Архів
Квітень 2024 (49)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » У Визирській громаді привітали з професійним святом соціальних робітників та працівників закладів культури (фото)

У Визирській громаді привітали з професійним святом соціальних робітників та працівників закладів культури (фото)

У Визирській громаді привітали з професійним святом соціальних робітників та працівників закладів культури (фото)

  Листопад щедрий на професійні свята: третього числа відзначають День соціального працівника, а 9 листопада -  День працівника культури. Всі ці люди - працівники соціальної сфери, тому привітати їх керівництво Визирської сільради та депутат Лиманської райради Віталій Кутателадзе вирішили одночасно.У Визирській громаді привітали с професійним святом соціальних робітників та працівників закладів культури.  Першим відвідали Визирський будинок культури, де зібралися також і соціальні працівники. Ще чотири роки тому будівля місцевого клубу була якщо не в аварійному, то в не дуже привабливому стані. А учасники творчих колективів готували свої номери у його фоє. Сільрадою було проведено капітальний ремонт актового залу та підсобних приміщень.Оксана Помінчук, художній керівник Визирського будинку культури.

У селі Визирка культура на гідному рівні. Ми зараз знаходимося в гарному, оновленому залі, нам зробили санвузли у приміщенні, нам багато апаратури придбали, на даний час наш Будинок культури перебуває на дуже високому рівні, - Оксана Помінчук, художній керівник Визирського будинку культури.

У Визирській громаді привітали с професійним святом соціальних робітників та працівників закладів культури.У Визирській громаді привітали с професійним святом соціальних робітників та працівників закладів культури.  Всі колективи, які знаходяться у Визирському будинку культури фінансуються коштом місцевого бюджету. Це - придбання костюмів, взуття, оплата поїздок на фестивалі та конкурси. Перлиною Визирки є зразковий дитячий духовий оркестр. Попри те, що у музикантів поки немає свого приміщення для репетицій, турботу сільради тут дуже цінують.Степан Скочипець, керівник зразкового духового оркестру "Визирські сурми".

Ми забезпечені практично всім: і апаратурою, й інструментами, які у нас на вищому рівні. Для Визирки наш Будинок культури вже тісний, потрібно двоповерховий, щоб було більше кімнат для репетицій, - Степан Скочипець, керівник зразкового духового оркестру "Визирські сурми".

  Після щирих побажань, привітань і вручення подарунків, голова Визирської сільради Валерій Стоілакі та депутат Лиманської районної ради Віталій Кутателадзе приїхали в Будинок культури Першотравневого, де зібралися разом місцеві працівники культури та соціальні робітники. Хоча у штаті Будинку культури Першотравневого всього 15 працівників, на сцені, під час святкових концертів, можна нарахувати до 350 учасників самодіяльності.У Визирській громаді привітали с професійним святом соціальних робітників та працівників закладів культури.Володимир Німчук, директор Будинку культури с. Першотравневе.

Уже 50 років, як в нашому Будинку культури працюють танцювальний колектив, духовий оркестр, хор. Тому у нас вже є династії учасників творчих колективів, - Володимир Німчук, директор Будинку культури с. Першотравневе.

  За останні кілька років тут в Будинку культури відремонтували систему опалення, провели заміну вікон в актовій залі, відремонтували частину холу. У 2020 планується капітальний ремонт будівлі.Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

Я в Першотравневій сільраді пропрацював 10 років. У нас в клубі в самодіяльності бере участь понад 300 осіб і ми маємо 5 колективів, - Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

  Пізніше делегація відвідала і Любопільський будинок культури, де так само привітали соціальних працівників та робітників культури.У Визирській громаді привітали с професійним святом соціальних робітників та працівників закладів культури.Олександр Рембач, виконувач обов'язків старости Любопільського старостинського округу.

Будинок культури Любопіля завжди в центрі на всіх святах. Сьогодні ми черговий раз привітали працівників культури та соціальної сфери, - Олександр Рембач, виконувач обов'язків старости Любопільського старостинського округу.

  Зараз на 300 пенсіонерів в селах Любопіль та Ранжеве працює всього два соціальні працівники.У Визирській громаді привітали с професійним святом соціальних робітників та працівників закладів культури.Світлана Ковбель, соціальний працівник Любопільського старостинського округу.

Це важка праця. Моїм підопічним треба принести ліки й продукти, допомогти їм в побуті. Перекопати город, прибрати в будинку, допомогти покупати, а якщо треба, і випрати, - Світлана Ковбель, соціальний працівник Любопільського старостинського округу.

  Збільшити кількість соціальних працівників у всіх селах - важливе завдання Визирської сільради.Віталій Кутателадзе, депутат Лиманської райради.

Ми разом з благодійним фондом імені Олексія Ставніцера, депутатом обласної ради Олегом Кутателадзе, громадською організацією "Команда розвитку" намагаємося співпрацювати з соціальними працівниками. У нас є зворотний зв'язок, вони нам підказують, кому дійсно необхідна допомога, - Віталій Кутателадзе, депутат Лиманської райради.

  Хоча Сичавка не входить до складу Визирської ОТГ, з цією сільрадою сусідом є велика дружба, взаємодопомога й підтримка. Вже стало традицією для керівництва об'єднаної громади на всі свята вітати представників сіл Сичавської сільради.
  Місцевий клуб - центр культурного тяжіння Сичавки, де крім колективів художньої самодіяльності є прекрасна бібліотека. Там збирається клуб любителів поезії. Почесним працівником місцевого клубу можна сміливо назвати бібліотекаря Любов Василівну Дяченко, яка пропрацювала тут понад 50 років.Валентина Попоніна, голова Сичавської сільради.

Любов Василівна працює в Будинку культури ось вже 50 років, вона віддає свою творчість людям. І дуже добре, що є у нас таке місце, де можна прийти та відпочити душею. Коли ти сюди приходиш, ти дійсно відпочиваєш, - Валентина Попоніна, голова Сичавської сільради.

  Виступаючи перед працівниками культури та соціальної сфери, Віталій Кутателадзе завжди повертався до питання важливості культурної освіти молоді для подальшого розвитку громад.

Існує стереотип, що в селі культура розвинута недостатньо. Тут це давно вже не так. Сьогодні ми бачимо, що у всіх селах нашої ОТГ є прекрасні Будинки культури, в яких проведено ремонти, працюють дуже талановиті колективи. Наші Дні сіл і просто свята завжди проходять на дуже високому рівні, - Віталій Кутателадзе, депутат Лиманського райради.

  Віталій Кутателадзе впевнений в тому, що питанням культури та соціального захисту у Визирській ОТГ будуть і надалі приділяти максимальну увагу.

Друк
У Визирській громаді почала роботу Школа Молодіжної ради (фото)12:00
26 кві
Керівник проєкту USAID «Говерла» завітав до Визирської громади (фото)12:00
25 кві
Співробітники Визирського ЦПМСД провели у Першотравневому ліцеї освітній захід щодо вакцинації (відео)10:00
25 кві
На Тилігулі зацвів червонокнижний Тюльпан Шренка (фото)11:19
24 кві
У Першотравневому ліцеї провели просвітницький захід щодо вакцинації (фото)08:56
24 кві
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
TOP