Архів
Вересень 2024 (32)
Серпень 2024 (48)
Липень 2024 (56)
Червень 2024 (38)
Травень 2024 (64)
Квітень 2024 (56)
ЛАН » Головні події дня » Тетяна Козик працює на посаді вчителя математики вже понад 40 років (фото)

Тетяна Козик працює на посаді вчителя математики вже понад 40 років (фото)

Тетяна Козик працює на посаді вчителя математики вже понад 40 років (фото)

  Козик Тетяна Володимирівна - вчитель математики, а також голова профспілкової організації Першотравневого НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцею". З перших хвилин спілкування з Тетяною Володимирівною розумієш, що це не лише педагог, а ще й людина з великим життєвим досвідом.
  Вчителювати вона почала з 1977 року після закінчення Одеського педагогічного інституту, тоді й прийшла працювати до Першотравневої школи. На посаді вчителя математики Тетяна Козик працює вже понад 40 років. За цей період вона випустила вже 7 класів. Те, як Тетяна Володимирівна ставиться до своєї справи не може не дивувати. На її думку, дуже важливо зацікавити дитину своїм предметом.Тетяна Козик, вчитель математики, голова профспілкової організації Першотравневого НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів - ліцей".

Предмет, який я викладаю - важкий. Це - математика. Зрозуміло, що не всім він доступний, не всі їм цікавляться. Проте моє завдання - навчити дітей математики, щоб вони полюбили цей предмет. Можливо він їм стане в пригоді у майбутньому житті, - Тетяна Козик, вчитель математики, голова профспілкової організації Першотравневого НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцею".

Тетяна Козик працює на посаді вчителя математики вже понад 40 років.  Тетяна Володимирівна пишається тим, що багато хто з дітей застосовує отримані знання на практиці. Серед її випускників: вчителі, працівники банків, моряки та бізнесмени. Цікаво зазначити, що Тетяна Козик належить до багаторічної династії вчителів.Тетяна Козик, вчитель математики, голова профспілкової організації Першотравневого НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів - ліцей".

Цю любов до професії вчителя заклали мої батьки. Почалося все з дідуся. Який перший в Комінтернівському районі з нашого роду почав викладати у початковій школі. Працював він у Новій Вільшанці, потім була Каїрська школа. Взагалі, освітні послуги наша родина надає на протязі 80 років, не перериваючись ні на один рік. Це й Кремидівська школа, це й наша Першотравнева школа, державний аграрний технікум. Була й Петрівська школа, - Тетяна Козик, вчитель математики, голова профспілкової організації Першотравневого НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцею".

  Робота у школі не обмежується лише викладанням одного з найскладніших предметів. Тетяна Володимирівна також обрана і працює головою профспілкової організації Першотравневого НВК, а тут роботи багато. До складу колективу входить вісімдесят працівників.Тетяна Козик працює на посаді вчителя математики вже понад 40 років.

На голову профспілки покладається контроль за виконанням колективного договору, захист прав робітників, які працюють в школі, піклування про їх оздоровлення, - Тетяна Козик, вчитель математики, голова профспілкової організації Першотравневого НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцею".

Тетяна Козик працює на посаді вчителя математики вже понад 40 років.  Тетяна Козик завдячує дуже вдалому профспілковому комітету, своїм однодумцям. Для членів колективу проводяться тури вихідного дня: відвідування театрів, туристичні поїздки, святкові вечори, відновлено оздоровчі заходи, тобто надаються путівки до санаторіїв. Особисте життя Тетяни Володимирівни тісно переплітається із професійним, його майже неможливо відділити. Проте якщо з'являється вільний час Тетяна Володимирівна дуже любить подорожувати, й обирає цікаві туристичні маршрути в різних куточках України.Тетяна Козик працює на посаді вчителя математики вже понад 40 років.Тетяна Казак, директор Першотравневого НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів - ліцей".

