Архів
Квітень 2024 (35)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » Медики Лиманщини відзначили професійне свято (фото)

Медики Лиманщини відзначили професійне свято (фото)

Медики Лиманщини відзначили професійне свято (фото)

  Вже стало доброю традицією в Лиманському районі збирати медичних працівників в неформальній обстановці з нагоди професійного свята. У цей день звучало багато теплих слів подяки. І в першу чергу від усього медичного товариства Лиманського району на адресу тих, хто вже не перший рік виступає ініціатором таких зустрічей. Депутат Верховної Ради України Олександр Пресман і депутат Одеської обласної ради Олег Кутателадзе вже перетворили в традицію такі щорічні заходи.

Олександр Пресман

Я хотів би, щоб сьогоднішній вечір був часом зустрічей друзів, однодумців, людей, які віддані своєму району і своєї професії. Ви всі, не дивлячись ні на які труднощі, продовжуєте виконувати свою роботу. Я впевнений, що кожен з вас може бути прекрасним міністром охорони здоров'я, - говорить Олександр Пресман, депутат ВР України.

Олег Кутателадзе

Ми вже традиційно разом з Олександром Семеновичем збираємо вас в цьому залі. Я сподіваюся, що будемо ще багато раз збиратися таким складом. Це правда - ближче, ніж медичний працівник - немає людини. Ми вам довіряємо своє життя і здоров'я. Хочеться побажати здоров'я і добробуту вашим родинам. Держава перед вами у величезному боргу. Хочеться, щоб ваша професія оцінювалася в Україні так само високо, як і в Америці, - побажав медикам Лиманщини Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

Медики Лиманщини відзначили професійне свято.  У цей вечір говорили про проведення медичної реформи та про перші досягнення. За останні кілька років була істотно посилена матеріально-технічна база. Але головне, що важливо для медичної галузі - це людський потенціал. Висока кваліфікація медичних фахівців в Лиманському районі дозволяє впроваджувати нові технології.

Медики Лиманщини відзначили професійне свято.Тетяна Таран

Перш за все, хочу подякувати колективу нашої лікарні за все наші успіхи. Це заслуга всього персоналу і фахівців. Разом з нашим депутатським корпусом і районом у нас створена така лікарня, яка зможе надалі бути конкурентоздатною під час проведення реформи медицині. У нас оновлено багато медичного обладнання, ми впровадили лапароскопічні операції, діагностичні операції. У нас відкрито відділення паліативної медицини на базі терапевтичного відділення. І все це було зроблено всього за два роки, починаючи з 2017, - Тетяна Таран, головний лікар Центральної районної лікарні.

Медики Лиманщини відзначили професійне свято.Еліна Концева

У нас відбулося реформування та комунальні установи стали не комерційними підприємствами. Ми отримали автономію і маємо угоду з Національною службою України. Зараз ми фінансуємося безпосередньо не з медичної субвенції, а безпосередньо за договором з Національною службою України. У нас реалізуються програми, які розроблені на місцевому рівні й ми вдячні районної адміністрації та раді за підтримку первинної допомоги. Ми зараз маємо можливість отримувати дооснащення коштом місцевого бюджету та здійснювати ремонти. Зараз у нас закуплено туберкулін для малюків для діагностики туберкульозу також коштом місцевого бюджету. У квітні у нас відкритий пункт забору крові й закуплені три гема аналізатори, які дають можливість здійснювати лабораторні дослідження на більш якісному рівні. Ми впроваджуємо освітні проєкти навчання лікарів для ефективної комунікації з молоддю. Вони зобов'язані транслювати знання і навчати молодь бути здоровими. Ми впроваджуємо зараз хороші ефективні моменти, які зроблять нашу націю здоровою, - розповіла Еліна Концева, головний лікар комунального некомерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги Лиманського районної ради".

Василь Приймак

Медики завжди поруч з нами на протязі усього життя. Вони нас приймають в пологових будинках у свої руки, супроводжують і проводжають в останню путь. На жаль, їх праця нині не така вдячна, як хотілося б. У всьому світі заробітна плата медичного працівника сама високо оплачувана. Ми всі чекаємо ефекту від проведених реформ Україні. За останні три роки ми вклали десятки мільйонів, щоб розширити матеріальну базу в наших установах. Дуже хочеться, щоб представники медичної галузі відчували реальну турботу держави. А всім медикам Лиманського району хочеться побажати добробуту, щастя та душевної рівноваги. Вони дуже багато віддають людям. Нехай у них завжди буде натхнення і віра, - Василь Приймак, глава Лиманської районної адміністрації.

Медики Лиманщини відзначили професійне свято.Медики Лиманщини відзначили професійне свято.  Приємною несподіванкою для гостей був виступ вокальних колективів та відомого українського пародиста Валерія Юрченко.

Друк
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять героїв-захисників (фото)12:00
11 кві
У Визирці відсвяткували 20-річчя дитячого садка «Пролісок» (фото)10:39
11 кві
Підприємці Визирської громади можуть взяти участь у вебінарному проєкті від «Дія.Бізнес»10:00
10 кві
У Любополі Визирської СТГ комунальники висаджують квіти (фото)12:00
09 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заходи до Всесвітнього дня здоров’я (фото)10:00
09 кві
У Визирській громаді підбили підсумки громадського обговорення щодо перейменування Першотравневого17:42
08 кві
У Визирській громаді почався набір у Школу Молодіжної ради14:43
08 кві
Тетяна Сливець: про роботу Любопільського СБК під час воєнного стану (відео)11:00
08 кві
У Першотравневому почалися громадські обговорення щодо перейменування двох вулиць10:00
08 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заняття з мінної безпеки для дітей (фото)13:00
05 кві
У Визирській громаді відзначили 80-ту річницю визволення від фашистських загарбників (фото)12:10
05 кві
У Визирській громаді відбувся освітній тренінг для молоді12:00
04 кві
Жителі Першотравневого можуть проголосувати за нову назву села (відео)10:00
04 кві
TOP