Архів
Квітень 2024 (48)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Новини » У Лиманському центрі дитячої та юнацької творчості зробили ремонт (фото)

У Лиманському центрі дитячої та юнацької творчості зробили ремонт (фото)

У Лиманському центрі дитячої та юнацької творчості зробили ремонт (фото)

  Нова українська школа ставить за мету створити всебічно розвинену особистість з активною життєвою позицією, творчим мисленням і розвиненою уявою. Всі ці якості закладаються в шкільному віці, в період накопичення і засвоєння знань. Звичайно, не все можна вмістити в шкільну програму, та й не всі знання і навички є загальноосвітніми. І тут на допомогу тим, хто хоче отримати ексклюзивну освіту, приходять шкільні гуртки. У центрі дитячої та юнацької творчості Лиманської райради їх 67. Більшість гуртків організована на базі сільських шкіл району та тільки 14 працює в будівлі Будинку творчості в Доброславі. Цього року половина внутрішніх приміщень закладу була капітально відремонтована.У Лиманському центрі дитячої та юнацької творчості зробили ремонт.Наталія Усова, заступник директора з навчально-виховної роботи ЦДЮТ Лиманського району.

Були проведені роботи по зміцненню фундаменту, зроблено ремонт чотирьох класних кімнат і частини коридору. Замінено систему обігріву та освітлення. У відремонтованих класах діти мають можливість відвідувати гуртки декоративно-ужиткового мистецтва, театральний та два танцювальних, - Наталія Усова, заступник директора з навчально-виховної роботи ЦДЮТ Лиманського району.

У Лиманському центрі дитячої та юнацької творчості зробили ремонт.У Лиманському центрі дитячої та юнацької творчості зробили ремонт.  Усі гуртки Будинку творчості можна умовно об'єднати в три групи: інтелектуальні, куди входять заняття шашками, шахами та електротехнікою; декоративно-ужиткового мистецтва та спортивні, куди входять й танці. У деяких класах заняття проводяться у двох секціях одночасно, але це не заважає дітям займатися улюбленою справою.У Лиманському центрі дитячої та юнацької творчості зробили ремонт.У Лиманському центрі дитячої та юнацької творчості зробили ремонт.  Гордістю районного Будинку творчості є студія малювання та живопису. Завдяки її керівнику В'ячеславу Згурському діти відкривають для себе красу навколишнього світу.У Лиманському центрі дитячої та юнацької творчості зробили ремонт.В'ячеслав Згурській, керівник студії малювання та живопису.

Тут у нас йде загальний розвиток. Діти розвивають пам'ять, дізнаються основи композиції, кольорознавства. Діти - це наші живі картини й ми бачимо, як у своїх малюнках вони розкриваються, - В'ячеслав Згурській, керівник студії малювання та живопису.

  В цьому році в районному Будинку творчості з'явився ще один гурток танців, його керівник Діана Ахмедзянова вибрала для занять напрямок сучасного танцю.У Лиманському центрі дитячої та юнацької творчості зробили ремонт.Діана Ахмедзянова, керівник гуртка сучасного танцю.

Мої діти прийшли сьогодні сумні й сказали, що дуже втомилися в школі. Тут вони заряджаються позитивною енергією. Для них найважливіше в танцях - позитив, - Діана Ахмедзянова, керівник гуртка сучасного танцю.

Діана Ахмедзянова, керівник гуртка сучасного танцю.  Батьки дуже радіють, що в районі є такий Будинок творчості, де на безоплатній основі можна різнобічно розвивати дітей.Олеся, водить доньку на танці в районний Будинок творчості.

Моя донька хотіла танцювати з дитинства, це була її мрія. Коли у нас в Будинку творчості відкрилася секція танців, ми відразу сюди записалися - дитина ходить сюди із задоволенням, - Олеся, водить доньку на танці в районний Будинок творчості.

  Батьки із радістю відзначають, що в будівлі Будинку творчості провели ремонт.

Все чисто, красиво, комфортно. Дітям тепер тут буде краще займатися, - Олеся, водить доньку на танці в районний Будинок творчості.

У Лиманському центрі дитячої та юнацької творчості зробили ремонт.У Лиманському центрі дитячої та юнацької творчості зробили ремонт.  Поки відремонтована тільки половина приміщень Будинку творчості, але різниця між цими частинами така разюча, що працівники та вихованці закладу дуже сподіваються на те, що у найближчому майбутньому центр дитячої та юнацької творчості Лиманської райради буде відремонтовано повністю.

Друк
Керівник проєкту USAID «Говерла» завітав до Визирської громади (фото)12:00
25 кві
Співробітники Визирського ЦПМСД провели у Першотравневому ліцеї освітній захід щодо вакцинації (відео)10:00
25 кві
На Тилігулі зацвів червонокнижний Тюльпан Шренка (фото)11:19
24 кві
У Першотравневому ліцеї провели просвітницький захід щодо вакцинації (фото)08:56
24 кві
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
TOP