Архів
Жовтень 2024 (25)
Вересень 2024 (46)
Серпень 2024 (48)
Липень 2024 (56)
Червень 2024 (38)
Травень 2024 (64)
ЛАН » Головні події дня » Визирська школа святкує День вчителя (фото)

Визирська школа святкує День вчителя (фото)

Визирська школа святкує День вчителя (фото)

  До Дня вчителя у Визирській школі традиційно проводять день самоврядування. Учні займають місця педагогів, ведуть уроки. Комусь пощастить, і він зможе зайняти крісло директора навчального закладу. Такий формат святкування дає змогу дітям на собі відчути, що таке бути вчителем.Визирська школа готується до Дня вчителя.Яна Куліченко, директор Визирської школи.

Наша мета - прищепити любов до педагогічної праці, щоб вони могли зробити вибір: бути вчителем чи ні. Тому саме в ці дні діти стають вчителями. У класах вибирають предмет, який вони хочуть викладати, спілкуються з вчителями, консультуються, разом будують урок і викладають дані предмети в цей день. Також обов'язково обирається директор школи та заступник, а в цей час директор із заступником відпочивають, - Яна Куліченко, директор Визирської школи.

  Всього у Визирській школі навчається майже 200 дітей. Предмети викладає 18 педагогів. Кожен з них намагається знайти свій підхід до школярів, аби урок був цікавим та зрозумілим. Особливо це вдається вчителям НУШ. Кожного року вони проходять навчання за новою системою та вдосконалюють свої знання для роботи у початкових класах. Навіть малеча у цьому допомагає.Визирська школа готується до Дня вчителя.Алла Лисецька, вчитель початкових класів Визирської школи.

Вони разом зі мною, можна так сказати, навчаються. Звичайно, зараз НУШ спрямована на те, щоб діти більше дізнавалися самостійно, щоб працювали більше в групах. Можливо не завжди все вдається, як у всіх нових програмах, але ми пробуємо, ми стараємося, - Алла Лисецька, вчитель початкових класів Визирської школи.

  Вчителі, котрі викладають у Визирській школі, переконують: бути педагогом - покликання. Дехто з них приїхав до села після навчання. Пропрацювавши декілька років - залишаються, бо ж є для цього всі умови.Марина Семко, вчитель початкових класів Визирської школи.

У школі сподобалося, як вчителі до нас відносилися. Ми часто писали твори на тему "Ким ти хочеш стати". І я хотіла стати вчителем. Але хотіла бути вчителем зарубіжної літератури, а стала вчителем початкових класів, - Марина Семко, вчитель початкових класів Визирської школи.

Визирська школа готується до Дня вчителя.  На День вчителя у Визирській школі, окрім самоврядування учнів, відбудеться ще й святковий концерт. Діти вигадують різноманітні жартівливі сценки про педагогів. А ще - влаштовують чаювання.

Учні влаштовують для вчителів святковий концерт з привітаннями, гумористичними номерами. Особливо стараються підбирати такі художні номери, які б показали життя вчителя. Особливо вдома, коли багато зошитів і ще й діти. Гумористичні сценки, веселі й жартівливі, пісні про викладацьке життя - такий концерт вони влаштовують нам щороку, - Яна Куліченко, директор Визирської школи.

  І, звичайно, яке ж свято без привітань. Теплі слова линуть у стінах Визирської школи і від педагогів, і від дітей.Валентина Пасічник, вчитель фізкультури та географії Визирської школи.

Хочеться побажати своїм колегам терпіння, вдячних учнів і вдячних батьків. Хочеться, аби серця моїх колег були наповнені тільки радістю, щоб в очах сяяв вогник надії, - Валентина Пасічник, вчитель фізкультури та географії Визирської школи.

Аліна, учениця 9-го класу Визирської школи.

Я б побажала вчителям терпіння і здоров’я. Я вдячна їм за те, що вони дають нам освіту. Скоро ми закінчимо 9-й клас і вступимо в інші навчальні заклади, і покажемо, що в нашій школі є вчителі, які добре нас навчають, - Аліна, учениця 9-го класу Визирської школи.

