки завершено капітальний ремонт (фото)

На дорозі від Доброслава до Степанівки завершено капітальний ремонт (фото)

  Автомобільна дорога від Доброслава на Степанівку має статус районного значення. Майже 40 років вона чекала на свій ремонт. Цей напрямок, через його стан, місцеві жителі майже не використовували. А це - найближчий шлях до районного центру. Та відтепер автомобілісти після капітального ремонту знову відкрили для себе найкоротший напрям.На дорозі від Доброслава до Степанівки завершено капітальний ремонт.Олександр Матвійчук, місцевий житель.

Дорога змінилася у кращу сторону, бо раніше вона була, як на Берлін у 1945 році, - Олександр Матвійчук, місцевий житель.

Олексій Іменицький, житель Доброслава.

Ми навіть не знаємо, хто нам таку дорогу зробив. Хай ця людина живе до 100 років, - Олексій Іменицький, житель Доброслава.

Раїса Іменицька, жителька Доброслава.

Спасибі всім, хто її зробив. Ми часто їздимо у Першотравневе і в Доброслав. Раніше були такі ями, а зараз вона рівна. Добра дорога - європейський стандарт, - Раїса Іменицька, жителька Доброслава.

  Як розповіли в "Юг Строй Компані", обсяг робіт здійснений на замовлення Служби автомобільних доріг. Деформації дорожнього покриття та глибина пошкоджень виявилися такими великими, що було прийнято рішення не ремонтувати, а відбудувати дорогу заново. Перші 3 км. було зроблено ще у минулому році.Олег Пшеничний, директор ТОВ "Юг Строй Компані".

Почали ми її робити ще в минулому році. Асфальт покладено капітально. Тут брали участь фінансами Служба місцевих доріг спільно з районним бюджетом, - Олег Пшеничний, директор ТОВ "Юг Строй Компані".

На дорозі від Доброслава до Степанівки завершено капітальний ремонт.  Степанівка - це один з віддалених населених пунктів території Визирської ОТГ. А в контексті відбудови дороги на Доброслав - тепер це проїзний пункт, через який знову мають змогу їздити всі автомобілісти Визирської об’єднаної територіальної громади.Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

Питання щодо ремонту дороги стояло давно та в інших масштабах. Необхідно було привести до ладу дороги, що з'єднують Першотравневе, Степанівку, Кремидівку й Доброслав. У минулому році було відремонтовано ділянку від Першотравневого через Степанівку на Кремидівку. І вже понад 20 років підіймається питання зробити нормальним напрям з Кремидівки на Доброслав. Тому що люди їздять в центральну лікарню, в пенсійний фонд. Цей напрямок - життєво важливий, - Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

  До початку робіт було проведено масштабну аналітику та отримано рекомендації спеціальної лабораторії Служби автомобільних доріг щодо необхідних складових частин і спеціальних присадок для асфальтового полотна майбутньої дороги. Мета - максимально тривалий термін експлуатації. Водовідведення задля цього - дуже важливий фактор.На дорозі від Доброслава до Степанівки завершено капітальний ремонт.

Тут дуже добрий природний рельєф - вода буде йти в сторони. Де такого рельєфу немає, ми робимо спеціальні траншеї й відводимо воду, тому що вона руйнує дороги, - Олег Пшеничний, директор ТОВ "Юг Строй Компані".

  Співфінансування дозволяє розв’язувати багато проблемних питань. Тому на ремонт дороги було витрачено кошти з районного та обласного бюджетів. Головне, що транспортна інфраструктура системно налагоджується.На дорозі від Доброслава до Степанівки завершено капітальний ремонт.

Ми дуже вдячні, Лиманському району та Одеській обласній адміністрації, що нас почули, що зуміли знайти ці кошти. Ця дорога була вкрай важлива для населення. Тепер можна просто й швидко добиратися з Першотравневого у Доброслав, навіть комфортніше ніж по центральній дорозі. І нова дорога зроблена за європейськими стандартами та служити людям вона може дуже довго, - Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

  В усьому світі дороги вважаються транспортними артеріями, які з’єднують різноманітні об’єкти соціальної та економічної інфраструктури. Крім цього вони поєднують і важливі транспортні вузли. В цьому сенсі для Лиманщини ділянка від Доброслава до Степанівки відіграє важливу стратегічну роль. Окрім того, вона є ще й складовою напрямку на залізничну станцію Кремидівки.

Друк
У Визирській громаді почала роботу Школа Молодіжної ради (фото)12:00
26 кві
Керівник проєкту USAID «Говерла» завітав до Визирської громади (фото)12:00
25 кві
Співробітники Визирського ЦПМСД провели у Першотравневому ліцеї освітній захід щодо вакцинації (відео)10:00
25 кві
На Тилігулі зацвів червонокнижний Тюльпан Шренка (фото)11:19
24 кві
У Першотравневому ліцеї провели просвітницький захід щодо вакцинації (фото)08:56
24 кві
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
TOP