Архів
Липень 2024 (47)
Червень 2024 (38)
Травень 2024 (64)
Квітень 2024 (56)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
ЛАН » Головні події дня » Олександр Токменінов: "Щоб відчути успішність та заможність громади, необхідно обрати команду депутатів-однодумців"

Олександр Токменінов: "Щоб відчути успішність та заможність громади, необхідно обрати команду депутатів-однодумців"

Олександр Токменінов: "Щоб відчути успішність та заможність громади, необхідно обрати команду депутатів-однодумців"

  - Олександре Павловичу, що необхідно зробити, щоб усі проєкти та грандіозні плани, які вже розпочато, здійснилися у Визирці?

Олександр Токменінов: "Щоб відчути успішність та заможність громади, необхідно обрати команду депутатів-однодумців".Олександр Токменінов: "Щоб відчути успішність та заможність громади, необхідно обрати команду депутатів-однодумців".

В нас є цікаві плани та проєкти не лише по Визирці, а й по Любополю і Першотравневому. Крім того, в нас є ідеї про розвиток туризму, бо це дуже прибуткова галузь для бюджету громади. Наразі ми вже почали проєктувати парк на території села Визирка. Я дуже хочу, щоб в нас було створено не просто парк, а екопарк. Вже навіть розроблено маршрут: необхідно починати з ферми та кінного клубу. Там дуже гарне господарство і красиві коні. І можна буде потім виїхати на косу в Любопіль. Є історичні місця у Першотравневому. Так, об’єднавши маршрут, можна буде робити тур вихідного дня. Є ще багато ідей і можливостей, щоб у нас відвідувало багато гостей і люди знов і знов хотіли сюди поверталися.

Олександр Токменінов: "Щоб відчути успішність та заможність громади, необхідно обрати команду депутатів-однодумців".  - Ваші колеги, сільські голови Першотравневого і Любополю - Ви разом однодумці? Між Вами вже почали складатися відносини, громада де-факто вона вже існує?

Ми вже давно, як було прийнято рішенні про об’єднання таким складом - одне ціле. Мене знають навіть у школах Сичавки, хоча це ще не наша громада. А в Першотравневому та у Любополі ми всі дуже тісно спілкуємося. Ми одна громада, в нас є порозуміння, є спільні думки та проблеми. А головне, у нас єдине завдання: зробити так, щоб у населених пунктах нашої громади підвищувалася якість життя у людей. Щоб вони завжди прагнули залишатися тут і нікуди не виїжджали. Для цього повинна бути на висоті медицина, освіта, транспортна та соціальна інфраструктура взагалі.

Олександр Токменінов: "Щоб відчути успішність та заможність громади, необхідно обрати команду депутатів-однодумців".  - Щоб громада була успішною, щоб усі плани та проєкти були реалізовані, що потрібно зробити?

По-перше, ось що хочу сказати напередодні виборів. Щоб люди могли відчувати успішність та заможність нашої громади, вони повинні обрати нормальну депутатську команду. Щоб ці люди були однодумцями, щоб вони приймали рішення, які потрібні людям. Важливо, щоб ця команда була згуртована. Щоб оперативні рішення приймалися на чолі із сільським головою. Якщо депутати будуть мати свої корисні інтереси, то роботи не буде. Для громади це буде стояння на місці. Колись раніше давала інтерв'ю Світлана Миколаївна Бедрега, яка очолює департамент фінансів в Одеській міськраді. Вона казала: "щоб грошима розпоряджатися та правильно їх витрачати, теж необхідний досвід". Я дуже хочу, щоб нова команда побудувала чіткі плани, з урахуванням інтересів громади, і поступово їх реалізовувала. Якщо брати досвід Визирки, то у нас депутатський корпус працює дуже достойно, одною командою. Приймаються рішення в інтересах місцевих жителів. Ми до прийняття рішень та голосування спілкуємося напередодні. Доводимо всю інформацію, обговорюємо всі питання з депутатами на засіданнях комісій. Вже на сесіях ми виходимо з єдиною позицією. Це дуже добре і хай так буде у новій громаді, бо від цього буде залежати успіх та процвітання. 

Олександр Токменінов: "Щоб відчути успішність та заможність громади, необхідно обрати команду депутатів-однодумців".  - Ваше побажання виборцям напередодні виборів до Визирської об’єднаної громади?

Шановні мешканці Любополю, Визирки, Першотравневого та навколишніх сіл! Будь ласка, ще раз подумайте, за кого ви готові віддати свій голос. Не голосуйте за людей, які не проживають тут у громаді та не працюють тут. Якщо це наші земляки, вони тут живуть та працюють, ви знаєте їх по справах, тоді зважуйте все і робіть свій вибір. Ще раз поставте собі питання: що тут роблять люди, які самі прийшли з Одеси? Будьте уважними та обирайте успішне майбутнє громади разом із людьми справи, які вже встигли себе зарекомендувати своєю працею та повагою від людей.
Друк
У Визирській громаді 27 липня оголосили Днем жалоби14:41
26 лип
Працівники Першотравневого СБК готують різноманітні заходи для відвідувачів (фото)11:25
26 лип
Жителька Визирської громади Ірина Калкатіна отримала звання Мати-героїня (відео)08:44
26 лип
Мешканка Визирки Ірина Калкатіна отримала почесне звання Мати-героїня (фото)12:38
25 лип
Пожежники Визирської громади нагадали про правила пожежної безпеки у літній період (фото)12:00
22 лип
Мешканцям Визирської громади надали поради, як впоратися з літньою спекою (відео)10:00
22 лип
Захищаючи Україну загинув військовий з Калинівки Сергій Мінаєв12:53
21 лип
У Визирській СТГ нагадали про правила пожежної безпеки влітку (відео)12:00
19 лип
У Визирському ЦПМСД надали поради, як поводитися під час літньої спеки (фото)11:20
19 лип
Як працює Визирське відділення Укрпошти під час війни (відео)10:57
19 лип
Комунальники Визирської СТГ отримали новий щепоріз від проєкту USAID «ГОВЕРЛА» (фото)07:01
19 лип
У Визирському відділенні Укрпошти скоротили посаду листоноші (фото)13:00
18 лип
Визирська громада отримала новий щепоріз від проєкту USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
18 лип
Військовий з Першотравневого Владислав Тирба повернувся додому з полону11:06
18 лип
Олександр Гринчак назвав Визирську громаду лідером з допомоги захисникам (відео)10:00
18 лип
У Визирській громаді вшанували пам’ять військового з Любополя Олексія Подоляна (фото)18:17
17 лип
Василь Хміленко: про життя Першотравневого старостату під час дефіциту електроенергії (відео)10:09
17 лип
Визирська громада виділяє кошти на підтримку військових (фото)08:40
17 лип
ТІС запрошує на роботу фахівців багатьох спеціальностей (відео)14:00
16 лип
Комунальники Визирської громади забезпечують водопостачання під час відключень електроенергії (фото)08:58
16 лип
Засідання сесії Визирської сільради відвідав голова Одеської РВА Олександр Гринчак (відео)08:10
16 лип
Мешканцям Визирської громади нагадали про правила пожежної безпеки15:40
15 лип
На ТІС з’явилися нові відкриті вакансії (фото)11:39
15 лип
Як у Визирській громаді забезпечують водопостачання під час відключень електроенергії (відео)11:11
15 лип
У Визирці відбулося засідання виконкому та сесія сільради (фото)10:00
15 лип
TOP