Архів
Квітень 2024 (46)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » Валентина Гладченко: "Важливо керуватися тим, що буде з нашими дітьми завтра і завжди жити на перспективу"

Валентина Гладченко: "Важливо керуватися тим, що буде з нашими дітьми завтра і завжди жити на перспективу"

Валентина Гладченко: "Важливо керуватися тим, що буде з нашими дітьми завтра і завжди жити на перспективу"

  - У Вас економічна освіта. Чи є перспективи розвитку малого і середнього бізнесу у Першотравневому та об'єднаної громаді?Валентина Гладченко: Важливо керуватися тим, що буде з нашими дітьми завтра і завжди жити на перспективу

Звичайно. З розвитком села, всі його напрямки будуть розвиватися. Наприклад, візьмемо маленький магазинчик. Якщо прибуток буде постійним, і магазин не буде давати в борг, як це відбувається зараз, то буде нарощуватися прибуток. Так, поступово, бізнес буде переростати в більший. З'являться інші магазини. Я впевнена, що хтось захоче відкрити приватний дитячий сад. Підприємницька ініціатива торкнеться інших сфер. З'являться і кафе. Я вивчала ситуацію по селах: в двадцяти кілометрах від Одеси оселі валяться, люди їдуть - це страшно і неправильно. Впевнена, що з приходом "Команди розвитку", у нашої громади відкриються великі перспективи для того, щоб село задихало в повну силу. Щоб люди не роз'їжджалися, а навпаки - створювали тут сім'ї і залишалися.

  - Який Ваш досвід в поліпшенні життя у Першотравневому?Валентина Гладченко: Важливо керуватися тим, що буде з нашими дітьми завтра і завжди жити на перспективу

Я постійно спілкуюся з людьми і знаю від них про першочергові завдання. Ось в моєму окрузі ми зараз робимо дитячий майданчик. У нас дуже багато діток, тому батьки зібрали підписи і звернулися. Нехай це не великий проект, але це мій результат. Ще зараз робимо дорогу. Ми, члени "Команди розвитку" ще не стали депутатами, але вже впливаємо на реалії сьогоднішнього дня. І це не той випадок, коли людина під вибори прийшла і на завтра забула про всіх. Коли приходить велика команда - це зовсім інші масштаби, можливості і результати.

  - Як "Команда розвитку" допомагає людям похилого віку?

Це ще один соціальний напрямок. Залишаються в Першотравневому люди похилого віку: у кого-то діти поїхали, хтось самотній. Ми допомагаємо їм і продуктами і матеріальною допомогою на оздоровлення. Завдяки фонду Олексія Ставніцера, я не знаю жодного, кому б не допомогли. У нас зараз в нашому населеному пункті дуже сильно захворіла дитина. За підтримки Олега Джумберовича Кутателадзе докладаються колосальні зусилля, щоб допомогти родині в цій ситуації. Інакше - батьки б залишилися один на один з цією проблемою. А зараз є надія!

  - Які перспективи Ви бачите для Ваших синів?Валентина Гладченко: Важливо керуватися тим, що буде з нашими дітьми завтра і завжди жити на перспективу

Моєму старшому синові вже 11 років. Він займається джиу-джитсу і ходить на комп'ютерні курси. До цього ми возили його до Одеси, але було дуже накладно по часу і по витратах. Він вибрав свій напрямок в житті і мріє стати програмістом. У нас тепер організовані ці курси абсолютно безкоштовно у Першотравневому. Із нашими дітьми займаються молоді хлопці, і вони бачать все по-новому. Це чудово, коли молодь залучена в таку освіту, адже прогрес не стоїть на місці. Звичайно, як мама, я б хотіла, щоб можливостей було більше. Другий син ходить в дитячий садок. А ще - в хаб, де з такими малюками займаються розвиваючими іграми. Якби ось такого дозвілля і розвитку було більше, то і батьків би більше цим цікавилося. У нас, в Першотравневому, всі готові рости і рухатися вперед, але для цього потрібно більше можливостей.

Валентина Гладченко: Важливо керуватися тим, що буде з нашими дітьми завтра і завжди жити на перспективу  - Скоро відбудуться вибори в об'єднану територіальну громаду. На що важливо звертати увагу?

Дивує позиція тих "депутатів-одноденок", хто з'являється перед виборами і розраховує на підтримку людей, ні разу не поцікавившись їх життям за весь цей час. Люди повинні дуже добре подумати про це. Вже не можна жити тільки сьогоднішнім днем. Важливо керуватися тим, що буде з нашими дітьми завтра і завжди жити на перспективу. Мій батько підтримує "Команду розвитку" і взагалі переконаний, що це наш єдиний останній шанс.
Друк
На Тилігулі зацвів червонокнижний Тюльпан Шренка (фото)11:19
24 кві
У Першотравневому ліцеї провели просвітницький захід щодо вакцинації (фото)08:56
24 кві
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять героїв-захисників (фото)12:00
11 кві
У Визирці відсвяткували 20-річчя дитячого садка «Пролісок» (фото)10:39
11 кві
TOP