Архів
Квітень 2024 (37)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » Визирка та Любопіль відсвяткували День знань (фоторепортаж)

Визирка та Любопіль відсвяткували День знань (фоторепортаж)

Визирка та Любопіль відсвяткували День знань (фоторепортаж)

  Вперше за багато років Любопільська школа отримала пів мільйона гривень на ремонт приміщень. Кошти виділила Лиманська районна рада. Завдяки підтримці благодійного фонду ім. Олексія Ставніцера у навчальному закладі відремонтували два класи
  Місцеві депутати взяли на себе відповідальність і також допомогли з ремонтом. Приєдналися і небайдужі мешканці. Люди працювали по 10-12 годин і до Дня знань все було готово. 2 вересня діти увійшли у світлі, упорядковані класи.
Визирка та Любопіль відсвяткували День знань.Світлана Войтенко, мама першачка з Любополю.

Ми дуже вдячні всім тим, хто допомагав нам з ремонтом, ми раді що наші діти навчатимуться у відремонтованих класах і бігатимуть по чистому двору, - Світлана Войтенко, мама першачка з Любополю.

Визирка та Любопіль відсвяткували День знань.  Чудовий подарунок не лише першокласникам, а й усім дітям Любопільської школи підготувала сільрада. До Дня знань усе шкільне подвір’я було встелено тротуарною плиткою.
Олександр Рембач, в.о. старости сіл Любопіль і Ранжеве.

В цьому році реально багато зроблено: і двір, і класи, освітлення, поставили чотири нових ліхтарі, які вночі добре висвітлюють і охороні зручно. У перспективі буде зроблено ремонт огорожі по периметру і ремонт фасадів, - Олександр Рембач, в. о. старости сіл Любопіль і Ранжеве.

Визирка та Любопіль відсвяткували День знань.  Вікторія Бездітко, випускниця Любопільськой школи, сьогодні вчителька цього навчального закладу, взяла на навчання перший у своєму житті клас з семи учнів-першачків.
Вікторія Бездітко, вчителька початкової школи села Любопіль.

Настрій бентежний, тому що, це мій перший набір, перший мій раз, перший клас. Нова українська школа для нас є дуже важливою сходинкою у навчанні, тому що це абсолютно новий підхід в навчанні дітей, і звичайно, хочеться впровадити все, що має бути, хоча для цього необхідна значна матеріальна база. Однак і без цього ми можемо зробити наших дітей щасливими, головне - це любов до них, повага і звичайно знання, - Вікторія Бездітко, вчителька початкової школи села Любопіль.

Визирка та Любопіль відсвяткували День знань.  Невеличкі подарунки на урочистій лінійці отримали першачки Любопільської школи. Їх урочисто вручили депутати Визирської сільради від села Любопіль. Адже перше вересня, велика для будь-якого учня подія, а для першокласника - це нова віха, двері в дивовижний, повний нових відкриттів світ.
Визирка та Любопіль відсвяткували День знань.  А ще, від імені заступника Визирського сільського голови Олександра Токменінова, Любопільська школа отримала новенький письмовий стіл та дошку для школярів.
Олександр Токменінов, перший заступник Визирського сільського голови.  Урочиста лінійка відбулася і у Визирці. Її провели за усіма шкільними традиціями. Тепер школярі готові вступити у новий навчальний рік.
Яна Куліченко, директорка Визирськой школи.

Починаємо завзято, завдяки співпраці з батьками, з адміністрацією нашого села і району школа готова повністю до нового навчального року. Ми приймаємо дітей в відмінних умовах, де вони можуть вчитися у комфорті і отримувати ті знання, які їм необхідні для життя, - Яна Куліченко, директор Визирської школи.

Визирка та Любопіль відсвяткували День знань.  У Визирській школі до нового навчального року готувалися завзято. В класних кімнатах першачків зробили відмінний ремонт, є інтерактивна дошка та проєктор, зона релаксу і багато дидактичних матеріалів.
Неля Сідей, вчителька початкових класів Визирської школи.

Єдине, чого нам не вистачає, це парт, як і в інших школах. А так ми готові. Підготувалися за допомогою батьків та відділу освіти, повністю готові до навчання, - Неля Сідей, вчителька початкових класів Визирської школи.

Визирка та Любопіль відсвяткували День знань.  Перша вчителька своїх майбутніх вихованців вже добре знає. Протягом місяця вони проводили спільну підготовку до урочистої лінійки.
Визирка та Любопіль відсвяткували День знань.  На випускному концерті дитячого садка, керівництво Визирської сільради з тодішнім очільником села Олександром Токменіновим, урочисто передало всім 18 майбутнім першачкам новенькі ранці з наборами необхідних канцтоварів
  Тому батькам було набагато простіше готуватися до першого вересня.
Ольга Ткаченко, мати першокласниці з Визирки.

Портфель подарували, канцтовари, так що запаси зробили нам і допомогли, - Ольга Ткаченко, мати першокласниці з Визирки.

Визирка та Любопіль відсвяткували День знань.Визирка та Любопіль відсвяткували День знань.  Депутат Визирської сільради Світлана Дідоводюк передала від депутата Лиманської районної ради Віталія Кутателадзе та депутата Одеської обласної ради Олега Кутателадзе цінний та необхідний подарунок для Визирської школи - кольоровий принтер.
Віталій Кутателадзе, депутат Лиманського районної ради.

Я радий, що в нашій громаді багато першокласників. Це говорить про те, що громада розвивається, створюються нові сім'ї. Свято в цьому році, це День знань вже в нашій громаді. Школи передані на баланс ОТГ. І я впевнений, що скоро наші школи будуть повністю забезпечені найнеобхіднішим. Ми європейська країна і ми хочемо, щоб у наших дітей все було. Інакше бути не повинно, вони повинні бути краще нас, - Віталій Кутателадзе, депутат Лиманської районної ради.

Визирка та Любопіль відсвяткували День знань.  Варто зазначити, що у селах Визирської громади освіті приділятимуть особливу увагу. Адже це - запорука майбутнього. ОТГ повинна мати кваліфіковані кадри, які виросли тут, у громаді. Але це - завтра. Сьогодні потрібно для школярів створити гідні умови.
Іван Ососкало, секретар Визирської сільради.

Ці питання у нас першочергово будуть стояти на контролі, я думаю у найближчі рік-два ми це вирішимо, щоб наші діти навчалися в рівних умовах, незалежно від того, де вони проживають, - Іван Ососкало, секретар Визирської сільради.
Друк
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять героїв-захисників (фото)12:00
11 кві
У Визирці відсвяткували 20-річчя дитячого садка «Пролісок» (фото)10:39
11 кві
Підприємці Визирської громади можуть взяти участь у вебінарному проєкті від «Дія.Бізнес»10:00
10 кві
У Любополі Визирської СТГ комунальники висаджують квіти (фото)12:00
09 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заходи до Всесвітнього дня здоров’я (фото)10:00
09 кві
У Визирській громаді підбили підсумки громадського обговорення щодо перейменування Першотравневого17:42
08 кві
У Визирській громаді почався набір у Школу Молодіжної ради14:43
08 кві
Тетяна Сливець: про роботу Любопільського СБК під час воєнного стану (відео)11:00
08 кві
У Першотравневому почалися громадські обговорення щодо перейменування двох вулиць10:00
08 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заняття з мінної безпеки для дітей (фото)13:00
05 кві
У Визирській громаді відзначили 80-ту річницю визволення від фашистських загарбників (фото)12:10
05 кві
TOP