Архів
Квітень 2024 (37)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » Юні моделі з Южного вийшли на толоку (фото)

Юні моделі з Южного вийшли на толоку (фото)

Юні моделі з Южного вийшли на толоку (фото)

  Южненські моделі можуть не лише гарно посміхатися та позувати. На минулих вихідних вони вийшли на міську толоку, аби прибрати центральний міський пляж. Головна мета заходу - привернути увагу всіх мешканців до того, як планета страждає від нераціональної утилізації сміття та чим це загрожує глобальній екології. Взяли участь в толоці не лише юні моделі, а й доросле покоління.

Юні моделі з Южного вийшли на толоку.  О сьомій ранку на міському пляжі Южного у вересні, особливо на вихідних, можна зустріти тільки тих, хто вигулює собак, або ж побачити місцевих, котрі полюбляють ранкові заняття спортом. Але 14 вересня на схилах зібралися моделі зі школи "Dreams&emotions". І не лише на чергову фотосесію.Наталія, представник школи "Dream and motions".

Кожного разу, коли ми на вулиці проводимо фотосесію, на природі, починається все з того, що ми приходимо за годину до початку і починаємо прибирати територію: сміття, траву, газон, пляж. Ми дійшли до того, що вирішили більш глобально це питання висвітлити й в цей раз, у вересні місяці, ми поєднали нашу фотосесію з прибиранням. Наші моделі показали, що вони не бояться забруднити ручки, що вони можуть не тільки позувати на камеру, але й робити такі суспільно-корисні речі, - Наталія, представник школи "Dreams&emotions".

Юні моделі з Южного вийшли на толоку.  До заходу готувалися ретельно. Для моделей провели спеціальні екологічні лекції, поспілкувалися на тему того, що саме шкодить нашій планеті. І тільки після цього вирушили на толоку. Прибрати схили від сміття - гарна ідея. Та головне те, що думають самі моделі про екологію. Наприклад, Діана, вихованка школи, переконана, що до планети потрібно відноситися так, як до своєї домівки.

Діана, модель школи "Dream and motions".

Дуже важливо розуміти, що Земля - наша домівка. Вдома ми у себе не смітимо, а створюємо тепло, затишок, проводимо генеральні прибирання. Але виходячи на вулиці, ми забуваємо, що Земля - наш дім і її треба оберігати, - Діана, модель школи "Dreams&emotions".

  Юна модель Евеліна каже, що любов до свого міста починається з особистого відношення до нього. Головне, аби слова не розходилися з ділом.

Юні моделі з Южного вийшли на толоку.Евеліна, модель школи "Dream and motions".

Я хоч й маленька людина, але я людина і я повинна думати про майбутнє своєї планети. Якщо ти себе цінуєш, то треба і тут прибирати повністю, до останньої краплі, цього паперу або пластика. Тому, що з одного шматочка пластика потім їх стане тисячі. І це все відіб'ється відобразиться на майбутньому - моєму майбутньому, моїх подружок і рідних, - Евеліна, модель школи "Dreams&emotions".

  На перший погляд схили Южного були прибраними. Але зайшовши трохи глибше, можна було побачити, що після себе залишають відпочивальники. Ті, хто вийшов на толоку, можуть оцінити шкоду від такого недбальства. Наприклад, Тетяна розповідає, що пластик складає більш ніж половину всього людського сміття.Тетяна, модель школи "Dream and motions".

В останні 10 років постало питання про те, що або людство знищує сміття, або сміття знищує людство. Пластик, наприклад, може розкладатися мільйони років, що шкодить нашому здоров'ю і нашій Землі. Якщо ж спалювати пластик, то виділяється отруйний дим, який ми вдихаємо нашими легенями або він потім повертається до нас через отруйні дощі. А найстрашніше, що в 60% людського сміття є пластик, - Тетяна, модель школи "Dreams&emotions".

Юні моделі з Южного вийшли на толоку.Юні моделі з Южного вийшли на толоку.  Юні моделі зібрали чимало сміття. Попередньо вони його відсортували, а на сміттєві пакети наклеїли наліпки - папір, пластик, органіка - аби було зрозуміло, що і куди викидати. Загалом, таким раннім підйомом у вихідний день всі залишилися задоволені. Адже зробили корисну справу, впевнена юна Анастасія.Анастасія, модель школи "Dream and motions".

Ми хоч і моделі, але ми не боїмося вийти та прибрати. Хочемо, щоб Земля наша була чистою, хочемо, щоб рибкам було добре в морі, хочемо, щоб тваринам було добре. Я не тільки можу красиво ходити по подіуму, але ще і робити корисні справи для навколишнього середовища. Матінку-природу потрібно берегти, - Анастасія, модель школи "Dreams&emotions".

  Рятувати планету можна різними способами. Перш за все, потрібно розуміти, що з малого виросте велике. Тому зерно любові потрібно посадити ще змалечку, переконана Аліса, мати однієї з моделей, котра приєдналася до толоки.Аліса, мати моделі зі школи "Dream and motions".

Після літа, коли до нас приїжджають туристи, залишається дуже багато сміття, на жаль, коли з дитиною виходиш на прогулянку до моря та дивишся на це все - серце розривається. Ось зараз прибрали, чистенько і так приємно, - Аліса, мати моделі зі школи "Dreams&emotions".

Юні моделі з Южного вийшли на толоку.  Толока, яку організувала модельна школа "Dreams&emotions", тривала близько двох годин і завершилася фотосесією в екологічному стилі. На неї навіть принесли тварин - черепашку та золотих рибок. А ще моделі фотографувалися у поліетилені, у знак протесту проти забруднення навколишнього середовища пластиком.

Друк
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять героїв-захисників (фото)12:00
11 кві
У Визирці відсвяткували 20-річчя дитячого садка «Пролісок» (фото)10:39
11 кві
Підприємці Визирської громади можуть взяти участь у вебінарному проєкті від «Дія.Бізнес»10:00
10 кві
У Любополі Визирської СТГ комунальники висаджують квіти (фото)12:00
09 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заходи до Всесвітнього дня здоров’я (фото)10:00
09 кві
У Визирській громаді підбили підсумки громадського обговорення щодо перейменування Першотравневого17:42
08 кві
У Визирській громаді почався набір у Школу Молодіжної ради14:43
08 кві
Тетяна Сливець: про роботу Любопільського СБК під час воєнного стану (відео)11:00
08 кві
У Першотравневому почалися громадські обговорення щодо перейменування двох вулиць10:00
08 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заняття з мінної безпеки для дітей (фото)13:00
05 кві
У Визирській громаді відзначили 80-ту річницю визволення від фашистських загарбників (фото)12:10
05 кві
TOP