Архів
Березень 2024 (24)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
Жовтень 2023 (29)
ЛАН » Головні події дня » У Першотравневому привітали ветерана Другої світової війни з Днем народження (фото)

У Першотравневому привітали ветерана Другої світової війни з Днем народження (фото)

У Першотравневому привітали ветерана Другої світової війни з Днем народження (фото)

  На День народження до Анатолія Володимировича Березовського з Першотравневого завітало багато гостей. Серед них - Ілля Березовський, правнук ювіляра. Саме він є наймолодшим носієм славетної фамілії свого прадіда, ветерана Другої світової війни, гідного трудівника свого рідного села. Як розповідають у родині, для ювіляра на протязі року є два свята - День народження та 9 Травня. Як би він не почувався, завжди на ці дні випрямляє спину та одягає свій кітель з нагородами.У Першотравневому привітали ветерана Другої світової війни з Днем народження.Дмитро Березовський, онук ювіляра.

95 років - це гідна дата. Ми дуже любимо нашого дідуся, пишаємося ним, цінуємо його. Бажаємо йому міцного здоров'я, щоб він так і тримався всі подальші роки. Щоразу він знаходить стимули та якісь аргументи, щоб не опускати руки і йти з гордо піднятою головою по життю, - Дмитро Березовський, онук ювіляра.

  Ветеранський рух у Лиманському районі дуже активний. Тому до ювіляра завітали представники районної та Першотравневої ветеранських рад. А ще - очільник Визирської громади Валерій Стоілакі та депутат Одеської обласної ради Олег Кутателадзе. Всі вони бажали головного - міцного здоров’я.Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

Анатолій Володимирович Березовський - заслужена людина. Він пройшов війну і до нього особливе ставлення. Він в бадьорому стані, у нього хороша сім'я: він виростив прекрасних дітей та онуків. Ми бажаємо йому міцного здоров'я. Це велика честь, що в нашому районі та у Визирській громаді живе така поважна людина, - Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

У Першотравневому привітали ветерана Другої світової війни з Днем народження. Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

Таке життя прожити Бог не кожному дає. У нього є внутрішній стрижень і тим більше він ветеран війни. Наші діти, внуки та правнуки повинні розуміти, що таких людей потрібно шанувати й цінувати, - Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

У Першотравневому привітали ветерана Другої світової війни з Днем народження.  На прикладі Анатолія Володимировича Березовського ми бачимо подвиг всього нашого народу. Він пройшов війну, наприкінці якої опинився на Далекому Сході. Особливо тяжко довелося йому при взятті Порт-Артура у 1945 році. Там загинув весь його батальйон, а він вижив. Ця історія, як легенда, тому що в ній символічно відбився шлях та героїзм цілого народу.Анатолій Березовський, ювіляр, ветеран.

В мене сільське життя та багато праці. А під час війни скільки довелося голодувати. Потім на Далекий Схід пішки добирався. Переправляли у тил всю техніку у Магнітогорськ та вивільняли у Японську війну Порт-Артур, - Анатолій Березовський, ювіляр, ветеран.

  Увага - ось чого потребують сьогодні такі люди. У Визирській об’єднаній територіальній громаді для них є надійна підтримка з боку депутатського корпусу.

Наша Визирська громада буде на майбутній рік закладати в бюджет статтю на підтримку таких людей-довгожителів. Треба щоб вони якомога більше прожили. Це наше завдання і ми над цим працюємо, - Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

У Першотравневому привітали ветерана Другої світової війни з Днем народження.

Програми, які показують, що влада з повагою ставиться до ветеранів, важливі й для виховання майбутніх поколінь. Ми намагатимемося, щоб соціальні стандарти, які діють у Визирці, діяли ще й тут, у Першотравневому та Любополі. Ми перед цими людьми у неоплатному боргу, тому до них потрібно ставитися з великою повагою, - Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

  За спиною ювіляра славетна праця, десятиріччя розбудови різних галузей народного господарства і як результат - повага від оточення та наступних поколінь. У сімейному колі ветерана вітали близькі, а він ділився своїми думками про майбутнє України.

Для онуків я б хотів, щоб вони дочекалися світлого майбутнього, і щоб молодь не тікала за кордон, а розвивала нашу країну. Треба економіку підіймати. Як піднімуть сільське господарство, так і економіка підніметься. Молодим треба прислухатися до порад старших, які прожили життя та мають досвід, - Анатолій Березовський, ювіляр, ветеран.

  Патріотизм допоміг нашому народу вісім десятиліть тому у боротьбі з фашизмом. Сьогодні без нього неможливо й у сучасній Україні. Важливо пам'ятати всі випробування, що лишилися за плечима наших дідів та прадідів, які змогли відстояти рідну землю та подарувати всьому світу такий необхідний всім мир.

Друк
Володимир Німчук: головне, що ми зберегли творчі колективи (відео)12:02
19 бер
У Визирському ЦНАПі підбили підсумки роботи за 2023 рік (фото)10:00
19 бер
На підприємстві «ТІС-Вугілля» є відкриті вакансії на посаду водіїв ковшових навантажувачів (відео)10:00
18 бер
У Визирському ЦНАПі відбувся виїзний прийом фахівця Пенсійного фонду (відео)13:00
15 бер
«ТІС-Вугілля» запрошує на роботу водіїв ковшових навантажувачів (фото)11:49
15 бер
У Визирці відбувся виїзний прийом фахівця Пенсійного фонду (фото)13:04
14 бер
Які заходи заплановані у Першотравневому будинку культури на 2024 рік (відео)12:00
14 бер
З робочим візитом Визирську громаду відвідала радниця голови Одеської РДА (фото)10:00
14 бер
До Визирської СТГ з робочим візитом завітали представники Міносвіти, Одеської ОВА та Одеської облради (фото)11:59
13 бер
У Першотравневому СБК підбили підсумки роботи за 2023 рік (фото)10:54
13 бер
Комунальники Визирської громади почали весняні роботи (відео)12:00
12 бер
У Першотравневому ліцеї провели заходи до дня народження Тараса Шевченка (фото)10:00
12 бер
У Визирському ЦНАПі відбудеться прийом громадян15:32
11 бер
У Визирській громаді почалися весняні роботи з благоустрою (фото)10:06
11 бер
Степанівка у живописі: В Одесі пройшла виставка «Пленери у старовинній садибі» (відео)12:00
08 бер
В Калинівському та Кордонському старостатах Визирської громади провели виїзний прийом громадян (фото)10:00
08 бер
Олександр Давиденко: у Визирській громаді оголосили день жалоби за загиблим воїном13:23
07 бер
В Одесі пройшла виставка картин з пейзажами Степанівки Визирської СТГ (фото)11:02
07 бер
Учні Першотравневого ліцею взяли участь у Всеукраїнському конкурсі з математики (фото)10:00
06 бер
Підбито підсумки громадського обговорення щодо перейменування села Першотравневе (фото)12:00
05 бер
У Визирці облаштовують пожежний майданчик (відео)10:00
05 бер
Як працює Доброславський відділ Одеського ОЦЗ (відео)12:00
04 бер
У селі Визирка побудували пожежний майданчик (фото)10:00
04 бер
У Визирській СТГ перевірили доступність соціальних послуг (фото)12:17
01 бер
У Доброславському відділі Одеського ОЦЗ можна отримати грант на розвиток власного бізнесу (фото)19:10
29 лют
TOP