Архів
Березень 2024 (43)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
Жовтень 2023 (29)
ЛАН » Головні події дня » З піснями і танцями у Визирці відсвяткували День Незалежності (фото)

З піснями і танцями у Визирці відсвяткували День Незалежності (фото)

З піснями і танцями у Визирці відсвяткували День Незалежності (фото)

  Визирка, як і вся Україна, гучно відсвяткувала День Незалежності. На площі у селі з вечора почали збиратися люди. Вони, немов бджоли на мед зліталися, на звуки духового оркестру "Визирські сурми".
З піснями і танцями у Визирці відсвяткували День Незалежності.  Визирські вокальні та хореографічні колективи готувалися до свята ретельно. Репетиції проводили часто.
Оксана Помінчук, художня керівниця Визирського будинку культури.

Всі вокалісти наші, танцювальний колектив "Орхідея", народний ансамбль "Визирчанка", народний ансамбль "Райдуга", вокалісти Вікторія Бідна, Костенко. Також буде наш саксофоніст Стрельченко Богдан. Ми всі беремо участь у концерті на нашій площі, - Оксана Помінчук, художня керівниця Визирського будинку культури.

З піснями і танцями у Визирці відсвяткували День Незалежності.  А поки дорослі підтанцьовували під мотиви "Визирських сурм", діти розважалися на батутах, смакували солодку вату та попкорн. Розваги для малюків організувала громадська організація "Команда розвитку".
З піснями і танцями у Визирці відсвяткували День Незалежності.

Ми встигли на батутах прострибати, повеселитися. Їли вату і попкорн. Нам все подобається, - Ліза та Сашко відпочивають у Визирці.

З піснями і танцями у Визирці відсвяткували День Незалежності.  Ближче до сутінку на площі виступили танцюристи та співаки. Серед них - і відомий колектив "Визирчанка".
З піснями і танцями у Визирці відсвяткували День Незалежності.

Ми прийшли привітати всіх зі святами. Будемо вітати українськими піснями, запальними. Сподіваємося, що всім сподобається, - учасниці колективу "Визирчанка".

З піснями і танцями у Визирці відсвяткували День Незалежності.  У Визирці вже стало доброю традицією всі свята відзначати селом, народними гуляннями. Не виняток і цей рік. Вперше Визирка святкує День Незалежності, як громада: з очільником та депутатським корпусом. 

Валерій Стоілакі, очільник Визирської сільради.

Вперше святкуємо так, всією громадою. Для мене це радісна подія. Я хочу сказати, що Україна - це миролюбива країна, яка нікому не хоче зла і нікому не загрожує. Ми йдемо своїм шляхом, - Валерій Стоілакі, очільник Визирської сільради.

Іван Ососкало, секретар Визирської сільради.

Молоді роки становлення показали, що Україна рухається певним кроком, а разом з нею і певним кроком рухається Визирська громада. Хочу побажати ось таких рухів вперед, процвітання, щоб жителі громади пишалися тим, що вони є її мешканцями. Ми молоді. 28 - лише початок життя. Юність закінчилася, а життя починається. Я впевнений, що ми зробимо все можливе, аби ми жили у мирній державі, у достатку. Щоб у кожній домівці була злагода. Зі святом усіх, - Іван Ососкало, секретар Визирської сільради.

З піснями і танцями у Визирці відсвяткували День Незалежності.  На святкування до Визирки завітали і депутати з області та району. Визирчан привітав депутат Одеської обласної ради Олег Кутателадзе та депутат Лиманскої райради Віталій Кутателадзе.

Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

Після багатьох подій Україна отримала свою незалежність. Святкуємо її ми вже 28 рік. Це велика подія для українського народу. У держави є свій шлях. І кожен повинен задуматися над тим, що він може зробити для держави. Тут хочеться згадати інавгураційну промову президента США Джона Кеннеді. Він чітко сказав: "Не думай про те, що зробить для тебе держава, подумай про те, що для держави можеш зробити ти". Користуючись нагодою, я хочу привітати від імені Одеської обласної ради, компанії "ТІС", мешканців Визирки і громади зі святом. Бажаю щастя, добра, - Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

Віталій Кутателадзе, депутат Лиманської районної ради.

