Архів
Травень 2024 (2)
Квітень 2024 (56)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
ЛАН » Головні події дня » В Одесі нагородили лауреатів щорічного рейтингу «Народне визнання» — «Одесит року» (фото)

В Одесі нагородили лауреатів щорічного рейтингу «Народне визнання» — «Одесит року» (фото)

В Одесі нагородили лауреатів щорічного рейтингу «Народне визнання» — «Одесит року» (фото)

  У концерт-холі «Сады Победы» відбулася 21 церемонія нагородження лауреатів Рейтингу популярності людей та подій півдня України «Народне визнання» — «Одесит року», передає «Одеса-медіа». Після торішньої «карантинної церемонії» захід повернувся до попереднього формату, а тому на це свято чекали зі ще більшим інтересом.

  21 рік тому редакції низки газет та журналів, що входять до складу «Південноукраїнського Медіа Холдингу», заснували та вперше провели рейтинг популярності людей та подій. Головною особливістю стало, що до вибору найкращих залучалися читачі цих друкованих видань. Власне, це й дала назву проєкту — «Народне визнання». Традиція незмінна вже понад два десятиліття, і за ці роки лауреатами стали майже 500 персон, підприємств, компаній та установ.

  Оскільки проєкт має велике суспільне значення та стійкий авторитет, його підтримали своєю присутністю та участю у нагородженні лауреатів керівники міста та області й інші відомі персони. Гостями вечора були: міський голова Одеси Геннадій Труханов, голова Одеської облради Григорій Діденко, перший заступник голови Одеської ОДА Борис Волошенков, депутати Верховної Ради України Олексій Леонов та Олександр Горенюк, голова держадміністрації Одеського району Юрій Крук, голова Одеської районної ради Віталій Барвіненко, перший заступник голови Одеської облради Олег Радковський, заступник голови Одеської ОДА Олег Муратов, заступниця міського голови, керівниця департаменту фінансів Одеської міськради Світлана Бедрега, голови департаментів облдержадміністрації Олена Олійник та Дмитро Радулов, директорка департаменту Одеської міськради Тетяна Маркова, голова Приморської райдержадміністрації м. Одеси Марат Корольов, настоятелька Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря ігуменя Серафима, голова регіонального олімпійського комітету та олімпійський чемпіон зі стрільби Микола Мільчев, генеральна директорка Одеської національної наукової бібліотеки Ірина Бірюкова, народна артистка України, директорка оперної студії при ОНМА ім. Нежданової Віра Ревенко, легендарний портовик, капітан порту Чорноморськ Станіслав Незавітін та багато інших.

  Старт святу дав яскравий виступ підрозділу барабанщиць Одеського державного університету внутрішніх справ. З вітальним словом виступив голова оргкомітету рейтингу, голова Ради директорів компанії «Південноукраїнський Медіа Холдинг», Заслужений журналіст України Петро Галчанський.

Петро Галчанський, голова оргкомітету рейтингу, голова Ради директорів компанії «Південноукраїнський Медіа Холдинг», Заслужений журналіст України.

Петро Галчанський, голова оргкомітету рейтингу, голова Ради директорів компанії «Південноукраїнський Медіа Холдинг», Заслужений журналіст України

Усі роки перед нашим рейтингом стоїть завдання знаходити все найкраще, передове, талановите. І розповідати про це, пропагувати. Упевнений, принаймні, хочу в це вірити, що через багато років, коли наші нащадки з висоти часу будуть оцінювати, аналізувати сьогоднішні дні, їм знадобиться і наш рейтинг, наша оцінка людей і подій. Багато чого нашим нащадкам зрозуміти буде складно. Війна на сході, розпал епідемії, а ми тим часом зібрали найбільший за 30 років незалежності врожай зернових. Понад три мільйони туристів прийняла Одеса цього року. Запрацювала нова злітно-посадкова смуга в Одеському аеропорту, у центрі Одеси відкрито найбільшу в Україні пішохідну зону. Дітей почало народжуватися більше! Ненабагато, лише на 4% у порівнянні з минулим роком, але більше! У нас — найсильніші спортсмени. Боксер Юрій Захарєєв став цього року наймолодшим українським чемпіоном світу, виграв і молодіжний чемпіонат світу та чемпіонат світу серед дорослих.

