Архів
Вересень 2024 (13)
Серпень 2024 (48)
Липень 2024 (56)
Червень 2024 (38)
Травень 2024 (64)
Квітень 2024 (56)
ЛАН » Головні події дня » У Лиманському районі привітали з професійним святом працівників органів місцевого самоврядування (фото)

У Лиманському районі привітали з професійним святом працівників органів місцевого самоврядування (фото)

У Лиманському районі привітали з професійним святом працівників органів місцевого самоврядування (фото)

  З огляду на велике значення місцевого самоврядування для розвитку народовладдя, демократизації суспільних відносин та зміцнення української державності, щорічно 7 грудня в Україні святкують День місцевого самоврядування. Вже стало доброю традицією наприкінці календарного року, коли добігають кінця всі важливі справи, намічені на рік, відзначати професійне свято.У Лиманському районі привітали з професійним святом працівників органів місцевого самоврядування.  Теплі вітання, низький уклін ветеранам місцевого самоврядування, море квітів, подяк та грамот - таким щирим та по-сімейному добрим стало це свято у Лиманському районі. Воно має широке суспільне значення, тому що у сучасній Україні територіальні громади самостійно розв’язують питання місцевого значення в межах законів та Конституції.Василь Приймак, голова Лиманської РДА.

Україна - це нація волелюбних та дружніх. Вони завжди гуртуються у важкі часи. Це стосується депутатського та волонтерського корпусу, а також жителів громад, - Василь Приймак, голова Лиманської РДА.

  Самовіддане місцеве самоврядування - це показник сили країни, непохитності її державних основ. В цьому сенсі ветерани місцевого самоврядування є запорукою та гарантом професійності та спадкоємності.Геннадій Тефтул, голова Лиманської райради.

Шановні ветерани, ви - той фундамент, на якому базуються традиції місцевого самоврядування, які є в Лиманському районі. Ваше спілкування з людьми у громаді - це взірець для нас усіх, як вести продуктивний діалог з людьми, - Геннадій Тефтул, голова Лиманської райради.

  Саме за працівниками місцевого самоврядування стоїть величезна лиманська сім’я зі своїми надіями та сподіваннями на те, що життя обов’язково стане кращим. Логічним продовженням свята стало підбивання підсумків щорічного конкурсу сільських та селищних рад з розвитку соціальної інфраструктури, благоустрою територій, охорони навколишнього середовища та забезпечення санітарного та епідеміологічного добробуту населення.У Лиманському районі привітали з професійним святом працівників органів місцевого самоврядування.  Переможцями районного конкурсу у 2019 році серед сільських рад була визнана Крижанівська сільрада, а серед селищних рад - Чорноморська селищна рада. Друге місце посіла Визирська сільрада, а третє - Курісовська сільська рада. Такі змагання - шлях до всебічного розвитку.Геннадій Мельниченко, голова Курісовської сільради.

Я думаю, що ця винагорода - це аванс, тому що є багато сільських рад, які дуже добре попрацювали в цьому році. Тому в наступному році ми теж доведемо, що ми гідні цієї нагороди, - Геннадій Мельниченко, голова Курісовської сільради.

У Лиманському районі привітали з професійним святом працівників органів місцевого самоврядування.  Окремо була відзначена робота Першотравневої сільської ради, яка не зайняла призове місце, але зробила значний внесок у розв’язанні питань добробуту, розвитку інфраструктури, збереження історичних, культурних та природних пам’яток, створення сприятливих умов для життєдіяльності. Тому Першотравневу сільраду нагородили заохочувальним призом - бензопилою. А Визирську сільраду - бензопилою та мотоблоком. Подарунки будуть корисні у вирішенні завдань з подальшого благоустрою у населених пунктах об’єднаної територіальної громади.Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

Я виходив сьогодні у двох ролях - від Першотравневої та від Визирської сільської ради. Ми зірвали овації, бо двічі були заохочені призами. Хочу сказати, що Визирка провела дуже серйозну роботу з наведення порядку, благоустрою та розвитку інфраструктури населеного пункту. Надалі ми зробимо все, щоб бути кращими не лише в районі, а й в Одеському регіоні, - Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

