Архів
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
Жовтень 2023 (29)
ЛАН » Головні події дня » Старшокласники Лиманського району відвідали вищий навчальний заклад з метою профорієнтації (фото)

Старшокласники Лиманського району відвідали вищий навчальний заклад з метою профорієнтації (фото)

Старшокласники Лиманського району відвідали вищий навчальний заклад з метою профорієнтації (фото)

  Базова мета профорієнтації старшокласників у Визирський об'єднаній громаді - це звуження кола дисциплін, які вивчаються, а також підвищення зацікавленості молодих людей до професій, які є зажаданими сучасною ринковою економікою, як України, так і громади. Одеський регіональний інститут державного управління запропонував ознайомитись зі спеціальностями менеджменту та публічного адміністрування. Задля цього школа майбутнього менеджера вже вшосте відкриває свої двері.Старшокласники Лиманського району відвідали вищий навчальний заклад з метою профорієнтації.Микола Попов, перший заступник директора ОРІДУ НАДУ при Президентові України.

У нас склалися дружні відносини з об'єднаними громадами Лиманського району. Вже зараз ні у кого не виникає сумніву відносно думок Арістотеля та Платона про те, що управління - це мистецтво. Саме йому наш інститут навчає з 1995 року майбутніх управлінців, - Микола Попов, перший заступник директора ОРІДУ НАДУ при Президентові України.

  Для старшокласників із Сичавки, Визирки та Першотравневого питання вибору майбутньої професії стоїть зараз дуже гостро. Але після зустрічі у школі майбутнього менеджера конкретики побільшало.Катерина Крайнова, учениця 9 класу Сичавської ЗОШ.

Я вже навіть думала піти на медика, а після екскурсії зосередилася на професії менеджера. Це допоможе відкрити свій бізнес та отримувати певний прибуток, - Катерина Крайнова, учениця 9 класу Сичавської ЗОШ.

  Педагоги розуміють, що зробити правильний вибір сучасній молоді дуже важко.Лариса Кириленко, педагог-організатор Сичавської ЗОШ.

Зробити правильний вибір - це дуже важливо. Зараз така система, коли випускники шкіл розсилають документи в декілька ВНЗ та технікуми. У нас свого часу такої можливості не було. В них більше можливостей зараз, - Лариса Кириленко, педагог-організатор Сичавської ЗОШ.

  Соціальна значущість профорієнтації - це допомога молоді у пристосуванні в рамках динамічної ринкової економіки. Такі зустрічі у ВНЗ - це добра традиція.Валентина Харламбова, начальник відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільради.

Такі зустрічі є традиційними й вони вже стають на рівні спільних угод між ВНЗ та ОТГ. Під час таких виїздів старшокласники більш детально пізнають майбутню професію та дізнаються які дисципліни буде необхідно опановувати, - Валентина Харламбова, начальник відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільради.

  Від того, наскільки кваліфіковані кадри будуть працювати у Визирський об'єднаній громаді, залежатиме її майбутнє.Старшокласники Лиманського району відвідали вищий навчальний заклад з метою профорієнтації.

Реформа децентралізації передбачає в першу чергу передачу повноважень від держави до місцевого самоврядування. Щоб їх вірно реалізовувати, ОТГ необхідні фахівці у різних сферах. Та не лише з управління, а й з розвитку територій громади, - Микола Попов, перший заступник директора ОРІДУ НАДУ при Президентові України.

  Саме тому у Визирській громаді зараз зосереджені на створенні молодіжної ради, яка закумулює талановиту та креативну молодь, здатну розвивати громаду та нові галузі економіки.Старшокласники Лиманського району відвідали вищий навчальний заклад з метою профорієнтації.

Саме на молодіжну раду буде покладено завдання з'єднання між молоддю села та різними закладами акредитації для більш усвідомленого вибору професії нашими дітьми, тому що це дуже важливо. Така взаємодія буде конструктивною та плідною, - Валентина Харламбова, начальник відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільради.

  Від кваліфікації сьогоднішніх старшокласників залежатиме майбутнє Визирської громади. Тому для них вже зараз пропонують різні горизонти для розвитку та обрання свого майбутнього, з огляду на виклики сучасної ринкової економіки як України у цілому, так і зокрема у громаді.

Друк
На сесії Визирської сільради обговорювали перейменування Першотравневого (фото)12:00
29 бер
Як працює Інклюзивно-ресурсний центр Визирської сільради під час воєнного стану (відео)11:00
29 бер
«BALTIC FEST 2024»: вихованці Визирської Мистецької школи отримали нагороди (фото)10:00
29 бер
Валентина Харламбова: про роботу навчальних закладів Визирської громади під час війни (відео)09:00
29 бер
Визирська громада підписала меморандум про співробітництво з ГО «Центр політичних студій» (фото)11:54
28 бер
У Визирській громаді відбулося засідання депутатів сільради (відео)10:56
28 бер
У Визирці провели ярмарок вакансій (фото)10:00
28 бер
У Першотравневому комунальники висаджують молоді рослини (фото)09:47
27 бер
На вулиці Виноградній у Першотравневому встановили «лежачих поліцейських» (відео)08:53
27 бер
У Визирській громаді триває висадка молодих рослин (відео)09:57
26 бер
У селі Першотравневе встановили «лежачих поліцейських» (фото)08:47
26 бер
Визирський ліцей визнали опорним закладом освіти13:08
25 бер
У Любопільскому старостаті відбувся виїзний прийом першого заступника Визирського сільського голови10:00
25 бер
У Визирській громаді вшанували пам’ять воїна-героя Віталія Семибратова (фото)12:19
24 бер
У Визирському ліцеї діє учнівське самоврядування (фото)12:00
22 бер
У Визирському будинку культури відбудеться ярмарок вакансій11:00
22 бер
Комунальники Визирської СТГ відзначили професійне свято (відео)10:00
22 бер
Як працює учнівське самоврядування у Визирському ліцеї (відео)13:42
21 бер
У Визирській громаді відзначили День працівників ЖКГ (фото)11:51
21 бер
Як жителі Визирської СТГ можуть безкоштовно пройти курси водіїв (відео)10:54
21 бер
Жителі Визирської громади можуть безкоштовно пройти водійські курси (фото)12:00
20 бер
Працівники Визирського ЦНАПу поділилися результатами роботи за 2023 рік (відео)10:00
20 бер
У Першотравневому ліцеї провели тренінг з написання громадських проєктів для шкільних команд (фото)14:00
19 бер
Володимир Німчук: головне, що ми зберегли творчі колективи (відео)12:02
19 бер
У Визирському ЦНАПі підбили підсумки роботи за 2023 рік (фото)10:00
19 бер
TOP