Архів
Квітень 2024 (49)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » Миру країні і процвітання рідному Любополю! У селі відзначили День Конституції (фото)

Миру країні і процвітання рідному Любополю! У селі відзначили День Конституції (фото)

Миру країні і процвітання рідному Любополю! У селі відзначили День Конституції (фото)

  Мальовниче село Любопіль, яке розташувалося на березі Тилігульського лиману, відсвяткувало 23 річницю створення Конституції України. Миру країні та процвітання рідному населеному пункту, такими побажаннями кожен з жителів села в це державне свято вітав своїх односельчан. Важливим було і залишається для любопільців розвиток інфраструктури села.

Наталя Ковтуненко, мешканка села Любопіль

Моєму онукові Євгену йде десятий рік. В першу чергу хочеться побажати мирного неба над головою в нашій країні й нехай жодна дитина не знає того кошмару, який у нас відбувається на сході. Щастя всім людям України! Ми всі живемо надією в завтрашній день і очікуванням змін на краще. Нехай Любопіль розвивається і процвітає в нашій державі, - Наталія Ковтуненко, мешканка села Любопіль.

Анатолій Карпусь, житель Любопіль.

У мене двоє дітей, троє онуків і два правнуки. Тому в це державне свято ми всі хочемо, щоб наша країна розвивалася, а в наших дітей було гідне майбутнє. Всім людям потрібна робота, а до цього - здоров'я. Мені вже майже сімдесят років, я знаю, як люди жили після війни та за радянських часів. Тому зі створенням об'єднаної громади все зміниться на краще. Ми з дружиною залишили Одесу і побудували тут будинок, в Любополі. Земля годує: в нас город, розводимо птицю, є коза. Тут дуже гарний і родючий край - у нього велике майбутнє, - говорить Анатолій Карпусь, житель Любопіль.

Василь Маломуж, гість Любопіля

Миру, добра і добробуту всім, хто живе на українській землі. В це державне свято хочеться побажати стабільності нашій країні та виконання всіх законів від "А" до "Я" абсолютно для всіх громадян в однаковій мірі. Тоді у нас буде порядок, - Василь Маломуж, гість Любополя.

Катерина Циганенко, художній керівник Будинку культури Любопіль.

Особисто для мене, як мами, яка працює в Будинку культури, дуже важливо, щоб у нас в селі з'явився дитячий садок. Зараз ми їздимо до Визирки. Це дуже незручно ні мені, ні моїй дитині. Старший син у мене йде в школу, яку у нас в селі потрібно робити з "нуля". Тут мало перспектив для молоді, тому всі їдуть. А Любопіль важливо зберегти й розвивати. Для всіх діток, донечки Ніколь і сина Микити, я хочу побажати як і кожна мама - тільки щасливого майбутнього, - Катерина Циганенко, художній керівник Будинку культури Любополя.

гість з Чернівців.

Я сьогодні приїхала у гості до рідних в Любопіль з Чернівців. Мені тут на півдні України все дуже подобається - тут живуть добрі та працьовиті люди. Нам влаштували гарне свято, а дітям з атракціонами розваги. Всім дуже дякую, хто організував ці заходи, - гість з Чернівців.

Миру країні і процвітання рідному Любополю! У селі відзначили День Конституції.Миру країні і процвітання рідному Любополю! У селі відзначили День Конституції.Миру країні і процвітання рідному Любополю! У селі відзначили День Конституції.Миру країні і процвітання рідному Любополю! У селі відзначили День Конституції.Миру країні і процвітання рідному Любополю! У селі відзначили День Конституції.

  Вокально-інструментальний ансамбль "Синяя птица" з Білорусі, вокаліст Слава Благов і пародист Валерій Юрченко протягом трьох годин ділилися з любопільцями своєю естрадною майстерністю. Привітати всіх жителів з державним святом прибуло багато гостей. Серед них колеги з сусідніх сільських рад, районної адміністрації та депутати обласної ради.

Олег Кутателадзе

Сьогодні дуже важливе свято для української державності. Двадцять три роки тому Верховна Рада від імені українського народу прийняла Конституцію України, яка визначає державний устрій нашої країни, права та обов'язки громадян. Я бажаю вам, щоб ви пишалися своєю країною, своїм регіоном і селом. А для цього нам треба буде багато працювати, щоб Любопіль зайняв гідне місце в нашій об'єднаній Визирській громаді, - привітав любопільців депутат Одеської обласної ради Олег Кутателадзе.

Олександр Рембач

У нас дуже розвинене приватне тваринництво і місцеві жителі активно реалізують свою продукцію на ринках Одеси та Южного. Але зараз перед нашим селом в об'єднаній територіальній громаді відкриваються зовсім інші перспективи. Не можна недооцінювати потенціал рекреаційної сфери. У нас прекрасний берег Тилігульського лиману, протяжністю 7 км. Поруч з нами Ранжевськая і Судакова коси. Все це здатне дати нове життя нашому населеному пункту, а місцевим жителям - робочі місця. Тому хочу побажати всій об'єднаній Визирській громаді миру, достатку, терпіння і процвітання, - привітав односельців голова Любопільської сільської ради Олександр Рембач.

Тамара Ковтун

Я бачу майбутнє Любополя тільки в об'єднаній громаді, коли бюджет зміниться і можна буде вирішувати в терміновому порядку всі пріоритетні проблеми нашого села і питання розвитку інфраструктури. В цьому наше майбутнє і наша перспектива, - секретар сільської ради Любополя Тамара Ковтун.

Друк
У Визирській громаді почала роботу Школа Молодіжної ради (фото)12:00
26 кві
Керівник проєкту USAID «Говерла» завітав до Визирської громади (фото)12:00
25 кві
Співробітники Визирського ЦПМСД провели у Першотравневому ліцеї освітній захід щодо вакцинації (відео)10:00
25 кві
На Тилігулі зацвів червонокнижний Тюльпан Шренка (фото)11:19
24 кві
У Першотравневому ліцеї провели просвітницький захід щодо вакцинації (фото)08:56
24 кві
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
TOP