Архів
Липень 2024 (47)
Червень 2024 (38)
Травень 2024 (64)
Квітень 2024 (56)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
ЛАН » Новини » На святкування 40-го ювілею ЗОШ №1 міста Южне запросили педагогів-ветеранів та випускників всіх років (фото)

На святкування 40-го ювілею ЗОШ №1 міста Южне запросили педагогів-ветеранів та випускників всіх років (фото)

На святкування 40-го ювілею ЗОШ №1 міста Южне запросили педагогів-ветеранів та випускників всіх років (фото)

  Сорок років і тисячі імен. 25 жовтня Южненська ЗОШ святкує свій 40-й День народження. У далекому 1979 році у селищі Южному, котре лише розпочало будуватися, виникла проблема - школа. Діти, котрі тут проживали, вимушені були постійно їздити навчатися у Новобілярський навчальний заклад. Це було вкрай незручно. Тому і звели власну школу. І того ж року здали першу секцію.На святкування 40-го ювілею ЗОШ №1 міста Южне запросили педагогів-ветеранів та випускників всіх років.Лариса Шегіда, керівник справами виконкому Южненської міської ради.

В 1979 році, коли школа відкрилася, я була школяркою у сусідньому селищі. Южне теж було селищем, і для нас, учнів Новобілярської селищної школи, відкриття школи у Южному було великим святом. Бо ті перших 400 школярів поїхали з нашої школи. У нашій школі тоді навчалося 800 дітей і ми навчалися у дві зміни, - Лариса Шегіда, керівник справами виконкому Южненської міської ради.

На святкування 40-го ювілею ЗОШ №1 міста Южне запросили педагогів-ветеранів та випускників всіх років.На святкування 40-го ювілею ЗОШ №1 міста Южне запросили педагогів-ветеранів та випускників всіх років.  За всю історію школи нею керувало 6 директорів. Найбільше, аж 30 років, віддала директорству Ольга Василівна Верба. Декілька років тому вона передала свою справу вже сьомому директору - Олені Баранецькій.На святкування 40-го ювілею ЗОШ №1 міста Южне запросили педагогів-ветеранів та випускників всіх років.Ольга Верба, ексдиректор ЗОШ №1 м. Южне.

Обов'язково необхідно згуртувати людей, щоб їм хотілося йти до школи. Я коли йшла зі школи, то думала, як буду жити? Я могла із заплющеними очима пройти по школі. Ноги самі несуть до школи. Зібралася в одне місце, дивлюся - звернула до школи, - Ольга Верба, ексдиректор ЗОШ №1 м. Южне.

На святкування 40-го ювілею ЗОШ №1 міста Южне запросили педагогів-ветеранів та випускників всіх років.На святкування 40-го ювілею ЗОШ №1 міста Южне запросили педагогів-ветеранів та випускників всіх років.  Перша школа провела своєрідний вечір зустрічей вчителів, педагогів на пенсії, випускників та тих, хто ще навчається у ЗОШ №1, готувалися до цього довго та дуже ретельно.Олена Баранецька, директор ЗОШ №1 м. Южне.

Програма давно була, десь близько двох місяців знадобилося для того, щоб підготуватися. Дуже хвилювалися й чекали на гостей - хотілось, щоб була повна зала, - Олена Баранецька, директор ЗОШ №1 м. Южне.

На святкування 40-го ювілею ЗОШ №1 міста Южне запросили педагогів-ветеранів та випускників всіх років.На святкування 40-го ювілею ЗОШ №1 міста Южне запросили педагогів-ветеранів та випускників всіх років.  Зала була заповнена. Один з випускників першої школи - сьогодні секретар Южненської міської ради - поділився, що приємно побувати на святкуванні. На якусь мить перенісся у свої шкільні будні.Ігор Чугунников, випускник ЗОШ №1, секретар Южненської міської ради.

Ми любимо нашу школу. Це були найкращі часи. Школа - просто неймовірна, - Ігор Чугунников, випускник ЗОШ №1, секретар Южненської міської ради.

  А ще, школа колись була майданчиком для святкування першого Дня міста.На святкування 40-го ювілею ЗОШ №1 міста Южне запросили педагогів-ветеранів та випускників всіх років.

Не знаю, чому робили його у спортивній залі, бо відзначали його у травні місяці. Якось так сталося, що перше свято міста пройшло у спортивній залі школи, - Лариса Шегіда, керівник справами виконкому Южненської міської ради.

  Святковий вечір був наповнений теплими словами, згадками, планами на майбутнє. Разом згадували випуски різних років, ностальгували, переглядали відео від випускників, котрі зараз працюють за кордоном. Програма видалася насиченою різноманітними виступами учнів школи. Також - нагородили кращих співробітників навчального закладу. Але найбільш цінні зустрічі з близькими людьми. Адже вони, на жаль, бувають вкрай рідко.

Друк
У Визирській громаді 27 липня оголосили Днем жалоби14:41
26 лип
Працівники Першотравневого СБК готують різноманітні заходи для відвідувачів (фото)11:25
26 лип
Жителька Визирської громади Ірина Калкатіна отримала звання Мати-героїня (відео)08:44
26 лип
Мешканка Визирки Ірина Калкатіна отримала почесне звання Мати-героїня (фото)12:38
25 лип
Пожежники Визирської громади нагадали про правила пожежної безпеки у літній період (фото)12:00
22 лип
Мешканцям Визирської громади надали поради, як впоратися з літньою спекою (відео)10:00
22 лип
Захищаючи Україну загинув військовий з Калинівки Сергій Мінаєв12:53
21 лип
У Визирській СТГ нагадали про правила пожежної безпеки влітку (відео)12:00
19 лип
У Визирському ЦПМСД надали поради, як поводитися під час літньої спеки (фото)11:20
19 лип
Як працює Визирське відділення Укрпошти під час війни (відео)10:57
19 лип
Комунальники Визирської СТГ отримали новий щепоріз від проєкту USAID «ГОВЕРЛА» (фото)07:01
19 лип
У Визирському відділенні Укрпошти скоротили посаду листоноші (фото)13:00
18 лип
Визирська громада отримала новий щепоріз від проєкту USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
18 лип
Військовий з Першотравневого Владислав Тирба повернувся додому з полону11:06
18 лип
Олександр Гринчак назвав Визирську громаду лідером з допомоги захисникам (відео)10:00
18 лип
У Визирській громаді вшанували пам’ять військового з Любополя Олексія Подоляна (фото)18:17
17 лип
Василь Хміленко: про життя Першотравневого старостату під час дефіциту електроенергії (відео)10:09
17 лип
Визирська громада виділяє кошти на підтримку військових (фото)08:40
17 лип
ТІС запрошує на роботу фахівців багатьох спеціальностей (відео)14:00
16 лип
Комунальники Визирської громади забезпечують водопостачання під час відключень електроенергії (фото)08:58
16 лип
Засідання сесії Визирської сільради відвідав голова Одеської РВА Олександр Гринчак (відео)08:10
16 лип
Мешканцям Визирської громади нагадали про правила пожежної безпеки15:40
15 лип
На ТІС з’явилися нові відкриті вакансії (фото)11:39
15 лип
Як у Визирській громаді забезпечують водопостачання під час відключень електроенергії (відео)11:11
15 лип
У Визирці відбулося засідання виконкому та сесія сільради (фото)10:00
15 лип
TOP