І скільки ж ще талантів у нашій Одесі! Ми маємо гарну номінацію — «Майбутнє Одеси». Її лауреати — діти. Сьогодні вони вийдуть на цю сцену, і ми висловимо свою вдячність їм самим, їхнім батькам та вчителям. Серед лауреатів і шістнадцятирічний Муаяд Абдельрахім, який став найкращим у найбільшому вокальному шоу країни «Співають усі». Сьогодні він вийде на цю сцену, і я впевнений, що всі ми будемо аплодувати його таланту.

  •  «Лідер у сфері реабілітації дітей»

  Цього року своє 25-річчя відзначив Дитячий реабілітаційний центр, який після відходу з життя його творця Бориса Литвака має його ім’я та благодійний фонд «Майбутнє», створений при центрі. У «Домі з ангелом», як називають його одесити, надають лікувальну та реабілітаційну допомогу дітям із руховими порушеннями внаслідок органічного ураження нервової системи. З моменту відкриття центру, у 1996 році, тут на благодійній основі отримали допомогу понад 33 тис. дітей не лише з Одеси, але й з різних регіонів України та інших країн.

  Для отримання диплому та пам’ятного кубка на сцену піднялися голова наглядової ради БФ «Майбутнє» та головна лікарка центру Вероніка Михайленко та її заступник Володимир Левчук. Нагороду їм вручив перший заступник голови Одеської ОДА Борис Волошенков.

  • «За охорону здоров’я та збереження життів мешканців Одеської області у період пандемії COVID-19»

  Пандемія коронавірусу не відступає у всьому світі. Вона забрала життя, позначилася на здоров'ї багатьох українців. І одесити не могли не відзначити тих, хто протистоїть цій біді, — одеських лікарів та менеджерів сфери охорони здоров’я. Тому закономірно цьогорічним лауреатом став департамент охорони здоров’я Одеської облдержадміністрації.

  Нагороди рейтингу здобула директорка департаменту Наталія Одарій-Захар'єва. Їх вручив голова Одеської облради Григорій Діденко.

  • «Майбутнє Одеси»

  Ще одна традиція рейтингу, що міцно закріпилася останніми роками, — нагородження талановитих дітей. Цього року лауреатами цієї номінації стали музиканти Артем Галіс, Давид Алманов, Віталій Непомнящий, танцюристи Ксенія Михалюк та Артем Куликовський, учень Рішельєвського ліцею, володар золотої медалі Міжнародного IT-конкурсу INFOMATRIX — 2021 Михайло Шиндер.

  Їх привітав та вручив нагороди міський голова Одеси Геннадій Труханов.

  • «Політик року»

  Вже не вперше одесити визначають володаря цього почесного та відповідального титулу. Цього разу у номінації «Політик року» лауреатом стала народна депутатка України Юлія Діденко, яка представляє Одеську область у найвищому законодавчому органі країни. Зокрема, Юлія Олександрівна стала авторкою низки законів, спрямованих на допомогу дітям та людям з особливими потребами, домоглася виділення 23 млн грн на будівництво Палацу спорту в Ізмаїлі.

  Нагороду народній обраниці вручив голова Ради директорів компанії «Південноукраїнський Медіа Холдинг» Петро Галчанський.

  • «Одеситка року»

  Такого почесного звання удостоїлася Марина Зінченко, яка вже 14 років очолює департамент фінансів Одеської ОДА і вже кілька каденцій є депутаткою Одеської облради. Про те, як вона відстоює інтереси мешканців Одеської області, говорить той факт, що за Марину Анатоліївну проголосувало 86,16% виборців, і це один із найкращих показників по країні. У її активі багато почесних нагород та звань.

  Диплом та кубок Марині Зінченко вручив голова державної адміністрації Одеського району Юрій Крук.

  • «Найкращий благодійний проєкт року»

  Безоплатна допомога тим, хто її потребує, завжди високо цінувалася суспільством. І цього року «Найкращим благодійним проєктом року» став інклюзивний пляж Одеси. Унікальний навіть за європейськими мірками проєкт створила самотужки й за свої гроші компанія Дегас Груп на чолі з бізнесменом та меценатом Юрієм Дегасом. Інклюзивний пляж — приклад безбар'єрного простору та території рівних можливостей.

  Вітала лауреата директорка департаменту культури та туризму Одеської міськради Тетяна Маркова.

