Архів
Квітень 2024 (46)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » У Южному проведуть Перший міжнародний інвестиційний форум (фото)

У Южному проведуть Перший міжнародний інвестиційний форум (фото)

У Южному проведуть Перший міжнародний інвестиційний форум (фото)

  Міжнародний інвестиційний форум пройде у Южному з 27 по 28 вересня.У Южному проведуть Перший міжнародний інвестиційний форум.  В перший день роботи, у Палаці культури "Дружба" буде організовано виставку підприємств-виробників, інвестиційних можливостей міста та Одеського регіону в цілому. Реєстрація триватиме з 9 до 10 години ранку. Після цього буде урочисто відкрито роботу форуму.  

[media=https://www.facebook.com/Andrianozen/videos/2450768248581072/]


  Провести міжнародний інвестиційний форум у Южному вирішили невипадково. Місто активно розвивається, тому потрібно залучати інвесторів. Організатори, співробітники Южненської міської ради, розповіли під час розширеної наради, що запросили на захід чимало гостей. На форумі будуть представники з Угорщини, Грузії, Білорусії, Китайської Народної Республіки, Болгарії, Туреччини, Голландії, Польщі та Франції. Окрім того, участь візьмуть і найближчі населені пункти: Сичавка, Коблівська та Визирська громади. Завітають і представники бізнесу - до участі запрошено компанію "ТІС", здобутки якої будуть представлені на форумі.Олена Камалова, заступник начальника управління економіки, начальник відділу зовнішніх економічних зв'язків, інвестицій та туризму Южненської міської ради.

Це пілотний проєкт. Ми всі дуже хвилюємося. На цьому форумі будуть представники регіону, представники компаній, розташованих неподалік від міста Южне, якими ми також пишаємося. Ми дуже раді, що відгукнувся "ТІС". Це дуже потужне підприємство, ми бачили їхній ювілей, він нас дуже вразив. Також будуть представники Лиманського району, - Олена Камалова, заступник начальника управління економіки, начальник відділу зовнішніх економічних зв'язків, інвестицій та туризму Южненської міської ради.

  Робота форуму обіцяє бути насиченою. У Южному вже підготували спеціальний інвестиційний паспорт англійською та українською мовами, в якому викладено інформацію про можливості розвитку бізнесу на території міста та про його цікаві місця. Окрім того, підготували й фільм-презентацію. Южненська міська рада хоче, аби й інші населені пункти брали активну участь у форумі, бо на ньому можна дізнатися багато цікавого та корисного.Лариса Шегіда, керуюча справами виконавчого комітету Южненської міської ради.

Дуже просимо всіх наших сусідів брати участь. Вони всі погодилися, тому що можна знайти щось цікаве для себе, можна знайти інвестора, який буде готовий вкладати кошти у сусідні території. Я думаю, буде дуже цікаво, - Лариса Шегіда, керівник справами виконавчого комітету Южненської міської ради.

  Олександр Токменінов переконаний, що від таких заходів завжди є користь. Перш за все - для міста, котре є організатором та приймаючою стороною. Окрім того, Визирська громада, котра запрошена на форум, також планує завести нові інвестиційні знайомства, бо має землі для промислової забудови.Олександр Токменінов, перший заступник Визирського сільського голови.

На території Визирки є такі землі, передбачені генеральним планом. Плюсом також є те, що поруч порто-промислова зона, є дороги, залізниця. А найголовніше - це глибоководний порт. Це привабливий порт для інвестицій, - Олександр Токменінов, перший заступник Визирського сільського голови.

  Перший міжнародний інвестиційний форум - гарна перспектива для майбутньої співпраці, користь від нього можуть отримати усі учасники.
Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

На форум приїдуть серйозні інвестиційні компанії. Ми покажемо, що таке "ТІС", як розвивається Визирська громада, як вона буде співпрацювати у перспективі з містом Южне та найближчими селами. Ми лише розпочинаємо йти цим шляхом, і ми домовилися, що підпишемо спільний меморандум про співпрацю. Я думаю, що його затвердить як Визирська сільрада, так і місто Южне, - Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

  Надії на форум покладає і Валерій Стоілакі - на його думку, інвестори можуть зацікавитися можливостями громади та вкласти кошти у розвиток свого бізнесу та у розвиток громади.Валерій Стоілакі, очільник Визирської сільради.

Ми до цього форуму ретельно готуємося. Наразі триває підготовка фільму-презентації про те, як розвивається Визирка. Ми знаємо, що на території Визирки є кілька потужних підприємств - "ТІС", "Нептун" та інші. Тому я вважаю, що інвестори, котрі приїдуть з-за кордону чи інших регіонів України, зацікавляться Визирською сільрадою, - Валерій Стоілакі, очільник Визирської сільради.
Друк
На Тилігулі зацвів червонокнижний Тюльпан Шренка (фото)11:19
24 кві
У Першотравневому ліцеї провели просвітницький захід щодо вакцинації (фото)08:56
24 кві
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять героїв-захисників (фото)12:00
11 кві
У Визирці відсвяткували 20-річчя дитячого садка «Пролісок» (фото)10:39
11 кві
TOP