Архів
Квітень 2024 (37)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » На ділянках автодороги біля села Іванове та в зоні виїзду з Одеси провели капітальний ремонт (фото)

На ділянках автодороги біля села Іванове та в зоні виїзду з Одеси провели капітальний ремонт (фото)

На ділянках автодороги біля села Іванове та в зоні виїзду з Одеси провели капітальний ремонт (фото)

  Траса M-14, для території Лиманського району має стратегічне значення, бо вона єднає Одесу, Миколаїв, Мелітополь та Новоазовськ. Крім того, ця дорога є складовою європейського маршруту Е-58, а також коридору "Чорноморське економічне співробітництво". На ділянках автошляху біля села Іванове та в зоні виїзду з Одеси з вулиці Паустовського замінено асфальтове покриття. Замовником є Служба автомобільних доріг. Проведено роботи з фрезерування асфальту по правій смузі та ліквідації деформацій дорожнього покриття. Це підвищить безпеку учасників руху та зробить якіснішою експлуатацію дороги.На ділянках автодороги біля села Іваново та в зоні виїзду з Одеси провели капітальний ремонт.Олег Пшеничний, директор ТОВ "Юг Строй Компані".

Це робиться для того, аби в зимовий період було якісне обслуговування дороги. Там такі суттєві пошкодження, що при інтенсивному снігопаді її неможливо буде почистити. А коли ліквідовані усі пошкодження, то грейдер та будь-який автомобіль зі скребком зможе до асфальту очистити весь сніг, - Олег Пшеничний, директор ТОВ "Юг Строй Компані".

На ділянках автодороги біля села Іваново та в зоні виїзду з Одеси провели капітальний ремонт.  Аналогічний вид робіт зроблено і на ділянці траси М-14 на під’їзді до села Іванове Лиманського району. Дорога Одеса - Новоазовськ має довжину 635 км. та проходить по всій південній частині України крізь Одеську, Миколаївську, Херсонську, Запорізьку та Донецьку області.

  Крім того, вона збігається з частиною європейського маршруту Е-58 та з’єднує Відень, Ужгород, Кишинів, Одесу та Ростов-на-Дону. А ще вона є частиною європейського коридору "Чорноморське економічне співробітництво". Тому на трасі досить високий трафік, який збільшується у літній сезон. Через те її стан дуже погіршується, особливо через великовантажні перевезення. Активність виконання ремонтних робіт залежить від ініціативи управлінців на місцях.На ділянках автодороги біля села Іваново та в зоні виїзду з Одеси провели капітальний ремонт.

Все залежить від місцевої влади. Думатимуть місцеві керівники - значить буде вестися робота. Саме так і відбувається у Лиманському районі. З ними легко працювати, тому що вони завжди знають який об’єкт необхідно ремонтувати - ведеться діалог, а від цього і будується взаємодія та робота, - Олег Пшеничний, директор ТОВ "Юг Строй Компані".

На ділянках автодороги біля села Іваново та в зоні виїзду з Одеси провели капітальний ремонт.На ділянках автодороги біля села Іваново та в зоні виїзду з Одеси провели капітальний ремонт.  Саме по такому принципу і побудована, наприклад, взаємодія із Доброславом. У цьому населеному пункті лише за цей рік капітально відремонтовано сім вулиць та зроблено безліч об’єктів поточного ремонту асфальтового та твердого покриття.Людмила Прокопечко, селищний голова Доброслава.

В нас досить нормальні стосунки з представником Служби автомобільних доріг та є взаємодія. Але ми намагаємось багато питань вирішувати своїми власними силами, завдяки підтримці підприємців та фермерів, тому що розуміємо, що у служби роботи дуже багато, - Людмила Прокопечко, селищний голова Доброслава.

  Активність Визирської об’єднаної територіальної громади вже видно за кількістю заявок та позначених об’єктів.На ділянках автодороги біля села Іваново та в зоні виїзду з Одеси провели капітальний ремонт.

У Любопілі є заявка на відсипання дороги й асфальтове покриття. У Визирці ми теж багато виконуємо, тобто робота ведеться і заявок надходить дуже багато від цієї громади, - Олег Пшеничний, директор ТОВ "Юг Строй Компані".

Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

За планами на 2020 рік і Першотравневе, і Визирка, й Любопіль отримають освітлення, дороги, асфальтування вулиць і тротуарні доріжки. Це розвиток інфраструктури, та нас задля цього й обирали. Люди нам довірили цей напрямок. Тому це наш дійсний план заходів, - Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

  Оновлення доріг та їх капітальний ремонт, у тому числі доріг міжнародного значення, які прямують територією Лиманського району та безпосередньо територією Визирської громади - це стратегічний напрямок. Головне, що в умовах міжнародного співробітництва розвитку цієї частини інфраструктури приділяють та приділятимуть багато уваги як одному з елементів майбутнього економічного зростання.

  Фото коптер Віктор Брик. 

Друк
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять героїв-захисників (фото)12:00
11 кві
У Визирці відсвяткували 20-річчя дитячого садка «Пролісок» (фото)10:39
11 кві
Підприємці Визирської громади можуть взяти участь у вебінарному проєкті від «Дія.Бізнес»10:00
10 кві
У Любополі Визирської СТГ комунальники висаджують квіти (фото)12:00
09 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заходи до Всесвітнього дня здоров’я (фото)10:00
09 кві
У Визирській громаді підбили підсумки громадського обговорення щодо перейменування Першотравневого17:42
08 кві
У Визирській громаді почався набір у Школу Молодіжної ради14:43
08 кві
Тетяна Сливець: про роботу Любопільського СБК під час воєнного стану (відео)11:00
08 кві
У Першотравневому почалися громадські обговорення щодо перейменування двох вулиць10:00
08 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заняття з мінної безпеки для дітей (фото)13:00
05 кві
У Визирській громаді відзначили 80-ту річницю визволення від фашистських загарбників (фото)12:10
05 кві
TOP