  • «Зразкова територіальна громада Одеської області»

  В результаті масштабної реформи децентралізації в країні та в області були створені територіальні об'єднання — громади. І за час нетривалого існування серед них уже визначилися найкращі та зразкові. Одна з таких — Визирська ОТГ, яка перемогла у номінації «Зразкова територіальна громада Одеської області».

  Нагороду отримав Визирський сільський голова Валерій Стоілакі. Її вручив голова Одеської районної ради Віталій Барвіненко.

  • «Інвестиційна компанія року»

  Одеська область завжди була лідером аграрного виробництва в країні, а цього року взагалі було отримано рекордний урожай зернових. Є у цьому й заслуга переможця у номінації «Інвестиційна компанія року». Це українсько-ізраїльська компанія «Ірігатор-Україна», яка спеціалізується на виробництві продукції для систем крапельного зрошення.

  Нагороду отримав співзасновник компанії «Ірігатор-Україна» Олексій Каган, а вручив її та привітав лауреата директор департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської ОДА Дмитро Радулов.

  • «За збереження та розвиток архітектурних традицій Одеси»

  Архітектурі Одеси можуть позаздрити навіть відомі європейські міста з багатою історією. Але за часів активної міської забудови необхідно дбати про збереження історичного вигляду міста. Будівельний холдинг «ЗАРС» не лише зводить свої будинки з повагою до найкращих традицій містобудування, а й розвиває їх, організувавши унікальний проєкт для архітекторів — «Архітектурні сезони». Тому ця компанія і стала переможцем у цій номінації.

  Для отримання нагороди на сцену піднявся голова ради директорів будівельного холдингу «ЗАРС» Георгій Бочорішвілі, а диплом та кубок йому вручила генеральна директорка Одеської національної наукової бібліотеки Ірина Бірюкова.

  • «За високий професіоналізм та яскраву творчу індивідуальність»

  В Одесі живе та працює чимало талановитих художників. Проте на їхньому тлі особливо виділяється постать Володимира Прохорова, який у своїх роботах порушує різні соціальні теми, відображаючи, наприклад, екологічну проблематику, або ж драматичні події часу. Особливу популярність здобуло його масштабне полотно «Бійка в парламенті», яке викликало різку реакцію з боку зображених на ній депутатів. Сьогодні робота, написана у 2010 році, зберігається у приватній колекції, а художник продовжує у своїх творах талановито розробляти «гарячі теми».

  Вітала Володимира Прохорова — лауреата у номінації «За високий професіоналізм та яскраву творчу індивідуальність» головна редакторка журналу «Фаворит удачі», ведуча телепроєкту «Прес-експерт», членкиня оргкомітету Рейтингу Галина Володимирська.

  • «За особисте сприяння безпечному життю одеситів»

  Особиста безпека не менш важлива, ніж здоров’я чи краса навколишнього простору. І є одесити, для яких турбота про безпеку — справа всього життя. Серед таких — один із засновників групи компаній «ЗЕВС» Ігор Варбанець, який понад 15 років дбає про безпечне життя одеситів. Його заслуги у цій сфері неодноразово відзначали своїми подяками владні та правоохоронні органи Одеси та області.

  А під час церемонії нагороди Ігореві Григоровичу вручив голова Приморської райдержадміністрації м. Одеси Марат Корольов.

  • «Зразковий пологовий будинок Одеської області»

  Пологовий будинок № 1 вже багато років є зразковим і першим не лише за назвою, а за всіма параметрами — рівнем надання медичних послуг та обладнання, кваліфікацією персоналу, комфортністю пологових залів та палат. Вже багато років справжнім лідером зразкового пологового будинку є його директор — Заслужена лікарка України, депутатка Одеської міської ради Ірина Головатюк-Юзефпольська. Вона піднялася на сцену із керівниками основних підрозділів медустанови.

  Привітала колектив та вручила нагороду настоятелька Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря ігуменя Серафима.

  • «Активна депутатська діяльність року»

  Таміла Афанасьєва на минулих виборах до місцевих органів влади вперше була обрана депутатом Одеської облради. Але вона вже давно активно займається громадською діяльністю, і це допомогло їй за один рік роботи у новому статусі досягти переконливих результатів. Таміла Володимирівна не обмежилася проблемами виборчого округу, а бувала у різних районах області, її ініціативи знайшли відображення у роботі постійної комісії облради, вона постійно виходила в ефіри різних телеканалів в Одесі та Києві, коментуючи актуальні процеси та події.

