Архів
Квітень 2024 (37)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Новини » Южненський міський голова відзвітував про роботу за 2019 рік (фото)

Южненський міський голова відзвітував про роботу за 2019 рік (фото)

Южненський міський голова відзвітував про роботу за 2019 рік (фото)

  Южненський міський голова Володимир Новацький 27 листопада відзвітував про роботу за 2019 рік. Вперше захід відбувся у медіа-форматі. Так, під час прямої трансляції на "Фейсбук" мешканці Южного мали змогу поставити своє питання меру та отримати на нього конкретну та ґрунтовну відповідь.
  В рамках своєї доповіді Володимир Новацький розповів про те, що вдалося втілити у місті за цей рік. Так, попри нестабільну роботу містоутворювального підприємства "ОПЗ", в Южному є позитивні зрушення. Бюджет наповнюється не лише коштом припортового заводу, а й від податків, котрі сплачує малий та середній бізнес. А це - 26 відсотків надходжень до міського бюджету. На території міста працює близько двох тисяч суб’єктів господарювання, у тому числі майже 700 юридичних осіб та 1300 фізичних осіб-підприємців. Окрім того, передано до держбюджету майже 60 мільйонів гривень у вигляді реверсної дотації. На наступний рік ця сума зросте.Володимир Новацький, южненський міський голова.

Традиційно місто Южне займає перше місце в Україні по рівню видатків на одиницю населення, що становить за 2019 рік 16,5 тисяч гривень. Темпи збільшуються, місто впевнено росте та розвивається - за останні п’ять років бюджет міста виріс більш ніж у два рази. Показники середнього і малого бізнесу наближають нас до європейських стандартів. Ми десятки років йшли до цього, - Володимир Новацький, южненський міський голова.

  Також було представлено і плани на майбутнє, котрі почали втілювати у життя вже в цьому році. Сформовані земельні ділянки під будівництво наступних соціальних об'єктів: школи в ІІ мікрорайоні, територіального центру соціального обслуговування по вулиці Будівельників, гуртожитку у 1 мікрорайоні.Володимир Новацький, южненський міський голова.

Компанія "Вердо" (Данія) протягом 2019 року займається вивченням можливостей міста Южне для будівництва сміттєспалювального заводу. Недобудована споруда по проспекту Григорівського десанту має нового власника, який вже розпочав роботи з будівництва "Торговельно-розважального комплексу "Волна". Термін здачі об’єкту - 2021 рік, об’єм інвестицій - близько 2 млн. євро. Це 60 нових робочих місць для мешканців нашого міста. Найближчим часом для южненців та гостей міста буде побудований новий зручний автовокзал, який буде облаштований не тільки комфортним залом очікування, кімнатою матері та дитини, камерами схову, а й медичним пунктом, сучасним кафе та міні-готелем, - Володимир Новацький, южненський міський голова.

  Відзвітував мер і про соціальні виплати, витрати на спорт, освіту та медицину. Так, з бюджету міста було виділено чимало коштів на забезпечення шкіл, зокрема за системою НУШ, дитячих садків, медичними препаратами лікарні та поліклініки, на житлово-комунальне господарство та інше.Южненський міський голова відзвітував про роботу за 2019 рік.

Перелічені досягнення та майбутні можливості розвитку є результатом системних заходів реалізації соціально-економічної політики міста спрямованих на підвищення якості рівня життя, створення нових робочих місць та забезпечення гідною заробітною платою, створення комфортних умов для проживання населення, розвиток соціальної інфраструктури, якісних медичних та освітніх послуг. Я вважаю, що це є основою розвитку нашого міста, - Володимир Новацький, южненський міський голова.

  Не обійшлося і без презентації прогнозів соціально-економічного розвитку міста.Наталя Гнєушева, начальник управління економіки Южненської міської ради.

Стратегія економічного та соціального розвитку міста Южне була розроблена у 2015 році, терміном на 5 років. Саме 2020 рік є дедлайном для підбивання підсумків, тому рік обіцяє бути продуктивним, насиченим позитивними змінами та новими цікавими проєктами, - Наталя Гнєушева, начальник управління економіки Южненської міської ради.

  В рамках звіту презентували й майбутній бюджет Южного на 2020 рік. В ньому показані й прогнозні показники доходів у наступному році, і сплати податків від бізнесу, земельного податку, видатків на освіту, охорону здоров'я, соціальний захист, будівництво реабілітаційного центру, утримання установ культури та розвиток спорту, ЖКГ та інше.Людмила Паскаль, заступник міського голови-начальник фінансового управління Южненської міської ради.

Проєкт місцевого бюджету міста Южне на 2020 рік сформовано з урахуванням пріоритетних напрямів розвитку міста на 2020 рік. Він є збалансованим, - Людмила Паскаль, заступник міського голови-начальник фінансового управління Южненської міської ради.

  Южне - місто молоде. Тому тут є ще над чим працювати та куди вкладати кошти. Тим більше, що це місто має гарний потенціал.Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

Я хочу сказати, що мені дуже подобається місто Южне, а це вже оцінка роботи й міської ради, і мера. Дуже гарне місто. І на мій погляд, воно має великі перспективи, - Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

  Варто зазначити, що під кінець заходу, було озвучено питання від мешканців Южного, котрі ставили їх у "Фейсбуці". На них мер та профільні спеціалісти дали свої відповіді. Окрім того, у міській раді планують надати письмові відповіді на ті питання, котрі не потрапили до ефіру.

Друк
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять героїв-захисників (фото)12:00
11 кві
У Визирці відсвяткували 20-річчя дитячого садка «Пролісок» (фото)10:39
11 кві
Підприємці Визирської громади можуть взяти участь у вебінарному проєкті від «Дія.Бізнес»10:00
10 кві
У Любополі Визирської СТГ комунальники висаджують квіти (фото)12:00
09 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заходи до Всесвітнього дня здоров’я (фото)10:00
09 кві
У Визирській громаді підбили підсумки громадського обговорення щодо перейменування Першотравневого17:42
08 кві
У Визирській громаді почався набір у Школу Молодіжної ради14:43
08 кві
Тетяна Сливець: про роботу Любопільського СБК під час воєнного стану (відео)11:00
08 кві
У Першотравневому почалися громадські обговорення щодо перейменування двох вулиць10:00
08 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заняття з мінної безпеки для дітей (фото)13:00
05 кві
У Визирській громаді відзначили 80-ту річницю визволення від фашистських загарбників (фото)12:10
05 кві
TOP