Архів
Вересень 2024 (23)
Серпень 2024 (48)
Липень 2024 (56)
Червень 2024 (38)
Травень 2024 (64)
Квітень 2024 (56)
ЛАН » Головні події дня » У Южному відзначили День міста (фото)

У Южному відзначили День міста (фото)

У Южному відзначили День міста (фото)

  У Южному 28 вересня відзначили День міста. Традиційно, урочиста частина відбулася перед будівлею міської ради.У Южному відзначили День міста.  Та розпочалося свято ще задовго до його офіційного відкриття. Так, вулицями Южного проїхався духовий оркестр "Визирські сурми".У Южному відзначили День міста.Лариса Шегіда, керуюча справами виконкому Южненської міської ради.

Завдяки драйву, який створив нам сьогодні зранку Визирський оркестр, наше свято розпочалося раніше, ніж було оголошено. Оскільки наші друзі з 38 бригади надали нам відкриту машину, не всі члени оркестру змогли на неї поміститися, але вони у будь-якому складі можуть грати дуже добре. І машина об'їхала все місто: де можна було зупинятися, вони зупинялися та грали. Людям це дуже сподобалося: вони висувалися з вікон, вітали їх, підспівували, - Лариса Шегідакеруюча справами виконкому Южненської міської ради.

У Южному відзначили День міста.  Після того, як оркестр зайняв свої місця на площі перед міською радою, заграв Гімн України, і новий почесний мешканець Южного Ігор Синячов підійняв на флагшток прапор міста.У Южному відзначили День міста.  В рамках урочистої церемонії відкриття нагородили кращих співробітників комунальної, освітянської та медичної сфер. З привітальним словом до всіх присутніх звернувся мер Южного.Володимир Новацький, міський голова м. Южне.

Я хочу в цей день побажати жителям нашого міста натхнення, щоб вони повірили в успіх та розвиток, тому що у нашого міста дуже великі перспективи. Місто розвивається, з кожним роком стає все краще і краще. І це не моя оцінка, це оцінка тих, хто приїжджає сюди, - Володимир Новацький, міський голова м. Южне.

У Южному відзначили День міста.  Після урочистого відкриття, для всіх присутніх Визирський духовий оркестр виконав українське попурі.
  Близько обіду у великому залі Палацу культури "Дружба" відбулася "Подія року - 2019". В рамках заходу традиційно нагородили мешканців міста, котрі пишуть власними справами історію Южного. Адже дійсно, з маленьких історій складається велика, яка відбивається у книжках, кіно, пресі.
  Зал аплодував стоячи Владу Третьяку, котрий вже не один рік боронить українську землю у зоні ООС. Він також на День міста отримав заслужену нагороду "Подія року".У Южному відзначили День міста.  Далі відбулося "Свято першокласників" та концертна програма колективів Палацу культури "Дружба". Не оминули цьогоріч і дитячі змагання "Перегони малюків". Участь у них взяло 40 юних южненців.Надія Конопацька, начальник відділу культури Южненської міської ради.

У нас було два заповзи та два забіги. Ми колись робили захід тільки для дітей до 1 року, які повзають. Потім їхні батьки прийшли до нас на наступний рік і попросили додати забіги. Ми почали організовувати й забіги. І зараз у нас є заповзи й забіги, - Надія Конопацька, начальник відділу культури Южненської міської ради.

  Южне - найближчий сусід Визирської громади. Обидва пов'язані між собою частинкою своєї історії - створеною порто-промисловою зоною, яка зараз активно розвивається. Тому наразі доцільно разом творити добрі справи та допомагати один одному.Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

Наступного тижня ми будемо вести перемовини стосовно меморандуму про співпрацю, і я сподіваюся, що в результаті у нас з’являться різні спільні проєкти. Таким чином можна починати будувати підприємства. Наприклад, місто Южне залучає інвесторів, у нього є одна частина території, а інша - у Сичавки чи Визирки. Ми зможемо спільною роботою допомагати бізнесу, розвивати його, розвивати рекреаційні можливості. Це буде наповнювати бюджет, як міста Южне, так і навколишніх сіл, - Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

  Дійсно, спільними зусиллями можна вирішити чимало нагальних проблем. Про те, що планують реалізовувати у Южному розповіла Людмила Паскаль.Людмила Паскаль, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальник фінансового управління Южненської міської ради.