  Привітав колегу перший заступник голови Одеської облради Олег Радковський.

  • «Музичне відкриття року»

  Ім’я 16-річного співака з Одеси стало відоме всій Україні, коли Муаяд Абдельрахім переміг у талант-шоу «Співають всі», завоювавши серця зіркових суддів та кохання публіки. Ця перемога стала для Муаяда трампліном у музичній кар'єрі: сьогодні юний артист уже популярний і розпочинає своє сходження на музичний Олімп.

  Вручила Муаяду Абдельрахіму кубок та диплом лауреата Народна артистка України, професорка, директорка оперної студії при Одеській національній музичній академії Віра Ревенко.

  Після нагородження співак порадував своїми піснями присутніх на церемонії та одеситів, які спостерігали за церемонією у телеефірі.

  • «Бренд року»

  Бренд YB-ART зайняв гідне місце у вітчизняній сфері сувенірної продукції еліт-класу, а авторська галерея YB-ART GALERY, розташована в Одесі, займає передові позиції на ринку сувенірної та нагородної продукції. Кожен виріб відрізняється високоякісним та художнім виконанням та оформленням.

  Саме YB-ART заслужив титул «Бренд року». Нагороду отримав її власник та автор Юрій Бузько, а вручила кубок та диплом «Місис Європа — 2012» та авторитетна нотаріуска Олена Мозолєва.

  • «За захист прав портовиків та моряків Одеського регіону»

  Під час будівництва Одеси головною ідеєю її засновників було створити великий морський порт. І Одеський порт досі є одним із найголовніших підприємств міста. Тут працюють тисячі портовиків, у яких безліч професій та обов’язків. Голова профспілки працівників морського транспорту Одеського морського порту Володимир Зайков уже протягом 40 років відстоює їхні інтереси на різних рівнях, за що й відзначений званням лауреата у номінації «За захист прав портовиків та моряків Одеського регіону».

  Нагородив його ще один активний профспілковий діяч — колега із порту Чорноморськ Сергій Бризгалов. Крім того, лауреат отримав у подарунок від шеф-редактора журналу DanubeUA Артема Караджяна подарункове видання — книгу, видану до 77-річчя Українського Дунайського пароплавства.

  • «Профспілковий лідер року»

  Сьогодні Одеська область крім Одеського, має інші, не менш потужні порти. Один із передовиків — державна стивідорна компанія МТП «Южний». Голова профспілки працівників морського транспорту МТП «Южний» Сергій Маслов понад 25 років захищає права портовиків, заслуживши їхню повагу та довіру. І цього разу ініціативний професіонал став переможцем у номінації «Профспілковий лідер року». 

  Привітав лауреата легендарний портовик, капітан порту Чорноморськ Станіслав Незавітін.

  • «Знак якості»

  Навряд чи в Одесі знайдеться людина, яка б не користувалася доставленням їжі додому. Тим більше що перший український онлайн-ресторан з’явився саме в Одесі. Одесит Олександр Соколов створив мережу SMILEFOOD, яка охоплює не лише Одесу, а також Київ, Миколаїв, Херсон та готується відкрити своє представництво у Вінниці. При цьому в компанії не забувають про головну ідею, яка була поставлена ​​при створенні першої філії: готувати смачну їжу в найкоротші терміни відповідно до сучасних стандартів безпеки та швидко доставляти її клієнтам.

  Нагороду Олександру Соколову вручив народний депутат України Олексій Леонов, який до отримання мандату працював у ресторанному бізнесі та гідно оцінив діяльність земляка.

  • «За престиж, репутацію та якісну освіту»

  Вже 119 років Одеська національна академія харчових технологій готує висококваліфіковані кадри для підприємств та установ країни та розвиває вітчизняну сферу інженерії. ВНЗ знають у країні та за кордоном як сучасний інноваційний науково-навчальний центр. Тут створено понад 50 науково-практичних лабораторій, що дає можливість студентам під час навчання набувати практичних навичок. Сьогодні в ОНАХТ навчається понад 7000 студентів.

  Постійний розвиток спричинив закономірний результат: ВНЗ отримав новий статус — тепер це Одеський національний технологічний університет.

  Кубок та диплом ректору ОНАХТ Богдану Єгорову вручив заступник голови Одеської облдержадміністрації Олег Муратов.

