Архів
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
Жовтень 2023 (29)
ЛАН » Головні події дня » Відбулася VIII позачергова сесія Визирської сільради: ОТГ поповнює свої ряди (фото)

Відбулася VIII позачергова сесія Визирської сільради: ОТГ поповнює свої ряди (фото)

Відбулася VIII позачергова сесія Визирської сільради: ОТГ поповнює свої ряди (фото)

  Позачергова сесія Визирської сільської ради 6 грудня розглянула 30 питань порядку денного. Серед них вирішальними для подальшої долі чотирьох сільських рад стали рішення стосовно приєднання до Визирської сільської ради. Отже, вже в новому 2020 році склад громади збільшиться ще на чотири сільради - Сичавську, Кордонську, Калинівську та Дмитрівську.Відбулася VIII позачергова сесія Визирської сільради.  Розпочалася позачергова сесія Визирської сільської ради зі створення депутатської групи "Команди розвитку" на чолі з Тетяною Казак. Депутати, які ввійшли до її складу, вже встигли себе добре зарекомендувати.Валерій Стоілакі, голова Визирської сільської ради.

На сьогоднішній сесії нам представили групу "Команди розвитку" з 19 депутатів. Ця команда готова й надалі продовжувати працювати на благо громади, на благо наших жителів, - Валерій Стоілакі, голова Визирської сільської ради.

  Цифра 7 символічна - саме стільки сільських рад об’єднає Визирська ОТГ. Вже в оновленому та розширеному складі шляхом приєднання ще чотирьох сільських рад вона вдихне на повні груди у новому році. А зараз на позачерговій сесії надання згоди на добровільне приєднання отримали Калинівська та Дмитрівська сільські ради. Їх очільники зробили все, щоб цей процес був демократичним.Микола Ткаченко, голова Калинівської сільради.

Ми навіть і мріяти не могли, що отримаємо підтримку на рівні Одеської області. Зокрема дякуючи депутату Одеської обласної ради Олегу Кутателадзе, який вніс відповідні зміни до перспективного плану розвитку ОТГ області. Це нам дасть змогу розвивати туризм, створювати робочі місця. Калинівка стане перлиною туризму, - Микола Ткаченко, голова Калинівської сільради.

Наталія Муравйова, голова Дмитрівської сільської ради.

Питання про входження Дмитрівки у Визирську громаду обговорювалося ще у 2018 році. Як голова я не бачила нашу сільраду у Доброславській громаді. Про це я говорила на інших рівнях в Лиманський РДА та райраді. Я впевнена, що перспектива Визирської ОТГ буде сприяти розвитку соціальної інфраструктури Дмитрівки, - Наталія Муравйова, голова Дмитрівської сільської ради.

  Якщо для Калинівської та Дмитрівської сільських рад лише розпочався перший етап приєднання, то Сичавка та Кордон прибули з відповідними сесійними рішеннями та схваленням від своїх сільських рад. Для них наступним кроком стане погодження в Одеській обласній державній адміністрації.Оксана Третякова, голова Кордонської сільської ради.

Ми проводили попереднє опитування людей та вони висловили своє бажання приєднатися саме до Визирської громади. Тому ми й пішли по цьому напрямку. Все залежало не від депутатів чи сільського голови, а саме від рішення людей. Я є слугою народу, тому всебічно підтримую їх рішення, - Оксана Третякова, голова Кордонської сільської ради.

Валентина Попоніна, голова Сичавської сільради.

Ми пройшли довгий та тернистий шлях до цього. Нам залишилося лише одне сесійне рішення - затвердити висновок, який буде зроблено Одеською обласною адміністрацією, - Валентина Попоніна, голова Сичавської сільради.

  Тепер, з приєднанням ще чотирьох сільських рад Визирська громада значно розширить свої можливості та отримає нові напрямки розвитку.Олег Сологуб, депутат Визирської сільської ради, голова постійної комісії з фінансів та бюджету.

На сьогоднішній сесії ми прийняли у свою громаду цілий ряд сіл. Вони до нас стукали давно. Роботи в нас стане більше. Адмініструвати такий бюджет буде не просто Важливо враховувати життя у всіх куточках нашої громади та приймати зважені рішення. Але ми до цього готові й це наша місія, - Олег Сологуб, депутат Визирської сільської ради, голова постійної комісії з фінансів та бюджету.

