Архів
Квітень 2024 (46)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » У селищі Доброслав підбили підсумки 2019 року (фото)

У селищі Доброслав підбили підсумки 2019 року (фото)

У селищі Доброслав підбили підсумки 2019 року (фото)

  Минулий рік був повний позитивних змін не лише для Доброслава, а й для всіх сіл селищної ради. П'ять нових дитячих майданчиків облаштували у Доброславі та селах Шевченкове-Кут і Вовківське. В останньому з’явилися ще й нова артезіанська свердловина, сучасне освітлення, спортивний комплекс з двома майданчиками та тренажерами. Створення необхідних умов для комфортного життя на всій території Доброславської громади, - таким є кредо Людмили Прокопечко. На території селищної ради немає великих підприємств, але Доброслав, як центр унікальних ініціатив, щороку не перестає дивувати.

Людмила Прокопечко, селищний голова Доброслава.

У цьому році в нас були досить серйозні проблеми з бюджетом, крім цього ми не отримали виділені Кабінетом міністрів 6 мільйонів гривень, але попри все, ми зуміли виконати задумане. І не лише те, що передбачено у програмі соціально-економічного розвитку, а й набагато більше. І все це вдалося завдяки роботі депутатського корпусу всіх рівнів, Доброславській селищній та Лиманській районній радам. Також ми отримали підтримку з обласного та державного бюджетів. На кожній сесії району ми завжди отримуємо відповідні субвенції. Хочу подякувати всім, - Людмила Прокопечко, селищний голова Доброслава.

  Новаторські ідеї, нестандартні рішення, модернізація та благоустрій цього селища міського типу - така інформація та досвід завжди є дуже цікавими для кожного населеного пункту України. Щороку Доброслав проводить та ініціює багато культурно-масових заходів та фестивалів. Завдяки чому сюди приїжджає багато гостей, серед яких завжди є й представники міжнародних делегацій.

  З року в рік селище підвищує рівень комфорту проживання місцевих жителів. От і минулий рік було присвячено напрямку покращення. Забезпечення якісною водою жителів Доброслава та реконструкція місцевого дитячого садочка - лише частина соціально важливих питань, якими селищна рада переймалася у 2019 році.

У 2019 році на покращення водозабезпечення ми витратили майже 10 мільйонів гривень. Це нові водогони й свердловини - все те, що дало змогу людям не перейматися проблемами водозабезпечення, - Людмила Прокопечко, селищний голова Доброслава.

  Минулий рік став результативним і у створенні комфорту для зовсім маленьких доброславців. Реконструкція харчоблоку, заміна стель, виконання всіх державних нормативів з пожежної безпеки, виключення будь-яких ризиків перебування малюків у дитячому навчальному закладі - ці завдання були актуальними у 2019 році, такими вони залишаться й надалі.

  Ще у Доброславі та за його межами докорінно поліпшено ситуацію з бездоріжжям. Тільки у минулому році в смт на 9 вулицях проведено ремонт асфальтового покриття. З’явилися велосипедні доріжки, кількість яких у 2020 році значно зросте. Були підсвічені пішохідні переходи, працюють вже 60 камер відеоспостереження, що одразу позитивно вплинуло на зниження рівня криміногенної ситуації в Доброславі. У селищі з’явилися нові та дуже затишні зони відпочинку: парк "Тракія", сквер "Української пісні", майданчик "Щасливі долоньки".

  Тут системно проводяться масштабні роботи з озеленення та благоустрою. Так, було розчищено сміттєзвалище на березі озера в Доброславі. Цей проєкт, під креативною робочою назвою "Доброславська рив'єра", у майбутньому обіцяє ще дуже багато добрих сюрпризів для місцевих жителів.

  У 2020 році нестандартний розвиток та благоустрій з цікавим озелененням отримують дві балки по вулицях Аграрній та Богдана Хмельницького. Місцем тяжіння потенційних інвесторів також стануть нові території, які вже почали розвивати в Доброславі за територією лікарні. Зони відпочинку з новими пляжами, розчищеними джерелами та озелененням - це амбітні плани селищної ради Доброслава на 2020 рік.

Друк
На Тилігулі зацвів червонокнижний Тюльпан Шренка (фото)11:19
24 кві
У Першотравневому ліцеї провели просвітницький захід щодо вакцинації (фото)08:56
24 кві
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять героїв-захисників (фото)12:00
11 кві
У Визирці відсвяткували 20-річчя дитячого садка «Пролісок» (фото)10:39
11 кві
TOP