  • «Лідер у сфері підготовки кадрів для культури та мистецтва»

  Не менш важливу нішу займають навчальні заклади, що працюють у сфері культури. Одеський коледж мистецтв імені Костянтина Данькевича є унікальною навчальною установою півдня України, яка сьогодні, опираючись на 200-річну історію музичного училища, готує спеціалістів за такими спеціальностями, як «Музичне мистецтво» та «Хореографія». І конкурси на вступ сюди завжди — величезні.

  Кубок та диплом лауреата у номінації «Лідер у сфері підготовки кадрів для культури та мистецтва» здобула директор коледжу, заслужена працівниця культури України, кандидатка педагогічних наук Олена Бортнікова. Привітала її та весь колектив директорка департаменту культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської облдержадміністрації Олена Олійник.

  • «Спортивна слава Одеської області»

  У цій номінації вшановують спортсменів, які цього року прославили регіон та Україну. 19-річний Юрій Захареєв завоював звання чемпіона світу з боксу, став наймолодшим в історії України переможцем світової боксерської першості серед дорослих. Важливо, що для Юрія це був дебют на чемпіонаті серед дорослих. Оргкомітет рейтингу також відзначив заслуги тренера чемпіона та Одеську обласну федерацію боксу.

  Боксер не зміг бути присутнім на церемонії, а тому нагороду прийняли його тренер Ігор Юрескул та президент Федерації боксу Одеської області Халід Мусаєв. Кубок та диплом вручили голова регіонального олімпійського комітету, олімпійський чемпіон зі стрільби Микола Мільчев та голова Федерації греко-римської боротьби в Одеській області Руслан Алманов.

  • «5 років на варті безпеки Одеси»

  На варті безпеки одеситів стоїть одна з найпотужніших організацій такого профілю на півдні України — охоронне агентство «Зевс», яке працює за багатьма напрямками: будівництво, встановлення пожежного та охоронного обладнання, підготовка бійців для приватних охоронних компаній, захист великих господарських об'єктів та установ різного профілю та житлових будинків.

  Церемонія нагородження показала, наскільки важливою є особиста безпека та спокійне життя всієї Одеси: звання лауреата удостоїлися і керівник компанії, і весь колектив. Нагороди були вручені директору агентства безпеки «Зевс» Дмитру Матяшу та комерційному директору агентства Марині Ряшенцевій. А вручила їх заступниця Одеського міського голови, начальниця департаменту фінансів Одеської міськради Світлана Бедрега.

  • «За професіоналізм та інновації у стоматології»

  Перший одеський приватний стоматологічний центр впроваджує сучасні технології та використовує обладнання преміумкласу. Але не тільки обладнання та технології роблять клініку настільки популярною та затребуваною в одеситів. Лікарі центру постійно розвиваються, навчаються і прагнуть впроваджувати все нове та передове, що з’являється в індустрії стоматології. А прикладом їм є діяльність головного лікаря, ортопеда-гнатолога Олега Павлюка.

  Диплом лауреата та пам’ятний кубок Олегу Павлюку вручив лауреат «Народного визнання» минулих років, директор клініки «Доктор Благо» Юрій Довгий.

  • «За підтримку культурних та творчих проєктів»

  Вікторія Нестеренко — адвокатка, керуюча партнерка адвокатського об'єднання «Нумінум». Вона кілька років відстоює права творців у правовому полі, організовує та опікає різні артпроєкти, є співорганізатором проєкту «Сфера творчості» у П’ятому апеляційному адміністративному суді та стала видавцем журналу ART CHILI, присвяченого мистецтву.

  Діяльність Вікторії Нестеренко була високо оцінена одеситами й адвокатка стала переможницею у номінації «За підтримку культурних та творчих проєктів». Привітав та вручив їй нагороди Заслужений художник України Петро Нагуляк.

  • «Вибір одеситів»

  Ark SPA Palace — світ краси, досконалості та здоров’я — розташований у серці курортної Одеси. Тут на шести тисячах квадратних метрів — послуги на будь-який смак: 25-метровий басейн, 10 видів лазень, збалансований пакет послуг з догляду за тілом та обличчям, заснований на ефективному комплексі SPA-процедур, унікальних масажних техніках, багатовіковому досвіді аюрведи та новітніх розробках естетичної косметології. Тут представлені нові програми в галузі фітнесу.

