Архів
Квітень 2024 (48)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » "З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність (фото)

"З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність (фото)

"З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність (фото)

  Вісім педагогів із закладів освіти Визирської громади напередодні Нового року ділилися не лише своєю педагогічною майстерністю, а й життєвою мудрістю, досвідом та любов’ю до дітей й своєї рідної землі. Можливо, вперше в історії, не лише Визирської об’єднаної громади, а й усієї України, переможця конкурсу очікувала значна грошова винагорода у розмірі 50 тисяч гривень."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність.  Сьогодні педагоги повинні відчувати підтримку своєї роботи з гідного виховання дітей як майбутнього держави.Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

Загальний призовий фонд становить 150 тисяч гривень. 50 тисяч гривень призначається власнику першого місця. В майбутньому, я впевнений, що призовий фонд буде збільшуватися. Все тому, що велике значення має педагог та його треба підтримувати, - Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

"З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність.  Найпочесніше місце серед поважних членів журі зайняв Микола Миколайович Палтишев. Легендарний педагог впевнений, що у справжнього вчителя очі повинні горіти улюбленою справою."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність.Микола Палтишев, Народний вчитель СРСР, почесний доктор Національної академії педагогічних наук України.

Тут вчителі зачаровують своїми талантами: танцюють та співають, демонструють свою педагогічну майстерність. Керівник громади Валерій Стоілакі та депутат Одеської обласної ради Олег Кутателадзе вклали багато сил та коштів, щоб фестиваль в такому форматі відбувся тут, у Визирці, а це дуже важливо для сфери освіти, - Микола Палтишев, Народний вчитель СРСР, почесний доктор Національної академії педагогічних наук України.

"З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність.  На сцені Визирського будинку культури всіх глядачів чекало тригодинне яскраве шоу. "Педагогічний портрет - візитка", виконання ситуаційних завдань, а також творчий конкурс - такими стали етапи фестивалю "З любов'ю до дітей". Яскраве дійство та колоритні виступи виконавців поставило журі конкурсу в дуже складну ситуацію."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність.Іван Ососкало, член журі фестивалю педагогічної майстерності "З любов'ю до дітей", секретар Визирської сільської ради.

Цей конкурс показав нам та відкрив таланти наших педагогічних працівників громади. Вони віддають дітям все, що вони знають. Ми побачили потужний педагогічний колектив. За ними - майбутнє нашої нації, - Іван Ососкало, член журі фестивалю педагогічної майстерності "З любов'ю до дітей", секретар Визирської сільської ради.

"З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність.  Конкурсантки дивували численних глядачів своїми оригінальними методиками виховання та викладання предметів. Після довгого обговорення поважне журі фестивалю визначилося з переможцями. Перше місце завоювала Олеся Калюжна, викладач англійської мови Першотравневого НВК. Друге місце отримала Олена Стрельченко - директор ДНЗ "Пролісок" села Визирки, а третє поділили між собою Наталія Власюк - вихователь Першотравневого дитячого садка "Сонечко" та Ірина Мусієнко - викладач української мови Дмитрівського НВК. Усі вони є авангардом освіти громади."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність.Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

Наші учасниці - просто диво! Я думаю, що такі фестивалі-конкурси стануть доброю традицією в нашій об'єднаній Визирській громаді. Завдяки фонду імені Олексія Ставніцера, громадської організації "Команда розвитку" призовий фонд наразі становить 150 тисяч гривень. І все тому, що діти - це наше майбутнє, - Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

"З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність.  Загальна сума коштів, які були виділені на призи вчителям-переможцям конкурсу та підтримку сільських освітніх закладів, склала 190 тисяч гривень, з яких 100 тисяч - розподілили між призерами конкурсу, з власних коштів голови правління товариства "ТІС" Олега Кутателадзе. Також отримали по 10 тисяч гривень школи й дитячі садки сіл Першотравневе, Визирка і Любопіль, що входять до складу Визирської громади, - коштом компанії "Ukraine Power Resources", а директорам шкіл чотирьох сіл, які нещодавно прийняли рішення увійти до складу Визирської ОТГ, представниками благодійного фонду ім. Олексія Ставніцера були вручені сертифікати по 10 тисяч гривень."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність.  Учасниці фестивалю педагогічної майстерності "З любов’ю до дітей" переконані, що у реалізованих та креативних педагогів учні беруть приклад і швидше досягають високих результатів у навчанні.Олеся Калюжна, переможниця фестивалю педагогічної майстерності "З любов'ю до дітей".

Ця винагорода зобов’язує мене підтримувати взятий темп, мою роботу, мої мрії та бажання працювати з дітьми, - Олеся Калюжна, переможниця фестивалю педагогічної майстерності "З любов'ю до дітей".

"З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність.Олена Стрельченко, директор ДНЗ "Пролісок", с. Визирка.

У Визирської громади є всі можливості для того, щоб розвивати освіту на вищому рівні. А зародок освіти - це дошкільні навчальні заклади. Тепер зобов’язання збільшаться та ми повинні працювати так, щоб у нас було все найкраще для дітей, - Олена Стрельченко, директор ДНЗ "Пролісок", с. Визирка.

Ірина Мусієнко, викладач української мови Дмитрівського НВК.

Третє місце - це непогано для початку та старту. Головне вести за собою молодих колег, щоб теж перемагали, - Ірина Мусієнко, викладач української мови Дмитрівського НВК.

"З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність."З любов’ю до дітей": авангард освіти Визирської ОТГ продемонстрував майстерність.  Меж досконалості в професії та творчості немає - впевнені конкурсантки. Тому фестиваль педагогічної майстерності став гідним акцентом 2019 року. Але попереду в освітян Визирської об’єднаної територіальної громади чимало роботи, бо територія ОТГ розширюється й закладів освіти побільшає. Саме від цих педагогів залежатиме виховання майбутнього покоління, а значить - і майбутнього громади.

Друк
Керівник проєкту USAID «Говерла» завітав до Визирської громади (фото)12:00
25 кві
Співробітники Визирського ЦПМСД провели у Першотравневому ліцеї освітній захід щодо вакцинації (відео)10:00
25 кві
На Тилігулі зацвів червонокнижний Тюльпан Шренка (фото)11:19
24 кві
У Першотравневому ліцеї провели просвітницький захід щодо вакцинації (фото)08:56
24 кві
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
TOP