Архів
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » Одещину відвідали кандидати у депутати від партії "Слуга Народу" (фото)

Одещину відвідали кандидати у депутати від партії "Слуга Народу" (фото)

Одещину відвідали кандидати у депутати від партії "Слуга Народу" (фото)

  Мета поїздки - знайомство з роботою успішних бюджетоутворювальних підприємств та спілкування з їх працівниками. Першим об'єктом, який відвідали майбутні депутати парламенту, стала компанія "Камбіо-Інвест", що з 1998-го року спеціалізується на виробництві будівельних матеріалів. На колишньому звалищі тепер сучасний завод з розвинутою інфраструктурою, де працюють сотні людей. Створені дилерська та роздрібна мережі. Підприємство переведено на цілодобовий режим роботи. Все це стало можливим завдяки зусиллям керівництва заводу.

Одещину відвідали кандидати у депутати від партії "Слуга народу".  Про гарні умови праці на підприємстві та створення сприятливих умов для розвитку бізнесу по всій країні представники партії "Слуга Народу" розмовляли вже з керівництвом та колективом заводу "Камбіо-Інвесту".

Данило Гетьманцев, кандидат від партії "Слуга Народу".

Яке майбутнє ми тут побачили? Тут "біла" зарплата, соціальне забезпечення, своя навчальна база, нові технології. Такий синтез з практикою і все в одному місці, - Данило Гетманцев, кандидат в депутати від партії "Слуга Народу", експерт з питань оподаткування, публічних фінансів, банківського права.

Одещину відвідали кандидати у депутати від партії "Слуга народу".

Ми із задоволенням ходимо по підприємству. Воно мене вразило. Будівельна кафедра тут - дивовижний приклад того, як можуть співпрацювати виші та бізнес, - Сергій Бабак, кандидат в депутати від партії "Слуга Народу", експерт з питань освіти та науки.

  Один з керівників промислово-будівельної групи "Камбіо-Інвест" Ігор Васильковський також у команді "Зе". Він вважає, що стару виробничу систему можна перезавантажити для скорішого підйому економіки країни.

Одещину відвідали кандидати у депутати від партії "Слуга народу".

Моя задача, як і нашої команди - змусити систему працювати, перезавантажити її. Адже вона застаріла, треба оновлювати кадри та обладнання. Дайте сьогодні фінансово - кредитні ресурси й навчальні моменти. І ми піднімемо країну, - Ігор Васильковський, член наглядової ради ТОВ "ПБГ "Камбіо-Інвест", кандидат в депутати від партії "Слуга Народу".

Одещину відвідали кандидати у депутати від партії "Слуга народу".  Делегація політичної партії "Слуга Народу" відвідала підприємство "Трансінвестсервіс" у Лиманському районі. Це найпотужніший транспортний вузол на півдні України. До речі, за підсумками 2018-го року він є найкрупнішим платником податків в Одеській області.

Одещину відвідали кандидати у депутати від партії "Слуга народу".  Тут також провели екскурсію для гостей та розповіли про значні можливості підприємства.

Одещину відвідали кандидати у депутати від партії "Слуга народу".

За підприємством "М. V. Cargo" є термінал "Risoil". Він експортує 300 тисяч тонн української соняшникової олії на рік. Україна в рік експортує 9 мільйонів тонн масла і є лідером в світі. Загалом дана місцевість відмінно підходить для ведення бізнесу в сфері морського транспорту, - Єгор Гребенніков, керівник компанії "ТІС-Контейнерний термінал". 

  Варто зазначити, що компанія "ТІС" працює на території Визирської об’єднаної територіальної громади, яка була створена у 2018-му році. 30 червня тут пройшли вибори керівництва ОТГ. Це наступні кроки з втілення пунктів реформи децентралізації, які поступово ведуть до підвищення рівня життя на селі. Кандидат від команди "ЗЕ" Ірина Венедіктова - експерт з питань реформи судової системи, вважає, що контроль за надходженнями та витратами коштів громадою - запорука добробуту кожного населеного пункту.

Одещину відвідали кандидати у депутати від партії "Слуга народу".Одещину відвідали кандидати у депутати від партії "Слуга народу".

Принципи партії "Слуга Народу" - не бреши, не кради, не відступай. Я хочу побажати, щоб ми всі стояли на цих принципах. Щоб тут садочки будувалися, здійснилися ті плани, які стоять перед керівництвом громади. Аби той шлях розвитку ОТГ, який є, був реалізований, - Ірина Венедіктова, кандидат в депутати від партії "Слуга Народу", експерт з питань реформи судової системи.

  Підбиваючи підсумки зустрічі, керівник компанії "ТІС" Олег Кутателадзе зазначив:

Олег Кутателадзе, голова товариства "ТІС".

Бачу молодь, яка прагне до змін. Ми намагаємося не допустити різноманітні політичні партії на територію терміналу, бо це не правильно. Цього року люди віддали свої голоси за нового президента. А ось ті, хто хоче працювати з ним в команді, ми їх знаємо вже, тому і згодилися на те, аби провести екскурсію та продемонструвати потужності. Дмитро Наталуха запам'ятався, як хороший керівник, який не займався корупцією і виконував свої функції, - Олег Кутателадзе, голова товариства "ТІС".

Ігор Васильковський, кандидат в депутати від партії "Слуга Народу".

Ми повинні допомагати таким підприємствам. Завдяки їм розвивається регіон, люди мають роботу. А бізнес - "мотор для нашої країни", - Ігор Васильковський, член наглядової ради ТОВ "ПБГ "Камбіо-Інвест", кандидат в депутати від партії "Слуга Народу".
Друк
Схожі новини:
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять героїв-захисників (фото)12:00
11 кві
У Визирці відсвяткували 20-річчя дитячого садка «Пролісок» (фото)10:39
11 кві
Підприємці Визирської громади можуть взяти участь у вебінарному проєкті від «Дія.Бізнес»10:00
10 кві
У Любополі Визирської СТГ комунальники висаджують квіти (фото)12:00
09 кві
TOP