Архів
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » Українські гіди познайомились з Лиманським районом (фото)

Українські гіди познайомились з Лиманським районом (фото)

Українські гіди познайомились з Лиманським районом (фото)

  Дізнаватися, що нового є в українській глибинці у сфері туризму, важлива складова роботи Всеукраїнської асоціації гідів. Регіони розвиваються, відкриваються нові туристичні об'єкти, маршрути. Українські гіди хочуть знати, що вони можуть сьогодні запропонувати своїм клієнтам. З іншого боку, регіони готові співпрацювати з професіоналами у сфері туризму, тому що мало звести цікавий об'єкт, важливо створити туристичний потік, і гіди з великим досвідом роботи в цьому - гарні помічники.Українські гіди познайомились з Лиманським районом.Наталія Соколова, керівник відділу культури та туризму Лиманської РДА.

Ні для кого не секрет, що істотні доходи бюджетів різного рівня формуються й від туристичної сфери. Лиманський район "не пасе задніх", а йде в ногу з часом. Тому основне завдання візиту гідів ми бачимо в тому, щоб про нас знали не тільки на рівні району та області, а й в усій Україні, - Наталія Соколова, керівник відділу культури та туризму Лиманської РДА.

  Екоферма "Ластівка" досить міцно зарекомендувала себе як туристичний об'єкт обласного значення. Особливий інтерес відвідувачів викликає арт-галерея "Світлиця".Українські гіди познайомились з Лиманським районом.  Вона знаходиться в капітально відремонтованому приміщенні корівника епохи СРСР. Сьогодні тут зібрані твори живопису, декоративно-ужиткового мистецтва, скульптури, як сучасних авторів, так і роботи майстрів минулих століть.Українські гіди познайомились з Лиманським районом.  Є на фермі просторий, прекрасно облаштований кінний клуб, який працює в різних напрямках. В їх числі екскурсії, де діти та дорослі знайомляться з тим, як правильно доглядати за кіньми.Українські гіди познайомились з Лиманським районом.  Наталія Козьміна провела представникам Всеукраїнської асоціації гідів невелику екскурсію, застосовуючи техніку залучення слухача за допомогою питань та відповідей. Професійні гіди високо оцінили як просвітницьку цінність екоферми "Ластівка", так і рівень компетентності в питаннях туризму її організаторів.Марина Чайка, член Всеукраїнської асоціації гідів.

Ми відкриваємо для себе несподівано такі родзинки, які сьогодні бачимо. Ми дізнаємося про дуже захоплених людей і про такі дивні місця, які вони створюють, - Марина Чайка, член Всеукраїнської асоціації гідів.

Юлія Король, член Всеукраїнської асоціації гідів.

Місце, в якому є душа, не тільки в маленьких творах мистецтва, а в цілому. Це місце, куди хочеться повернутися та розповісти жителям всієї України, що в нас є такі самородки, - Юлія Король, член Всеукраїнської асоціації гідів.

Українські гіди познайомились з Лиманським районом.  Після відвідин екоферми "Ластівка" члени делегації Всеукраїнської асоціації гідів виїхали в селище Доброслав, яке славиться своїми тематичними парками та артоб'єктами. Тут вони поспілкувалися з Людмилою Прокопечко та Олександром Шекою, і разом обговорили туристичний потенціал Доброслава, його можливості та перспективи.Олександр Шека, начальник департаменту рекреації та туризму Одеської ОДА.

На прикладі Доброславської селищної ради ми хотіли показати можливості Одеського регіону. Тут місцева влада дуже багато робить для того, щоб створювати об’єкти й вже не залишається часу щоб правильно їх показати, правильно продати та правильно вибудовувати екскурсійні маршрути, - Олександр Шека, начальник департаменту рекреації та туризму Одеської ОДА.

  Людмила Прокопечко розповіла українським гідам про перспективи розвитку Доброслава та нових проєктах зі зведення ландшафтних парків.Людмила Прокопечко, селищний голова Доброслава.

Люди, які приїхали, мають великий досвід в туристичній галузі, їхні поради будуть для нас дуже цінними. Але ми чекаємо не тільки цього. Ми чекаємо, що ті туристичні групи, які вони повезуть в Одеський регіон, відвідають і Доброслав, - Людмила Прокопечко, селищний голова Доброслава.

Українські гіди познайомились з Лиманським районом.  Після наради, члени делегації Всеукраїнської асоціації гідів відвідали тематичні парки Доброслава. Гід зі знанням німецької мови впевнена, що такі об'єкти будуть цікаві й іноземному туристу.

Діна Діденко, член Всеукраїнської асоціації гідів.

Для іноземців це дуже цінно, бо у них теж є така тенденція, коли покинуті шахти й цехи переробляють в артоб'єкти. Тому коли вони приїжджають в Україну, хочуть побачити щось подібне. Наприклад, як у Доброславі, де на місці звалищ створюють парки в яких виставляють твори монументального мистецтва, - Діна Діденко, член Всеукраїнської асоціації гідів.

  Наталія Лихицька впевнена, об'єкти та туристичні маршрути, які пропонує Доброслав, вчать патріотизму та любові до своєї Батьківщини.Наталія Лихицька, член Всеукраїнської асоціації.

Не потрібно шукати кращого життя в чужій країні, можна все зробити у себе на місці, створити свою мрію і жити там, де тобі комфортно. Важко уявити, що на місці звалища можна створити таку красу. Велика подяка голові селищної ради, на ентузіазмі якої все це створювалося, - Наталія Лихицька, член Всеукраїнської асоціації.

Українські гіди познайомились з Лиманським районом.  Також представники всеукраїнської асоціації гідів розповіли про те, що в Одесі відкрилися курси гідів, де можна навчитись професії у столичних професіоналів. Важливо мати свого сертифікованого фахівця на місці й тоді туроператори з інших міст більш охоче будуть направляти своїх туристів.

Друк
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять героїв-захисників (фото)12:00
11 кві
У Визирці відсвяткували 20-річчя дитячого садка «Пролісок» (фото)10:39
11 кві
Підприємці Визирської громади можуть взяти участь у вебінарному проєкті від «Дія.Бізнес»10:00
10 кві
У Любополі Визирської СТГ комунальники висаджують квіти (фото)12:00
09 кві
TOP