Архів
Квітень 2024 (48)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » У Визирці втілюють проєкти з благоустрою територій футбольного міні-поля та Будинку побуту (фото)

У Визирці втілюють проєкти з благоустрою територій футбольного міні-поля та Будинку побуту (фото)

У Визирці втілюють проєкти з благоустрою територій футбольного міні-поля та Будинку побуту (фото)

  У Визирській ОТГ упорядковують території навколо міні-футбольного поля і прилеглі до Будинку побуту, який дуже скоро буде відкрито для зручності жителів та гостей Визирки.У Визирці втілюють проєкти з благоустрою територій футбольного міні-поля та будинку побуту.  Визирка стрімко набирає обертів та здійснює різноманітні проєкти з покращення благоустрою, веде будівельні та ремонтні роботи, а також збільшує дохідну частину свого бюджету. Формування безпечного та якісного середовища для місцевих жителів ведеться за декількома напрямками. Спорт у цьому спектрі займає важливу роль. Тому міні-футбольне поле стало довгоочікуваним подарунком. На його штучному покритті вже неодноразово проводились офіційні та неофіційні зустрічі футболістів різних вікових категорій.У Визирці втілюють проєкти з благоустрою територій футбольного міні-поля та будинку побуту.Олександр Токменінов, перший заступник Визирського сільського голови.

Ця територія дуже популярна. Футбол єднає усіх! Коли ми побачили, що навіть ввечері тут грають, тому що стадіон добре освітлено, то відкрили доступ на майданчик без обмежень. В усі дні тижня та в будь-який час наше міні-футбольне поле відкрито для дорослих та дітей, - Олександр Токменінов, перший заступник Визирського сільського голови.

У Визирці втілюють проєкти з благоустрою територій футбольного міні-поля та будинку побуту.  Щоб привести до ладу непростий рельєф навкруги міні-футбольного поля, довелося добре продумати підхідні шляхи для гравців та вболівальників. Адже в осінньо-зимовий період тут може бути дуже слизько.У Визирці втілюють проєкти з благоустрою територій футбольного міні-поля та будинку побуту.Іван Хрущ, бригадир з виконання робіт благоустрою.

Тут було проблематично з підходом через складний рельєф. Зараз схвалено рішення зробити сходи та встановити металеві поручні. Так всім жителям буде зручніше, особливо людям похилого віку, - Іван Хрущ, бригадир з виконання робіт благоустрою.

  Вже зараз підхід до міні-футбольного поля перетворився на комфортні сходи. До ладу приведено периметр згідно з сучасними технологіями та з використанням геотекстилю. Це стане запорукою довгої експлуатації.Сергій Берегута, виконавець робіт.

Ми намагаємось душу вкладати, бо це ж для дітей! Хочемо, щоб нас добре згадували. Люди повинні жити в цивілізації. Тут ще лавки встановлять, та я думаю, що спортсмени будуть задоволені цим благоустроєм та тротуарною плиткою, - Сергій Берегута, виконавець робіт.

  Не лише спортсмени та футболісти радіють істотним змінам територій навколо спортивних споруд. За останній час масштабний благоустрій центральної частини зовсім змінив Визирку. А ще тут дбають про розвиток сфери надання побутових послуг населенню. Ця актуальна тема неодноразово підіймалася місцевими жителями практично на кожному сході села. Створення міні-будинку побуту стане ще одним кроком до побудови тут європейського села. Реконструкція та ремонт цокольного поверху гуртожитку велися в прискореному темпі все літо. Крім реконструкції підвальних приміщень, істотних змін набула і сама будівля. Зараз настав час благоустрою прилеглої території.У Визирці втілюють проєкти з благоустрою територій футбольного міні-поля та будинку побуту/Вадим Рошка, начальник відділу ЖКГ Визирської сільської ради.

Вже завершується реконструкція підвальних приміщень гуртожитку - тут буде організовано побутове обслуговування населення. Зараз ми замовили проєктно-кошторисну документацію на здійснення благоустрою прилеглої території. Тут буде укладено тротуарну плитку. Відкриття цього об’єкту дуже чекають всі мешканці Визирки, - Вадим Рошка, начальник відділу ЖКГ Визирської сільської ради.

  Зрозуміло, що це місце буде дуже популярним. Крім салону краси та міні-ательє тут ще буде працювати спортивний зал. Місцеві зацікавлені підприємці вже виразили свою готовність працювати та надавати якісні послуги. Робочі місця та податки - такі додаткові плюси отримає Визирська громада.
  Раніше повідомлялося, які роботи проводилися для упорядкування підходу до міні-футбольного поля, а також про те, що було зроблено задля успішної роботи Будинку побуту.

Друк
Керівник проєкту USAID «Говерла» завітав до Визирської громади (фото)12:00
25 кві
Співробітники Визирського ЦПМСД провели у Першотравневому ліцеї освітній захід щодо вакцинації (відео)10:00
25 кві
На Тилігулі зацвів червонокнижний Тюльпан Шренка (фото)11:19
24 кві
У Першотравневому ліцеї провели просвітницький захід щодо вакцинації (фото)08:56
24 кві
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
TOP