Архів
Квітень 2024 (49)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » Першочергові кроки Визирської громади. Що пропонують кандидати? (фото)

Першочергові кроки Визирської громади. Що пропонують кандидати? (фото)

Першочергові кроки Визирської громади. Що пропонують кандидати? (фото)

  Як відомо, згідно з прийнятим ЦВК рішенням, у Визирській об’єднаній територіальній громаді на 30-те червня поточного року призначені місцеві вибори. Протягом тривалого часу у населених пунктах, що входять до складу цієї ОТГ, проводилися чисельні зустрічі кандидатів на посаду голови та депутатів ОТГ, які після обрання розв'язуватимуть проблеми мешканців територіальної громади. Так, напередодні виборів, масштабну зустріч провели у селі Любопіль. У Будинку культури зібралися місцеві мешканці, аби ще раз детально ознайомитись з програмою кандидатів.

  Зі своєю програмою виступив член "Команди розвитку", кандидат на посаду голови Визирської ОТГ Валерій Стоілакі. Він озвучив першочергові кроки, які буде робити у разі обрання.

Валерій Стоілакі

Це транспортне сполучення. Потрібно повернути всі дороги між селами ОТГ до належного стану. Всі населені пункти повинні бути з'єднані, аби люди могли вільно пересуватися у будь-яку пору року, - Валерій Стоілакі, кандидат на посаду голови Визирської ОТГ.

Першочергові кроки Визирської громади. Що пропонують кандидати?  Валерій Стоілакі пропонує запровадити щоденне регулярне транспортне сполучення з Любополя до міста Южне та Одеси. При цьому необхідно побудувати якісні зупинки для очікування автобусів. Окрім того необхідно у кожному селі ОТГ спорудити аптечний кіоск, який братиме участь у програмі "Доступні ліки". Організувати роботу екіпажів швидкої допомоги з охопленням кожного населеного пункту громади. Також - запровадити щорічний конкурс "Найкращий медик ОТГ" з призовим фондом. Одним із першочергових завдань для Любополя, вважає Валерій Стоілакі, є будівництво дитячого садка, а також підтримка та заохочення педагогічного колективу місцевої школи, організація роботи спортивних секцій. Поділився Валерій Стоілакі й своїми планами щодо створення на базі Першотравневого НВК профтехучилища, де випускники шкіл із різних сіл громади зможуть отримувати актуальні спеціальності. Валерій Стоілакі пропонує провести інвентаризацію усіх бібліотек згідно з вимогами сучасності та закупити необхідне обладнання та меблі. На прикладі Визирки та Першотравневого - розширити на всі населені пункти об’єднаної громади мережу соціальних магазинів. І це ще не все, зазначає Валерій Стоілакі.

Необхідно відкрити приймальню фонду Олексія Ставніцера в Любополі, розробити "Карту жителя Визирської ОТГ", яка дозволить мешканцям громади отримувати знижки, пільги у закладах, які працюють на території громади, - Валерій Стоілакі, кандидат на посаду голови Визирської ОТГ.

  У кожному селі ОТГ відкрити приймальні депутатів та регулярно проводити сходи, де місцеві мешканці зможуть висловити свою думку щодо того чи іншого питання. Далі - проводити громадські слухання та обговорення перед прийняттям річного бюджету. На схід також приїхав нинішній голова Визирської сільської ради Олександр Токменінов, який також у курсі наболілих питань Любополю. Перш за все - це, звичайно, дорога, яка поєднує село з іншими населеними пунктами. Олександр Токменінов впевнений, що і цю проблему буде вирішено. В залі були присутні й інші кандидати, а також представники різних громадських організацій, які висловлювали свої аргументи. Голова Визирської сільради закликав всі сторони до конструктивного діалогу.

Олександр Токменінов

Ми повинні зробити нормальну дорогу. Я дороги громади знаю дуже добре, особливо взимку, коли потрібно разом з трактором їздити та розчищати їх, - Олександр Токменінов, очільник Визирки.

  За словами Олександра Токменінова, і після виборів він залишатиметься у "Команді розвитку" та не збирається бути осторонь від проблем громади, буде допомагати вирішувати їх. В обговоренні наболілих питань з любопільцями взяв активну участь і депутат обласної ради Олег Кутателадзе. Він не менше за місцевих мешканців знає, що людям потрібно, та закликає їх не бути байдужими.

Олег Кутателадзе

Я особисто намагаюся брати участь у розв'язанні всіх питань. Я хочу зробити все для того, аби села громади змінилися. Але це все потрібно вирішувати спільно. Мешканці повинні конструктивно викладати свої думки. І разом ми зможемо все вирішити, - Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

  Місцеві погоджуються з тим, що обирати потрібно місцевих. Тих, хто допомагає розвивати села.

Надія Мовчан-Карпусь

Дуже вдало пройшли наші збори. Було багато людей, виборців, висловили всі свої побажання, думки, думаю, що вибори пройдуть вдало, думаю, що люди оберуть тих людей, хто допомагає розвиватися селам. Що громада буде міцна, і сподіваюся на це, - Надія Мовчан-Карпусь, місцева мешканка, поетеса.

Олександр Рембач

Діалог пройшов конструктивно, дали висловитися усім сторонам, нікого не ущемили. Як кажуть, у суперечці - народжується істина. Наш сьогоднішній схід дасть можливість людям подумати до виборів, сьогодні кандидати почули наші проблеми. У разі проходження - будуть вирішувати, допомагати людям краще жити, - Олександр Рембач, голова Любопільської сільської ради.

  Те, що в залі люди висловлювали свої думки, інколи, навіть на підвищених тонах, свідчить про те, що накопичилося дуже багато проблем, які, звичайно, потрібно вирішувати.

Друк
У Визирській громаді почала роботу Школа Молодіжної ради (фото)12:00
26 кві
Керівник проєкту USAID «Говерла» завітав до Визирської громади (фото)12:00
25 кві
Співробітники Визирського ЦПМСД провели у Першотравневому ліцеї освітній захід щодо вакцинації (відео)10:00
25 кві
На Тилігулі зацвів червонокнижний Тюльпан Шренка (фото)11:19
24 кві
У Першотравневому ліцеї провели просвітницький захід щодо вакцинації (фото)08:56
24 кві
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
TOP