Архів
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » В Коблівській ОТГ відкрився Центр надання адміністративних послуг (фото)

В Коблівській ОТГ відкрився Центр надання адміністративних послуг (фото)

В Коблівській ОТГ відкрився Центр надання адміністративних послуг (фото)

  Ідея взяти участь у конкурсі зі створення Центра надання адміністративних послуг в громаді належала колективам Агенції місцевого розвитку та відділу економічного розвитку Коблівської ОТГ, а сільський голова підтримав цю ініціативу та спільно з депутатським корпусом сільської ради ідею реалізували.В Коблівській ОТГ відкрився Центр надання адміністративних послуг.Володимир Панич, сільський голова Коблівської ОТГ.

З 18 березня 2018 року ми подали заявку на участь в конкурсі міжнародної програми "U-LEAD з Європою" і перемогли. Завдяки цій співпраці ми маємо такий потужний для сільської місцевості адміністративний Центр, - Володимир Панич, сільський голова Коблівської ОТГ.

В Коблівській ОТГ відкрився Центр надання адміністративних послуг.В Коблівській ОТГ відкрився Центр надання адміністративних послуг.  ЦНАП розмістили в будівлі сільради, в приміщеннях де раніше працювало відділення "Укрпошти" в правому крилі першого поверху. Пошту не закрили, а перевели в іншу будівлю. В майбутньому ЦНАПі ж був проведений капітальний ремонт приміщення, закуплені нові меблі та вся необхідна оргтехніка. Власних коштів сільради було витрачено у розмірі 364 тисяч гривень, допомогу розміром 10 тисяч гривень надали місцеві підприємці та компанії. Понад 12 тисяч євро склав грант в рамках програми "U-LEAD з Європою". В результаті жителі Коблівської ОТГ зможуть отримувати цілий перелік адміністративних послуг, не виїжджаючи за межі рідної сільради.
Олена Дубініна, начальник відділу "Центр надання адміністративних послуг" Коблівської сільської ради.

Наш ЦНАП буде надавати такі послуги для населення: реєстрація та зняття з реєстрації мешканців, паспортні послуги, державна реєстрація актів цивільного стану, реєстрація нерухомості, реєстрація бізнесу, земельні питання, питання місцевого значення, соціальні послуги, послуги Пенсійного фонду, надання відомостей з Державного земельного кадастру, послуги, що надаватиме мобільний сервісний центр МВС, - Олена Дубініна, начальник відділу "Центр надання адміністративних послуг" Коблівської сільської ради.

  Завдяки відкриттю ЦНАП в Коблевому працевлаштовано 4 особи. Яна Брижатюк проживає в місті Южне. Посаду фахівця отримала завдяки відкритому конкурсу, про який прочитала в місцевій газеті.
Яна Брижатюк, спеціаліст відділу "Центр надання адміністративних послуг" Коблівської сільської ради.

Прийшла, подала документи, мене зареєстрували на участь у конкурсі. Було засідання комісії, і обрали мене. Я буду займатися паспортизацією, пропискою, реєстрацією та зняттям з місця проживання й видачею довідок, - Яна Брижатюк, спеціаліст відділу "Центр надання адміністративних послуг" Коблівської сільської ради.

  Світлана Самойлова проживає в Коблевому і добре знає, з якими проблемами доводилося зустрічатися жителям села, коли були необхідні адміністративні послуги.
Світлана Самойлова, адміністратор відділу "Центр надання адміністративних послуг" Коблівської сільської ради.

Людям, щоб отримати довідку або оформити паспорт, необхідно було їхати в районний центр, у Березанку. Не у всіх була така можливість, та й графік руху автобуса нестабільний, але зараз ця проблема усунена, - Світлана Самойлова, адміністратор відділу "Центр надання адміністративних послуг" Коблівської сільської ради.

  Всі працівники Центру надання адміністративних послуг пройшли спеціальну тренінгову програму з підвищення кваліфікації у сфері надання адміністративних послуг.
Раїса Боднар, перший клієнт відділу "Центр надання адміністративних послуг", начальник відділу соціального захисту, сім’ї, дітей та молоді Коблівської сільради.

Дійсно, умови дуже комфортні та відповідають всім європейським нормам. Я вважаю, що наші жителі будуть задоволені, коли прийдуть сюди, та головне, що тут працюють люди, які люблять свою справу, у них є терпіння, повага до людей. Безумовно, що Коблівська громада та її гості будуть задоволені адміністративними послугами, які будуть надаватися в нашому Центрі, - Раїса Боднар, перший клієнт відділу "Центр надання адміністративних послуг", начальник відділу соціального захисту, сім’ї, дітей та молоді Коблівської сільради.

В Коблівській ОТГ відкрився Центр надання адміністративних послуг.В Коблівській ОТГ відкрився Центр надання адміністративних послуг.  Створити та утримувати Центр надання адміністративних послуг для об'єднаної громади задоволення не з дешевих, але керівництво та депутатський корпус Коблівської ОТГ вважають його відкриття перспективним.
В Коблівській ОТГ відкрився Центр надання адміністративних послуг.

З огляду на те, що у нас децентралізація ще не завершилася і до нас будуть приєднуватися ще кілька сільрад, ми пішли на такий крок, щоб створити свій ЦНАП, - Володимир Панич, сільський голова Коблівської ОТГ.

  Планується, що ЦНАП буде приносити прибуток. Чи буде він покривати видаткову частину - покаже час, але зараз тільки на заробітну плату працівників центру сільрада планує виділяти щомісячно понад 30 тисяч гривень.В Коблівській ОТГ відкрився Центр надання адміністративних послуг.  Ще не відкрившись, ЦНАП вже припав до душі юним жителям громади. Близько 20 дітей взяли участь у конкурсі на найкращий малюнок про центр надання адміністративних послуг. Експозиція малюнків по-домашньому прикрасила приміщення ЦНАП в день його відкриття, а юні художники отримали на згадку про цей день подарунки.

Друк
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять героїв-захисників (фото)12:00
11 кві
У Визирці відсвяткували 20-річчя дитячого садка «Пролісок» (фото)10:39
11 кві
Підприємці Визирської громади можуть взяти участь у вебінарному проєкті від «Дія.Бізнес»10:00
10 кві
У Любополі Визирської СТГ комунальники висаджують квіти (фото)12:00
09 кві
TOP