Архів
Квітень 2024 (37)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » У Першотравневому пройшов конкурс танцю "Вертикаль" (фото)

У Першотравневому пройшов конкурс танцю "Вертикаль" (фото)

У Першотравневому пройшов конкурс танцю "Вертикаль" (фото)

  Районний хореографічний конкурс "Вертикаль" зібрав у Будинку культури Першотравневого майже усю талановиту молодь Лиманщини. Крім самих конкурсантів тут було дуже багато вокальних колективів, які приходили на допомогу під час підготовки до виступів. Відбулося яскраве та масштабне свято культури та українських традицій, закладених у танці.У Першотравневому пройшов конкурс танцю "Вертикаль".Ігор Чернецький, заступник голови Лиманської державної адміністрації.

Всіх учасників і всі конкурси об’єднує одне - талановита молодь Лиманського району. Не важливо, хто буде кращим. Всі - вже переможці, тому що взяли участь, вийшли на сцену та показали свої таланти, - Ігор Чернецький, заступник голови Лиманської районної державної адміністрації.

Наталія Соколова, начальник відділу культури та туризму Лиманської державної районної адміністрації.

Я пишаюся всіма учасниками, тому що вони займаються хореографією. Це величезна праця керівників та учасників. Дуже важливо займатися улюбленою справою, - Наталія Соколова, начальник відділу культури та туризму Лиманської державної районної адміністрації.

У Першотравневому пройшов конкурс танцю "Вертикаль".  Такі колоритні та яскраві конкурси надихають талановиту молодь на досягнення нових творчих висот.Валерій Стоілакі, голова Визирської сільської ради.

Конкурс "Вертикаль" - дуже сильний та показовий конкурс. Стати переможцями тут дуже важко. А ті, хто зараз не стане першими, зможе спробувати це зробити наступного разу, - Валерій Стоілакі, голова Визирської сільської ради.

У Першотравневому пройшов конкурс танцю "Вертикаль".У Першотравневому пройшов конкурс танцю "Вертикаль".  Кожен такий конкурс руйнує шаблони та стає справжнім каталізатором творчості та хореографії.Оксана Помінчук, художній керівник Визирського будинку культури.

Діти обмінюються досвідом, такі конкурси надихають. А український танець особливий - він завжди патріотичний. Тому тут є ще момент глибокого виховання любові до своєї рідної землі. А ще - український танець єднає, - Оксана Помінчук, художній керівник Визирського будинку культури.

У Першотравневому пройшов конкурс танцю "Вертикаль".У Першотравневому пройшов конкурс танцю "Вертикаль".  Після тригодинного свята журі довго радилось у прийнятті рішення про вручення винагород та грошових премій. Третє місце поділили між собою колективи "Натхнення" з Сичавки та "Чарівний гачок" з Любопіля. Друге місце було віддано аж трьом учасникам - це колективи "Весняночка" з Нових Білярів, "Драйв" з Курісового та "Радість" з Любопіля. Перше місце теж поділили "Сюрприз" з Чорноморського та зразковий хореографічний колектив "Орхідея" з Визирки. Гран-прі конкурсу отримав зразковий танцювальний колектив "Калейдоскоп" з Першотравневого. Саме йому вдалося танцем змусити плакати зал через композицію "Мати".Ганна Орел, голова журі конкурсу "Вертикаль".

Гран-прі отримав хореографічний колектив Першотравневого "Калейдоскоп", тому що вони дуже плідно попрацювали над виступом. Адже журі оцінювало їх комплексно за артистизм, постановчу та танцювальну частини, драматургію й костюми. В них було все дуже вірно зроблено за всіма цими критеріями, - Ганна Орел, голова журі конкурсу "Вертикаль".

У Першотравневому пройшов конкурс танцю "Вертикаль".У Першотравневому пройшов конкурс танцю "Вертикаль".  Приймаючи грошову премію та найвищу нагороду, Христина Чуркіна дуже просто розкрила секрет успіху.Христина Чуркіна, керівник зразкового танцювального колективу "Калейдоскоп" з Першотравневого.

Натхнення до мене приходить, коли я у хореографічному залі бачу дитячі очі. Тоді я забуваю про все і ми працюємо з такою віддачею, що все в нас виходить. Сьогодні ми танцювали дві композиції. Це "Мир над Україною" та "Мати". В них наше велике бажання та мрія про мир для нашої країни, - Христина Чуркіна, керівник зразкового танцювального колективу "Калейдоскоп" з Першотравневого.

  Катерина Циганенко підготувала на конкурс три колективи різних вікових категорій, два з яких - "Радість" та "Чарівний Гачок", зайняли друге та третє місця. Заради п’яти хвилин слави на сцені готувалися пів року.Катерина Циганенко, художній керівник Любопільського будинку культури.

Прищеплення культури з малого віку дітям - це дуже важливо та не лише у нашій громаді. В усі часи українці були співучим та висококультурним народом. Головне - брати участь у таких конкурсах. Це справжнє свято української та сучасної культури та творчості, - Катерина Циганенко, художній керівник Любопільського будинку культури.

  Коли всі хвилювання залишилися позаду, юні танцюристи та танцюристки втомлені й щасливі роз’їхалися по своїх домівках, щоб вже наступного року вразити глядачів новими колоритними історіями в танці.

Друк
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять героїв-захисників (фото)12:00
11 кві
У Визирці відсвяткували 20-річчя дитячого садка «Пролісок» (фото)10:39
11 кві
Підприємці Визирської громади можуть взяти участь у вебінарному проєкті від «Дія.Бізнес»10:00
10 кві
У Любополі Визирської СТГ комунальники висаджують квіти (фото)12:00
09 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заходи до Всесвітнього дня здоров’я (фото)10:00
09 кві
У Визирській громаді підбили підсумки громадського обговорення щодо перейменування Першотравневого17:42
08 кві
У Визирській громаді почався набір у Школу Молодіжної ради14:43
08 кві
Тетяна Сливець: про роботу Любопільського СБК під час воєнного стану (відео)11:00
08 кві
У Першотравневому почалися громадські обговорення щодо перейменування двох вулиць10:00
08 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заняття з мінної безпеки для дітей (фото)13:00
05 кві
У Визирській громаді відзначили 80-ту річницю визволення від фашистських загарбників (фото)12:10
05 кві
TOP