Діана, учениця 9 класу Визирської школи.

Здоров'я, щастя, терпіння, успіхів у житті й всього найкращого, - Діана, учениця 9 класу Визирської школи.

Оля, учениця 10-го класу Визирської школи.

Скільки я тут вчуся, я завжди буду пам'ятати ставлення вчителів до учнів. Вони можуть як розвеселити нас, так і підбадьорити. Я бачу, як змінилася школа. Це дуже гарні зміни, напевно, саме тому я й не хочу залишати її, - Оля, учениця 10-го класу Визирської школи.

  Варто зазначити те, що сучасні умови у Визирській школі забезпечують батьки та спонсори, котрі ніколи не відмовляють у проханнях. Посильну допомогу надає благодійний фонд імені Олексія Ставніцера та компанія "ТІС". А після того, як утворилася Визирська ОТГ, сесія сільради затвердила створення відділу освіти, можна довести, що бути педагогом - це престижно. Віталій Кутателадзе переконаний, що мешканці громади повинні самі вирішувати, скільки повинен отримувати вчитель.Віталій Кутателадзе, депутат Лиманської районної ради.

Формування особистості відбувається у школі й те, що буде закладено в дитину вчителями, буде з дитиною по житті. Ми зобов'язані приділити увагу нашим вчителям. Маючи ті можливості, які у нас є, з новим відділом освіти, з новим депутатським корпусом, ми маємо розглянути питання про зміну оплати праці вчителів, - Віталій Кутателадзе, депутат Лиманської районної ради.
Друк
Визирська СТГ отримала мобільну освітлювальну вежу з генератором від USAID (фото)12:23
17 жов
Вугільні брикети для опалення10:41
17 жов
У Визирській СТГ готуються до зими (відео)14:00
16 жов
У Визирці відремонтували дитячий майданчик (фото)12:00
16 жов
У Визирській громаді вдосконалюють системи водопостачання (відео)10:00
16 жов
Комунальники Визирської громади готуються до зимового періоду (фото)18:55
15 жов
У Визирці борються з наслідками вандалізму на дитячому майданчику (відео)15:54
15 жов
Комунальники ремонтують водогін у селі Кордон (фото)11:34
15 жов
У Визирській громаді створюють різноманітні локації для дозвілля молоді (відео)10:00
14 жов
Молодіжна команда «Визир» взяла участь у проєкті «Up shift» (фото)11:43
12 жов
Учні Кордонської гімназії взяли участь у змаганнях «Козацькі розваги» (відео)14:00
11 жов
У мистецькій школі Визирської громади розпочався навчальний рік (фото)13:12
11 жов
У Кордонській гімназії відбулися змагання «Козацькі розваги» (фото)11:57
11 жов
Представники Одеського обласного центру української культури завітали до Визирської громади (фото)11:08
10 жов
У Причорноморському провели методичну нараду для фахівців із соціальної роботи11:22
08 жов
У селах Визирської СТГ заплановані відключення електропостачання08:42
08 жов
У Визирській громаді вшанували пам’ять військового з Дмитрівки Олександра Залізінського (фото)10:22
07 жов
У Причорноморському відбулося відкриття меморіалу загиблим воїнам (відео)11:26
05 жов
У Причорноморському відкрили меморіал «Воїни, що житимуть вічно» (фото)11:07
05 жов
Валерій Стоілакі привітав працівників освіти Визирської громади з професійним святом (фото)11:31
04 жов
У Любополі відбулося відкриття меморіалу загиблим воїнам (фото)10:00
04 жов
У Любополі відкрили меморіал «Воїни, що житимуть вічно» (відео)11:07
03 жов
У Першотравневому ліцеї провели велозабіг до Дня захисників і захисниць України (фото)10:24
03 жов
У Визирській СТГ проводять тренування з кікбоксингу (відео)10:00
02 жов
У Визирській громаді працює секція з кікбоксингу (фото)09:34
01 жов
TOP