Архів
Липень 2024 (47)
Червень 2024 (38)
Травень 2024 (64)
Квітень 2024 (56)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
ЛАН » Головні події дня » Старшокласники Лиманського району відвідали вищий навчальний заклад з метою профорієнтації (фото)

Старшокласники Лиманського району відвідали вищий навчальний заклад з метою профорієнтації (фото)

Старшокласники Лиманського району відвідали вищий навчальний заклад з метою профорієнтації (фото)

  Базова мета профорієнтації старшокласників у Визирський об'єднаній громаді - це звуження кола дисциплін, які вивчаються, а також підвищення зацікавленості молодих людей до професій, які є зажаданими сучасною ринковою економікою, як України, так і громади. Одеський регіональний інститут державного управління запропонував ознайомитись зі спеціальностями менеджменту та публічного адміністрування. Задля цього школа майбутнього менеджера вже вшосте відкриває свої двері.Старшокласники Лиманського району відвідали вищий навчальний заклад з метою профорієнтації.Микола Попов, перший заступник директора ОРІДУ НАДУ при Президентові України.

У нас склалися дружні відносини з об'єднаними громадами Лиманського району. Вже зараз ні у кого не виникає сумніву відносно думок Арістотеля та Платона про те, що управління - це мистецтво. Саме йому наш інститут навчає з 1995 року майбутніх управлінців, - Микола Попов, перший заступник директора ОРІДУ НАДУ при Президентові України.

  Для старшокласників із Сичавки, Визирки та Першотравневого питання вибору майбутньої професії стоїть зараз дуже гостро. Але після зустрічі у школі майбутнього менеджера конкретики побільшало.Катерина Крайнова, учениця 9 класу Сичавської ЗОШ.

Я вже навіть думала піти на медика, а після екскурсії зосередилася на професії менеджера. Це допоможе відкрити свій бізнес та отримувати певний прибуток, - Катерина Крайнова, учениця 9 класу Сичавської ЗОШ.

  Педагоги розуміють, що зробити правильний вибір сучасній молоді дуже важко.Лариса Кириленко, педагог-організатор Сичавської ЗОШ.

Зробити правильний вибір - це дуже важливо. Зараз така система, коли випускники шкіл розсилають документи в декілька ВНЗ та технікуми. У нас свого часу такої можливості не було. В них більше можливостей зараз, - Лариса Кириленко, педагог-організатор Сичавської ЗОШ.

  Соціальна значущість профорієнтації - це допомога молоді у пристосуванні в рамках динамічної ринкової економіки. Такі зустрічі у ВНЗ - це добра традиція.Валентина Харламбова, начальник відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільради.

Такі зустрічі є традиційними й вони вже стають на рівні спільних угод між ВНЗ та ОТГ. Під час таких виїздів старшокласники більш детально пізнають майбутню професію та дізнаються які дисципліни буде необхідно опановувати, - Валентина Харламбова, начальник відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільради.

  Від того, наскільки кваліфіковані кадри будуть працювати у Визирський об'єднаній громаді, залежатиме її майбутнє.Старшокласники Лиманського району відвідали вищий навчальний заклад з метою профорієнтації.

Реформа децентралізації передбачає в першу чергу передачу повноважень від держави до місцевого самоврядування. Щоб їх вірно реалізовувати, ОТГ необхідні фахівці у різних сферах. Та не лише з управління, а й з розвитку територій громади, - Микола Попов, перший заступник директора ОРІДУ НАДУ при Президентові України.

  Саме тому у Визирській громаді зараз зосереджені на створенні молодіжної ради, яка закумулює талановиту та креативну молодь, здатну розвивати громаду та нові галузі економіки.Старшокласники Лиманського району відвідали вищий навчальний заклад з метою профорієнтації.

Саме на молодіжну раду буде покладено завдання з'єднання між молоддю села та різними закладами акредитації для більш усвідомленого вибору професії нашими дітьми, тому що це дуже важливо. Така взаємодія буде конструктивною та плідною, - Валентина Харламбова, начальник відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільради.

  Від кваліфікації сьогоднішніх старшокласників залежатиме майбутнє Визирської громади. Тому для них вже зараз пропонують різні горизонти для розвитку та обрання свого майбутнього, з огляду на виклики сучасної ринкової економіки як України у цілому, так і зокрема у громаді.

Друк
У Визирській громаді 27 липня оголосили Днем жалоби14:41
26 лип
Працівники Першотравневого СБК готують різноманітні заходи для відвідувачів (фото)11:25
26 лип
Жителька Визирської громади Ірина Калкатіна отримала звання Мати-героїня (відео)08:44
26 лип
Мешканка Визирки Ірина Калкатіна отримала почесне звання Мати-героїня (фото)12:38
25 лип
Пожежники Визирської громади нагадали про правила пожежної безпеки у літній період (фото)12:00
22 лип
Мешканцям Визирської громади надали поради, як впоратися з літньою спекою (відео)10:00
22 лип
Захищаючи Україну загинув військовий з Калинівки Сергій Мінаєв12:53
21 лип
У Визирській СТГ нагадали про правила пожежної безпеки влітку (відео)12:00
19 лип
У Визирському ЦПМСД надали поради, як поводитися під час літньої спеки (фото)11:20
19 лип
Як працює Визирське відділення Укрпошти під час війни (відео)10:57
19 лип
Комунальники Визирської СТГ отримали новий щепоріз від проєкту USAID «ГОВЕРЛА» (фото)07:01
19 лип
У Визирському відділенні Укрпошти скоротили посаду листоноші (фото)13:00
18 лип
Визирська громада отримала новий щепоріз від проєкту USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
18 лип
Військовий з Першотравневого Владислав Тирба повернувся додому з полону11:06
18 лип
Олександр Гринчак назвав Визирську громаду лідером з допомоги захисникам (відео)10:00
18 лип
У Визирській громаді вшанували пам’ять військового з Любополя Олексія Подоляна (фото)18:17
17 лип
Василь Хміленко: про життя Першотравневого старостату під час дефіциту електроенергії (відео)10:09
17 лип
Визирська громада виділяє кошти на підтримку військових (фото)08:40
17 лип
ТІС запрошує на роботу фахівців багатьох спеціальностей (відео)14:00
16 лип
Комунальники Визирської громади забезпечують водопостачання під час відключень електроенергії (фото)08:58
16 лип
Засідання сесії Визирської сільради відвідав голова Одеської РВА Олександр Гринчак (відео)08:10
16 лип
Мешканцям Визирської громади нагадали про правила пожежної безпеки15:40
15 лип
На ТІС з’явилися нові відкриті вакансії (фото)11:39
15 лип
Як у Визирській громаді забезпечують водопостачання під час відключень електроенергії (відео)11:11
15 лип
У Визирці відбулося засідання виконкому та сесія сільради (фото)10:00
15 лип
TOP