  Визирська сільрада ще двічі звучала на святі завдяки своїм фахівцям. Дипломами лауреатів районного щорічного конкурсу "Кращій за професією" серед посадових осіб місцевого самоврядування були відмічені Анжела Фадєєва, начальник відділу бухгалтерського обліку й фінансової звітності, та Анастасія Дорошенко, начальник відділу земельних ресурсів Визирської сільради. Їх кредо - робити максимум для розвитку та процвітання громади.У Лиманському районі привітали з професійним святом працівників органів місцевого самоврядування.  Анастасія Дорошенко вважає, що її нагорода – це показник роботи усього апарату Визирської сільради.Анастасія Дорошенко, начальник відділу земельних відносин Визирської сільради.

Я вважаю, що дана нагорода стосується всієї сільської ради, тому що це не тільки моя робота, а й усього колективу. Нам вручили нагороди, дуже приємно, будемо працювати у тому ж дусі, - Анастасія Дорошенко, начальник відділу земельних відносин Визирської сільради.

  У свою чергу, головний бухгалтер Визирської сільської ради завдячує робітникам апарату старшого покоління, ветеранам місцевого самоврядування.Анжела Фадєєва, начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності, головний бухгалтер Визирської сільради.

Сьогодні ми були нагороджені почесними грамотами за призові місця у конкурсі "Кращій за професією". Це не тільки моя заслуга, а й тих людей старшого покоління, які нас навчають, які мають великий досвід за своїми плечима, - Анжела Фадєєва, начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності, головний бухгалтер Визирської сільради.
Друк
Як у Визирській громаді створити патронатну сім’ю (відео)10:00
06 вер
Талановиті учні Визирської громади отримали грошові премії (фото)09:30
06 вер
У Визирській громаді працюють над створенням патронатних сімей (фото)17:31
05 вер
Захищаючи Україну загинув військовий з Першотравневого Владислав Шевців14:02
05 вер
У Визирській СТГ провели святкові заходи до Дня знань (фото)10:00
05 вер
У Визирській громаді провели забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України» (фото)16:46
04 вер
У Визирській громаді відзначили День знань (відео)10:19
04 вер
У Визирській громаді вшанували пам’ять військових Валерія Якобчука та Володимира Ратушного14:56
03 вер
У Першотравневому ліцеї відкриють цифровий Медіацентр (відео)10:00
03 вер
Надія Бритченко: про соціальний захист дітей у Визирській громаді (відео)07:51
03 вер
Першотравневий ліцей отримав у подарунок інтернет-обладнання (фото)17:58
02 вер
У Визирській СТГ відбулася низка заходів в рамках серпневої освітньої конференції (фото)09:23
02 вер
Освітяни Визирської СТГ обговорили сертифікацію вчителів (відео)10:12
01 вер
У селі Першотравневе завершують роботи з будівництва меморіалу загиблим військовим (відео)12:00
30 сер
У Визирській СТГ проходить благодійна акція «Готуємо дітей до школи» (відео)11:00
30 сер
У Визирській СТГ провели освітню конференцію (відео)10:00
30 сер
У Визирській громаді проводять благодійну акцію «Готуємо дітей до школи» (фото)08:40
30 сер
У Першотравневому завершується будівництво меморіалу захисникам (фото)08:22
30 сер
У Визирській громаді відбулася освітня конференція (фото)15:36
29 сер
У Визирській громаді провели змагання «Об'єднані спортом» (відео)09:35
28 сер
У Визирській СТГ пройшли щорічні змагання «Об'єднані спортом» (фото)13:37
27 сер
У Визирській громаді відзначили День Незалежності України (фото)12:00
27 сер
Вокальний колектив «Джерело» з Першотравневого СБК взяв участь у конкурсі «Серпневий заспів — 2024» (відео)08:11
27 сер
Мешканців Визирської СТГ привітали з Днем Незалежності України (відео)12:02
26 сер
Вокалісти колективу «Джерело» з Першотравневого СБК стали лауреатами конкурсу «Серпневий заспів — 2024» (фото)11:23
26 сер
TOP