Я хочу привітати всіх зі святом. Для нашої країни це важливе свято, особливо коли солдати обороняють нашу землю. Такі свята важливі для підростаючого покоління, для дітей. Вони повинні рости і розуміти, що для них багато чого роблять. З дитинства вони повинні знати, що таке державність та суверенітет. І свята також організовують для них. Я хочу подякувати Визирській громаді за те, що ми нарешті маємо можливість виступати на нашій площі. І вже незабаром приступимо до будівництва нового стадіону тут, у Визирці. Він буде великим, тут можна буде проводити матчі навіть обласного рівня, - Віталій Кутателадзе, депутат Лиманської районної ради.

З піснями і танцями у Визирці відсвяткували День Незалежності.  Батьківщина починається не зі слів, а з місця, в якому ти живеш. Саме від тебе залежить, яким буде село, селище чи місто. Такої думки заступник Визирського сільського голови Олександр Токменінов, який і сам проживає у Визирці.
Олександр Токменінов, заступник Визирського сільського голови.

Мені хочеться у цей святковий день поздоровити визирчан з Днем Незалежності України. Побажати міцного здоров'я, щастя. А ще хочу побажати нашій Визирці й нашим сусідам любопільцямпершотравневцям і всім мешканцям сіл нашої громади процвітання, - Олександр Токменінов, заступник Визирського сільського голови.

З піснями і танцями у Визирці відсвяткували День Незалежності.  А закінчити святкування у Визирці організатори вирішили веселою та запальною дискотекою.

Друк
Визирська громада підписала меморандум про співробітництво з ГО «Центр політичних студій» (фото)11:54
28 бер
У Визирській громаді відбулося засідання депутатів сільради (відео)10:56
28 бер
У Визирці провели ярмарок вакансій (фото)10:00
28 бер
У Першотравневому комунальники висаджують молоді рослини (фото)09:47
27 бер
На вулиці Виноградній у Першотравневому встановили «лежачих поліцейських» (відео)08:53
27 бер
У Визирській громаді триває висадка молодих рослин (відео)09:57
26 бер
У селі Першотравневе встановили «лежачих поліцейських» (фото)08:47
26 бер
Визирський ліцей визнали опорним закладом освіти13:08
25 бер
У Любопільскому старостаті відбувся виїзний прийом першого заступника Визирського сільського голови10:00
25 бер
У Визирській громаді вшанували пам’ять воїна-героя Віталія Семибратова (фото)12:19
24 бер
У Визирському ліцеї діє учнівське самоврядування (фото)12:00
22 бер
У Визирському будинку культури відбудеться ярмарок вакансій11:00
22 бер
Комунальники Визирської СТГ відзначили професійне свято (відео)10:00
22 бер
Як працює учнівське самоврядування у Визирському ліцеї (відео)13:42
21 бер
У Визирській громаді відзначили День працівників ЖКГ (фото)11:51
21 бер
Як жителі Визирської СТГ можуть безкоштовно пройти курси водіїв (відео)10:54
21 бер
Жителі Визирської громади можуть безкоштовно пройти водійські курси (фото)12:00
20 бер
Працівники Визирського ЦНАПу поділилися результатами роботи за 2023 рік (відео)10:00
20 бер
У Першотравневому ліцеї провели тренінг з написання громадських проєктів для шкільних команд (фото)14:00
19 бер
Володимир Німчук: головне, що ми зберегли творчі колективи (відео)12:02
19 бер
У Визирському ЦНАПі підбили підсумки роботи за 2023 рік (фото)10:00
19 бер
На підприємстві «ТІС-Вугілля» є відкриті вакансії на посаду водіїв ковшових навантажувачів (відео)10:00
18 бер
У Визирському ЦНАПі відбувся виїзний прийом фахівця Пенсійного фонду (відео)13:00
15 бер
«ТІС-Вугілля» запрошує на роботу водіїв ковшових навантажувачів (фото)11:49
15 бер
У Визирці відбувся виїзний прийом фахівця Пенсійного фонду (фото)13:04
14 бер
TOP