Ця людина весь свій час віддає навчанню дітей і багато років вона є головою профспілки. Вчитель з великої літери, який дає знання, який не боїться труднощів, вчитель, який завжди прийде на допомогу. Її дуже люблять діти, поважають колеги й батьки, - Тетяна Казак, директор Першотравневого НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцею".

Наталія Кириченко, заступник директора з навчально-виховної роботи Першотравневого НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів - ліцей".

В неї дуже гарні уроки, вона дає міцні знання. Вона випустила багато класів, всі її пам’ятають, коли приходить час зустрічі. Не було такого випуску, щоб не зустрічалися. Я знаю, оскільки була на одній з таких зустрічей. Вона дуже до них готується, на них чекає. Пам'ятає кожного свого випускника, - Наталія Кириченко, заступник директора з навчально-виховної роботи Першотравневого НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцею".

  Люблять вчительку математики, Тетяну Володимирівну, й учні школи.Аліна, учениця 6-Б класу Першотравневого НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів - ліцей".

Тетяна Володимирівна дуже добра, ввічлива, гарна вчителька, - Аліна, учениця 6-Б класу Першотравневого НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцею".

Владислава, учениця 6-Б класу Першотравневого НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів - ліцей".

Тетяна Володимирівна дуже добра вчителька, гарно пояснює, в мене високі оцінки з математики, - Владислава, учениця 6-Б класу Першотравневого НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцею".

Тетяна Козик працює на посаді вчителя математики вже понад 40 років.  На завершення хотілося б додати, що найголовнішою цінністю у житті для Тетяни Володимирівни є її сім'я. Там, де її розуміють, підтримують та захищають. А серед життєвих пріоритетів на перше місце вона ставить людяність та порядність.

Друк
Схожі новини:
У Визирській громаді проведуть масштабну толоку (фото)10:36
20 вер
Мешканців Визирської СТГ запрошують на масштабну толоку (відео)10:22
20 вер
Вчителька з Першотравневого випустила книжку про штучний інтелект (фото)11:39
19 вер
Рятувальники Визирської громади відзначили професійне свято (відео)09:26
19 вер
У Першотравневому ліцеї використовують сучасні технології в навчанні дітей (відео)15:42
18 вер
У Визирській громаді відзначили День рятувальника (фото)10:51
18 вер
Як працює центр надання соціальних послуг Визирської сільради (відео)09:48
18 вер
У Визирській громаді допомагають самотнім людям похилого віку (фото)15:50
17 вер
У Визирській громаді відкрили секцію з бразильського джиу-джитсу (відео)10:00
17 вер
Військовий з Визирки Іван Лущик може отримати звання Героя України посмертно21:15
16 вер
Експрем'єр Франції Габріель Атталь відвідав садибу Курісів16:40
16 вер
Любопільський колектив «Burning Stars» став лауреатом на танцювальному конкурсі «На крилах мистецтва»15:46
16 вер
Валентина Харламбова: про початок нового навчального року у Визирській громаді (відео)11:36
16 вер
У Першотравневому відкрили секцію з джиу-джитсу (фото)10:17
16 вер
У Визирській громаді нагородили кращих вчителів (відео)08:23
12 вер
Кращі вчителі Визирської громади отримали премії (фото)10:45
11 вер
У Визирській громаді провели засідання виконкому (відео)09:54
10 вер
У Визирці відбулося засідання виконкому (фото)10:47
09 вер
У Визирській громаді успішним учням вручили премії (відео)10:00
09 вер
Як у Визирській громаді створити патронатну сім’ю (відео)10:00
06 вер
Талановиті учні Визирської громади отримали грошові премії (фото)09:30
06 вер
У Визирській громаді працюють над створенням патронатних сімей (фото)17:31
05 вер
Захищаючи Україну загинув військовий з Першотравневого Владислав Шевців14:02
05 вер
У Визирській СТГ провели святкові заходи до Дня знань (фото)10:00
05 вер
У Визирській громаді провели забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України» (фото)16:46
04 вер
TOP