  Любов клієнтів дозволило Ark SPA Palace перемогти у номінації «Вибір одеситів». Для отримання нагороди на сцену запросили керівника відділу косметології Олену Людвік та одного із керівників СПА-центру Вадима Цапенка. А вручила нагороди власниця туристичної компанії «Блиск-Тур» та медичного центру «Медік Бьюті Спа центр Ша-Шайн» Ірина Кжемановська.

  • «За альтернативне бачення сучасного мистецтва»

  Сьогодні безліч людей прикрашають своє тіло зображеннями, за допомогою яких можна висловити свою індивідуальність і життєві принципи, а саме тату стало формою сучасного мистецтва. Одним із найкращих одеських салонів такого напрямку є Teta Tattoo Workroom під керівництвом Тети Браян. Тут талановиті художники змогли показати свою майстерність у малюнку тату. Крім того, Тета активно просуває культуру татуювань: у Літньому театрі Міського саду вона організувала грандіозний фестиваль, на якому було продемонстровано новий погляд на тату-індустрію.

  Завдяки своїй активній діяльності Teta Tattoo Workroom перемагає у номінації «За альтернативне бачення сучасного мистецтва», а привітав творця салону Тету Браян керівник проєкту Odessa Fashion Day Костянтин Леонтьєв.

  • «За внесок у розвиток та стабільність ресторанного бізнесу»

  Ресторан-театр «Золоте Руно» — це унікальний заклад на карті міста, де кожен може знайти щось для свого дозвілля. «Золоте руно» вважається рестораном № 1 для організації бенкетів. Тут меню змінюється кожні три місяці, а власниця ресторану Лілія Потоня часто подорожує світом та збирає найкращі рецепти, які адаптує для одеситів та гостей міста.

  Саме вона отримувала вітання з приводу нагороди, а вручив кубок та диплом лауреата депутат Одеської міськради Олексій Потапський.

  • «За вміння організувати відпочинок мрії»

  Завершило парад переможців туристичне агентство «ГАНЕЖ», де працюють досвідчені професіонали та креативна молодь. Агентство на туристичному ринку вже понад 20 років, і, попри труднощі, з якими зіткнулися всі турфірми у зв’язку з карантинними обмеженнями, не тільки зберегло провідні позиції, а й відкрило для одеситів новий напрямок — тури до Кенії. Перші групи вже побували там, звідавши красу сафарі та купань в Індійському океані, і тепер мандрівники діляться незабутніми враженнями.

  Диплом та кубок лауреата отримала генеральний директор агенції «ГАНЕЖ» Надія Косухіна, а привітав переможницю Почесний консул України у Момбасі Олексій Сєрков.

  Урочистий захід завершився модним показом від модельної агенції Lady Forever Club у колаборації з кутюрним брендом Maison Sophy G. від Олени Гейдер під назвою «Хід королеви». А музичну точку поставила одеська співачка Анастасія Воєдило.

  Нагадаємо, раніше було оголошено результати рейтингу «100 впливових одеситів». До нього увійшли співзасновники ТІСу.

Друк
Схожі новини:
У Визирський ставок випустили мальків трьох видів риб (відео)12:00
01 тра
Олексій Богданов: про роботу КП «Визирське Джерело» під час війни (відео)10:00
01 тра
У Визирській громаді відбулася сесія сільради (відео)14:00
30 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять військового Олександра Пархоменка покладанням квітів (фото)12:28
30 кві
Комунальники випустили мальків трьох видів риб у Визирський ставок (фото)12:00
30 кві
На засіданні виконкому Визирської сільради затвердили бюджет громади за І квартал 2024 року (фото)10:00
30 кві
На сесії Визирської сільради розглянули питання перейменування села Зоря Труда (фото)13:46
29 кві
У Визирці відбувся перший освітній захід Школи Молодіжної ради (відео)12:00
29 кві
У Визирській громаді відбулося засідання виконкому (відео)09:54
29 кві
У Визирській громаді почала роботу Школа Молодіжної ради (фото)12:00
26 кві
Керівник проєкту USAID «Говерла» завітав до Визирської громади (фото)12:00
25 кві
Співробітники Визирського ЦПМСД провели у Першотравневому ліцеї освітній захід щодо вакцинації (відео)10:00
25 кві
На Тилігулі зацвів червонокнижний Тюльпан Шренка (фото)11:19
24 кві
У Першотравневому ліцеї провели просвітницький захід щодо вакцинації (фото)08:56
24 кві
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
TOP