Архів
Квітень 2024 (37)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » Вчителі Лиманського району продемонстрували таланти на конкурсі "Педагогічна надія Лиманщини" (фото)

Вчителі Лиманського району продемонстрували таланти на конкурсі "Педагогічна надія Лиманщини" (фото)

Вчителі Лиманського району продемонстрували таланти на конкурсі "Педагогічна надія Лиманщини" (фото)

  Надію на те, що в сільські школи прийдуть молоді висококваліфіковані кадри виправдовує тридцятирічний вчитель Володимир Дворковий. Другий рік він вчить історії та правознавству школярів Визирської ЗОШ та є класним у всіх сенсах керівником для 22 шестикласників. В районному фестивалі "Педагогічна надія Лиманщини" Володимир вирішив брати участь за пропозицією колег, які обіцяли підтримати його в виступах і дотрималися своєї обіцянки на 100%.Вчителі Лиманського району продемонстрували таланти на конкурсі "Педагогічна надія Лиманщини".Володимир Дворковий, вчитель історії та правознавства Визирської ЗОШ.

Готуватися до конкурсу мені дуже допомагали колеги. Я вперше беру участь у такому конкурсі. Були хвилювання, невпевненість, але завдяки дружній підтримці ми добре підготувалися, - Володимир Дворковий, вчитель історії та правознавства Визирської ЗОШ.

Вчителі Лиманського району продемонстрували таланти на конкурсі "Педагогічна надія Лиманщини".  На сцені разом з Володимиром Дворковим виступала і директор Визирської школи Яна Куліченко. Два роки тому, вона так само брала участь у районному конкурсі "Учитель року" та посіла перше місце, особистим прикладом показуючи, що вчитель може розвивати себе різнобічно. Тепер, коли Визирка об'єдналася з сусідніми селами у Визирську ОТГ, Яна Миколаївна сподівається на те, що такий фестиваль-конкурс буде проводитися і в їх громаді.Яна Куліченко, директор Визирської ЗОШ.

Такі фестивалі та конкурси об'єднують колектив. Ми готувалися, самі шили костюми, створювали хореографічні номери. Це згуртовує колектив. Ми сподіваємося, що все це буде відбуватися і в нашій об'єднаній громаді. Тому що такі заходи важливі для підтримки молодих фахівців. Показати свою креативність, свою творчість, вміти презентувати себе, бути цікавим для дітей - це дуже важливо для сучасного вчителя, - Яна Куліченко, директор Визирської ЗОШ.

Вчителі Лиманського району продемонстрували таланти на конкурсі "Педагогічна надія Лиманщини".Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

Цього року мене не запросили та нічого не сказали з приводу цього питання. Навіщо ми будемо займатися ним, коли нас не просять. Але я розраховую на те, що інші підприємці, які працюють в районі, підхоплять цю ініціативу, - Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

Вчителі Лиманського району продемонстрували таланти на конкурсі "Педагогічна надія Лиманщини".Вчителі Лиманського району продемонстрували таланти на конкурсі "Педагогічна надія Лиманщини".  "Подорожі" - такою була тема фестивалю "Педагогічна надія Лиманщини 2020". Учасники феєрії за допомогою своїх номерів подорожували різними країнами й представляли ту, яка найбільше надихнула їх.Вчителі Лиманського району продемонстрували таланти на конкурсі "Педагогічна надія Лиманщини".

У мене було два виступи - це "Подорож до Індії" і "Власне хобі", - Володимир Дворковий, вчитель історії та правознавства Визирської ЗОШ.

  Всього у фестивалі "Педагогічна надія Лиманщини" брали участь п'ять молодих вчителів: Любов Янковська від Кремидівської школи, Ірина Нікіфорова від Доброславського НВК, Олена Ігнатьєва з Олександрівської ЗОШ, Володимир Дворковий з Визирської школи та Аліна Чечет від Фонтанського НВК. Цей фестиваль традиційно проходить у рамках фіналу районного конкурсу "Учитель року". Протягом двох місяців, сім вчителів шкіл Лиманщини демонстрували свої знання та таланти, виконуючи конкурсні завдання.Марія Косуліна, в.о. керівника відділу освіти, молоді та спорту Лиманської РДА.

На конкурсі вчителі проходили ряд етапів. Це було проведення відкритих уроків, психолого-педагогічне тестування, виготовлення відеоуроків, - Марія Косуліна, в.о. керівника відділу освіти, молоді та спорту Лиманської РДА.

  "Учителем року 2020" стала вчитель історії Олександрівської ЗОШ I-III ступенів, Лариса Щоголєва.Лариса Щоголєва, вчитель історії Олександрівської ЗОШ.

Я дуже щаслива й рада, що мої старання побачили. В мене 6-й клас. Мої учні дають мені заряд емоцій для того, щоб працювати. Коли вони вдосконалюють поведінку й навчання, я розумію, що не дарма витрачаю сили та час, - Лариса Щоголєва, вчитель історії Олександрівської ЗОШ.

  В цьому році Лариса Щоголєва представлятиме Лиманський район на обласному етапі фестивалю "Учитель року".

Друк
Схожі новини:
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять героїв-захисників (фото)12:00
11 кві
У Визирці відсвяткували 20-річчя дитячого садка «Пролісок» (фото)10:39
11 кві
Підприємці Визирської громади можуть взяти участь у вебінарному проєкті від «Дія.Бізнес»10:00
10 кві
У Любополі Визирської СТГ комунальники висаджують квіти (фото)12:00
09 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заходи до Всесвітнього дня здоров’я (фото)10:00
09 кві
У Визирській громаді підбили підсумки громадського обговорення щодо перейменування Першотравневого17:42
08 кві
У Визирській громаді почався набір у Школу Молодіжної ради14:43
08 кві
Тетяна Сливець: про роботу Любопільського СБК під час воєнного стану (відео)11:00
08 кві
У Першотравневому почалися громадські обговорення щодо перейменування двох вулиць10:00
08 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заняття з мінної безпеки для дітей (фото)13:00
05 кві
У Визирській громаді відзначили 80-ту річницю визволення від фашистських загарбників (фото)12:10
05 кві
TOP