Архів
Квітень 2024 (49)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » Визирка відсвяткувала День села (фото)

Визирка відсвяткувала День села (фото)

Визирка відсвяткувала День села (фото)

  День села у Визирці провели вже традиційно - тематично, наразі у стилі ретро. Ідея провести таке свято виникла в організаторів не випадково. Вже був український та морський. А ось згадати минуле, дістати речі із бабусиної шафи, які б у житті вже не одягнув - захотіло чимало мешканців села. Головне, аби всі залишилися задоволеними від святкування.Визирка відсвяткувала День села.

Олександр Токменінов, перший заступник Визирського сільського голови.

Ми свята завжди проводимо на дуже гідному рівні. Тому що після свят визирчани ще два тижні говорять "дякую". Всі задоволені, намагаємося так, щоб все було красиво і запам'ятовувалося. До нас на свято приїжджають жителі навколишніх сіл, Одеси і Южного. Тому, я вважаю, що наші свята завжди вдаються. Щороку ми проводимо свято в якомусь своєму особливому стилі, - Олександр Токменінов, перший заступник Визирського сільського голови.

Визирка відсвяткувала День села.  Традиційно, на свята до села приїжджають поважні гості. Тут і очільник Лиманщини, депутат Одеської обласної ради, депутат Лиманської райради, духівництво, представники сусідніх населених пунктів.

Тетяна Ліннікова, секретар Сичавської сільради.

Бажаю всім добробуту, миру й успіху. Ми самі бачимо, як стрімко розвиваються наші сусіди, наша Визирка. Це видно неозброєним оком. Вони є успішною громадою. Але за успіхом завжди стоять люди, - Тетяна Ліннікова, секретар Сичавської сільради.

Олександр Рембач, в. о. старости Любопільського старостинського округу.

Я всіх вітаю зі святом. Бажаю здоров'я всім мешканцям села, мирного неба, душевного тепла і всього найкращого, - Олександр Рембач, в. о. старости Любопільського старостинського округу.

Василь Приймак, очільник Лиманщини.

Ви об'єдналися у велику, сильну, спроможну громаду з центром якраз саме тут на цій площі у Визирці. Я хочу, щоб ваша громада розвивалася, процвітала і мала щасливе майбутнє. Тому що дітки, які сьогодні бігають, через 10-20 років будуть творцями майбутнього цього населеного пункту і майбутнього нашої України, - Василь Приймак, очільник Лиманщини.

Визирка відсвяткувала День села.  До привітань приєднався й ідейний натхненник об'єднання громади - депутат Одеської обласної ради Олег Кутателадзе.

Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

Ми йшли довго по цьому тернистому шляху і я дякую жителям Визирки за те, що вони терпіли це і підтримували нас, підтримали дуже сильно на виборах. Вони розуміли, що протягом певного часу ми намагалися щось зробити, щоб змінити це село. Власне це почалося тоді, коли Олексій Ставніцер приїхав сюди й став тут жити. Ось так ми почали розвивати це село, - Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

  Визирка - це сучасне та європейське село, яке дійсно йде до свого успіху впевненими кроками. Про це розповідає Іван Ососкало, секретар Визирської сільради.

Іван Ососкало, секретар Визирської сільради.

Хочеться побажати жителям миру, злагоди й добробуту. Щоб наша ОТГ рухалася впевненими кроками вперед. Ми бачимо, що сьогодні багато людей, сюди приїхали жителі з усієї громади. І нам приємно, що саме центр Визирка приймає гостей, - Іван Ососкало, секретар Визирської сільради.

Визирка відсвяткувала День села.Визирка відсвяткувала День села.  В рамках святкування говорили й про плани на майбутнє. Так, депутат Лиманської районної ради Віталій Кутателадзе розповів, що найближчим часом у Визирці з'явиться новий та сучасний стадіон.

Віталій Кутателадзе, депутат Лиманської районної ради.