Відбулася VIII позачергова сесія Визирської сільради.

Це буде велика громада з населенням майже 12 тисяч - дуже велика територія. Наша громада буде спроможною, бо тут зосереджено все: порто-промислова зона, узбережжя моря та лиману. Будемо розвивати зелений туризм та промисловість. Це дасть гідні надходження в бюджет громади, - Валерій Стоілакі, голова Визирської сільської ради.

  Серед інших рішень, прийнятих на сесії стосовно життєдіяльності громади, важливим стало відведення земельних ділянок та надання їх в оренду на 49 років ТОВ "Лиманська вітроелектростанція". Новітні технології на служінні у людини - так схарактеризували цей новий проєкт.

Джеффрі Берлін, представник компанії "Ukraine Power Resources".

У наступному році ми приступимо до реалізації проєкту та будівництва. Для Визирської громади це відкриває великі перспективи. А ще для Одеської області та України, тому що це - зелена чиста енергетика. Є велика міжнародна програма "Україна - зелений тариф", тому її реалізація - це процес європейської інтеграції, - Джеффрі Берлін, представник компанії "Ukraine Power Resources".
За перебування на території громади компанія буде платити грошовий внесок на розвиток соціальної сфери. Коштом цих надходжень ми зможемо робити дороги, водогони та освітлення. Такий позитивний досвід ми будемо максимально розширювати й в майбутньому, - Валерій Стоілакі, голова Визирської сільської ради.

  Запорука успіху розвитку кожної громади - ефективна команда однодумців. Об'єднані пріоритетними завданнями щодо поліпшення умов життя на території громади, депутати на цій позачерговій сесії показали конструктивну роботу та спрацьованість у прийнятті рішень. Вже зараз вони використовують всі можливості, які надає децентралізація для майбутнього розвитку спроможної Визирської громади.

Друк
Схожі новини:
На сесії Визирської сільради обговорювали перейменування Першотравневого (фото)12:00
29 бер
Як працює Інклюзивно-ресурсний центр Визирської сільради під час воєнного стану (відео)11:00
29 бер
«BALTIC FEST 2024»: вихованці Визирської Мистецької школи отримали нагороди (фото)10:00
29 бер
Валентина Харламбова: про роботу навчальних закладів Визирської громади під час війни (відео)09:00
29 бер
Визирська громада підписала меморандум про співробітництво з ГО «Центр політичних студій» (фото)11:54
28 бер
У Визирській громаді відбулося засідання депутатів сільради (відео)10:56
28 бер
У Визирці провели ярмарок вакансій (фото)10:00
28 бер
У Першотравневому комунальники висаджують молоді рослини (фото)09:47
27 бер
На вулиці Виноградній у Першотравневому встановили «лежачих поліцейських» (відео)08:53
27 бер
У Визирській громаді триває висадка молодих рослин (відео)09:57
26 бер
У селі Першотравневе встановили «лежачих поліцейських» (фото)08:47
26 бер
Визирський ліцей визнали опорним закладом освіти13:08
25 бер
У Любопільскому старостаті відбувся виїзний прийом першого заступника Визирського сільського голови10:00
25 бер
У Визирській громаді вшанували пам’ять воїна-героя Віталія Семибратова (фото)12:19
24 бер
У Визирському ліцеї діє учнівське самоврядування (фото)12:00
22 бер
У Визирському будинку культури відбудеться ярмарок вакансій11:00
22 бер
Комунальники Визирської СТГ відзначили професійне свято (відео)10:00
22 бер
Як працює учнівське самоврядування у Визирському ліцеї (відео)13:42
21 бер
У Визирській громаді відзначили День працівників ЖКГ (фото)11:51
21 бер
Як жителі Визирської СТГ можуть безкоштовно пройти курси водіїв (відео)10:54
21 бер
Жителі Визирської громади можуть безкоштовно пройти водійські курси (фото)12:00
20 бер
Працівники Визирського ЦНАПу поділилися результатами роботи за 2023 рік (відео)10:00
20 бер
У Першотравневому ліцеї провели тренінг з написання громадських проєктів для шкільних команд (фото)14:00
19 бер
Володимир Німчук: головне, що ми зберегли творчі колективи (відео)12:02
19 бер
У Визирському ЦНАПі підбили підсумки роботи за 2023 рік (фото)10:00
19 бер
TOP