Цей рік був непоганим. Він став стартовим для глобальних проєктів, які ми будемо реалізовувати у 2020 році. Ми розпочали багато серйозних об'єктів, наприклад центр реабілітації для дітей-інвалідів, який дуже вартісний. Ми шукаємо партнерів для його реалізації, зверталися до Одеської ОДА та Кабміну. Ми розпочали реконструкцію проспекту Миру, який плануємо закінчити у наступному році. Ми закінчуємо ремонт стадіону, провели ремонт у всіх школах та дитсадках, - Людмила Паскаль, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальник фінансового управління Южненської міської ради.

У Южному відзначили День міста.  На День народження заведено дарувати подарунки. На День міста - це пісні, танці й, звичайно, щирі побажання від мешканців Южного.Марія, жителька Южного.

Щастя, здоров'я, а головне - миру. Южне - прекрасне місто. Тут гарно і чисто. Я проїхала багато, була в багатьох містах, але такої чистоти ще не бачила, - Марія, жителька Южного.

Олександра, жителька Южного.

Дуже гарне місто. Люди мирні й спокійні. Миру та любові всім, - Олександра, жителька Южного.

Евеліна, модель школи "Dreams and emotions", жителька Южного.

Я народилася в Южному і я хочу прожити тут все життя. Любе Южне, хочу, аби ти процвітало і розвивалося. Я люблю тебе, - Евеліна, жителька Южного.

Ліза, жителька Южного.

Вітаю всіх мешканців з Днем міста. Бажаю, щоб вони були здорові, добрі та щасливі. Щоб вони любили і їх любили. З Днем народження, моє улюблене місто Южне, - Ліза, жителька Южного.

Соня, жителька Южного.

Бажаю всім жителям міста Южне щастя, добра. Нехай наше місто процвітає і стає кращим, - Соня, жителька Южного.

Яна, жителька Южного.

Я хочу привітати Южне зі святом. Бажаю подальшого розвитку і всім гарного настрою, - Яна, жителька Южного.

У Южному відзначили День міста.У Южному відзначили День міста.  А родзинкою святкування Дня міста у Южному став виступ українського дуету "TamerlanAlena".

Друк
Військовий з Визирки Іван Лущик може отримати звання Героя України посмертно21:15
16 вер
Експрем'єр Франції Габріель Атталь відвідав садибу Курісів16:40
16 вер
Любопільський колектив «Burning Stars» став лауреатом на танцювальному конкурсі «На крилах мистецтва»15:46
16 вер
Валентина Харламбова: про початок нового навчального року у Визирській громаді (відео)11:36
16 вер
У Першотравневому відкрили секцію з джиу-джитсу (фото)10:17
16 вер
У Визирській громаді нагородили кращих вчителів (відео)08:23
12 вер
Кращі вчителі Визирської громади отримали премії (фото)10:45
11 вер
У Визирській громаді провели засідання виконкому (відео)09:54
10 вер
У Визирці відбулося засідання виконкому (фото)10:47
09 вер
У Визирській громаді успішним учням вручили премії (відео)10:00
09 вер
Як у Визирській громаді створити патронатну сім’ю (відео)10:00
06 вер
Талановиті учні Визирської громади отримали грошові премії (фото)09:30
06 вер
У Визирській громаді працюють над створенням патронатних сімей (фото)17:31
05 вер
Захищаючи Україну загинув військовий з Першотравневого Владислав Шевців14:02
05 вер
У Визирській СТГ провели святкові заходи до Дня знань (фото)10:00
05 вер
У Визирській громаді провели забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України» (фото)16:46
04 вер
У Визирській громаді відзначили День знань (відео)10:19
04 вер
У Визирській громаді вшанували пам’ять військових Валерія Якобчука та Володимира Ратушного14:56
03 вер
У Першотравневому ліцеї відкриють цифровий Медіацентр (відео)10:00
03 вер
Надія Бритченко: про соціальний захист дітей у Визирській громаді (відео)07:51
03 вер
Першотравневий ліцей отримав у подарунок інтернет-обладнання (фото)17:58
02 вер
У Визирській СТГ відбулася низка заходів в рамках серпневої освітньої конференції (фото)09:23
02 вер
Освітяни Визирської СТГ обговорили сертифікацію вчителів (відео)10:12
01 вер
У селі Першотравневе завершують роботи з будівництва меморіалу загиблим військовим (відео)12:00
30 сер
У Визирській СТГ проходить благодійна акція «Готуємо дітей до школи» (відео)11:00
30 сер
TOP