Тут багато планів. Потрібно зробити стадіон, потрібно прийняти всі школи на баланс громади, адже процес децентралізації не робиться в одну секунду. Я сподіваюся, що вже з 1 січня у Визирської громади буде свій бюджет і об'єкти будуть на балансі громади. Я радий, що люди можуть таким чином вже реагувати на якісь події, які відбуваються у нас в громаді, - Віталій Кутателадзе, депутат Лиманської районної ради.

Визирка відсвяткувала День села.  Святкування у Визирці влаштували на славу. На площі, де проходили головні дійства, облаштували й зони для відпочинку. Для дітей - батути та солодка вата. А для дорослих - частування від компанії "ТІС". Так, завдяки цьому підприємству, гості заходу смакували безкоштовним шашликом. На День села завітали також і підприємці з інших областей України.

Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

До цього свята ми готувалися серйозно. Приїхали підприємці з різних областей України та привезли свій товар. В такий день хочеться, щоб на площі було весело і було багато людей, - Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

Визирка відсвяткувала День села.  Визирчани та гості святкування від побаченого - у захваті. Дійсно, народне гуляння об'єднало всіх.

Валентина, мешканка Южного.

Дуже тут приємно, мені подобається. А визирчанам побажаю здоров'я та кохання і щоб землю свою любили, - Валентина, мешканка Южного.

Людмила, мешканка села Порт.

Успіху, щоб розквітали й Визирка стала містом. І ми біля них будемо, - Людмила, мешканка села Порт.

Ніна, мешканка села Порт.

Я і минулого року була тут і мені сподобалося. І цього року теж все на гідному рівні, - Ніна, мешканка села Порт.

Олена, мешканка Першотравневого.

Дай Боже, щоб було все краще і щоб наше Першотравневе не відставало від Визирки, - Олена, мешканка Першотравневого.

Галина, мешканка Першотравневого.

Ми кожен рік приїжджаємо сюди, а вони до нас і це прекрасно. Головне, щоб не було війни й щоб добре жили наші діти. А нам і так добре, ми прекрасно живемо, - Галина, мешканка Першотравневого.

Алла, мешканка Визирки.

Дякуємо всім за таке чудове свято. Це спілкування з людьми. Всі ми сходимося тут. Якщо так ми сходимося по роботах, то тут всі зійшлися, побачилися, поспілкувалися. Ну і культурно-масовий розвиток. Хочу побажати односельцям довгих років життя і всього найкращого, - Алла, мешканка Визирки.

Визирка відсвяткувала День села.  Свято організували на славу. На головній сцені села свою майстерність демонструвала самодіяльність Визирського будинку культури. Танцюристи та вокалісти виконували ретро-пісні та танці, тим самим залучали публіку, бо до танцю йшли всі. Родзинкою Дня села стали артисти, котрі приїхали на запрошення громадської організації "Команда розвитку", при підтримці депутата Одеської обласної ради Олега Кутателадзе. Це вокальний дует "Two soul", відомі вокалісти Олександр Кургускін та Віктор Романченко, а ще скрипаль-віртуоз Андрій Євстратьєв.

Визирка відсвяткувала День села.  Спогадів від Дня села у визирчан та гостей залишиться на цілий рік. Але у громаді свята не закінчуються. Так, вже найближчим часом День села відзначатимуть у Любополі та сусідній Сичавці.Визирка відсвяткувала День села.

  Фото коптер Віктор Брик.

Друк
Схожі новини:
У Визирській громаді почала роботу Школа Молодіжної ради (фото)12:00
26 кві
Керівник проєкту USAID «Говерла» завітав до Визирської громади (фото)12:00
25 кві
Співробітники Визирського ЦПМСД провели у Першотравневому ліцеї освітній захід щодо вакцинації (відео)10:00
25 кві
На Тилігулі зацвів червонокнижний Тюльпан Шренка (фото)11:19
24 кві
У Першотравневому ліцеї провели просвітницький захід щодо вакцинації (фото)08:56
24 кві
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
TOP