Архів
Квітень 2024 (48)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » Учасники конкурсу "Діти малюють ТІС" отримають приз глядацьких симпатій (фото)

Учасники конкурсу "Діти малюють ТІС" отримають приз глядацьких симпатій (фото)

Учасники конкурсу "Діти малюють ТІС" отримають приз глядацьких симпатій (фото)

  Діти малюють "ТІС" - конкурс під такою назвою був оголошений для вихованців ізостудії дитячого будинку творчості в селі Визирка. Його організувала піклувальник цієї установи освіти, меценат Олена Козьміна недарма. Річ у тому, що дитячий будинок творчості утримується на кошти благодійного фонду імені Олексія Ставніцера та поповнюється відрахуваннями від чистого прибутку транспортного вузла "ТІС".Учасники конкурсу "Діти малюють ТІС" отримають приз глядацьких симпатій.  Доповнити знання з краєзнавства школярам допомогла екскурсія на "ТІС", яку організував депутат Визирської сільради Олег Сологуб, який є головним інженером ТОВ "ТІС". Діти були дійсно вражені масштабами портових та залізничних потужностей. Чимало враження на юних художників справив ігровий фільм "Як працює морський порт і навіщо він кожному з нас". Сьогодні його можна подивитися на інтернет-каналі YouTube, а прем'єра фільму відбулася на святковому заході на честь 25-річчя "ТІС" й, звичайно, була присвячена діяльності цього транспортного вузла.Учасники конкурсу "Діти малюють ТІС" отримають приз глядацьких симпатій.  Свої емоції від побаченого та почутого вихованцям ізостудії запропонували зобразити на малюнках, які можуть бути зроблені в будь-якій техніці, головне, щоб там був зображений "ТІС".Олена Козьміна, меценат, піклувальник Визирського дитячого центру творчості.

Діти отримали враження, після того, як був відзначений ювілей, 25-річчя діяльності транспортного вузла "ТІС" та результатом екскурсії на підприємство з'явилися 11 відібраних робіт. Це діти різного віку, від 6 до 14 років. Всі вони старалися, усі вони по-різному бачать підприємство і це зображено у малюнках. Є енергія, є настрій, мальовничий, графічний, - Олена Козьміна, меценат, піклувальник Визирського дитячого центру творчості.

Учасники конкурсу "Діти малюють ТІС" отримають приз глядацьких симпатій.  Експозицію цих малюнків можна побачити в соціальному мінімаркеті "ТІС" в селі Визирка, по вулиці Олексія Ставніцера. Творчість дітей повинна бути ближче до людей. З ідеєю організувати експозицію робіт вихованців Визирського будинку творчості в місцевому магазині, Олена Козьміна вийшла на керівництво мінімаркета та підприємства "ТІС" ще рік тому. І дійсно, за тиждень через магазин "ТІС" проходить майже все населення Визирки та довколишніх сіл.Учасники конкурсу "Діти малюють ТІС" отримають приз глядацьких симпатій.

Перші малюнки були виставлені дуже просто оформленими. Зараз ми пережили період становлення. Ми зрозуміли, що роботи викликають незмінний інтерес у відвідувачів. Ми заміняємо експозиції, пів року тому встановили постійні місця для малюнків й замовили однакові рамки, - Олена Козьміна, меценат, піклувальник Визирського дитячого центру творчості.

  Персонал магазину "ТІС" зізнався, що були випадки, коли відвідувачі запитували ціну робіт, але малюнки не продаються, хоча зараз під кожною роботою можна побачити номер.Учасники конкурсу "Діти малюють ТІС" отримають приз глядацьких симпатій.

Всі роботи пронумеровані. Від першої до одинадцятої можуть отримати свою номінацію та приз глядацьких симпатій. Ми запрошуємо підприємства, небайдужих людей, жителів, підприємців, відзначити роботи дітей своїми призами, своїми поздоровленнями, - Олена Козьміна, меценат, піклувальник Визирського дитячого центру творчості.

  Кожен юний художник за свою старанність та участь у конкурсі, гарантовано отримає подарунок від Будинку творчості, але приз глядацьких симпатій дуже зацікавив деяких керівників підприємств, які працюють на території Визирської сільради, обізнаних у мистецтві та готових заохочувати дітей.Учасники конкурсу "Діти малюють ТІС" отримають приз глядацьких симпатій.

Підприємство "Консул" відзначає свого номінанта, підприємство "СМТ" - свого. Моє підприємство, ферма "Ластівка" та етнопроєкт "Світлиця", ми теж відзначаємо своїх номінантів, - Олена Козьміна, меценат, піклувальник Визирського дитячого центру творчості.

Ігор Ландер, генеральний директор "СМТ Южний ЛТД".

Виставка чудова, ідеї прекрасні. Колись був радянський мультфільм про дітей, які прийшли в порт. Я уявляю відчуття дітей, які побачили всі ці величезні судна, серед яких літають чайки. Коли я був школярем, у нас проводили профорієнтацію, водили на заводи та в порт. Я цьому дуже радий, тому що вже тоді знав, що на заводі працювати точно не буду, а коли я бачив судна, у мене всередині все співало. Може, і ці діти захочуть працювати в такій перспективній галузі та зможуть стати хорошими фахівцями, - Ігор Ландер, генеральний директор "СМТ Южний ЛТД".

  Фінал конкурсу "Діти малюють ТІС" відбудеться в кінці грудня, але вже відомий наступний тематичний конкурс для вихованців ізостудії Визирського будинку творчості. Він пройде на екофермі "Ластівка". Його учасниками може стати більша кількість дітей. Тому що відвідувати Визирський будинок творчості може будь-яка дитина села, причому безкоштовно, з наданням всіх витратних матеріалів для творчості.

  Читайте також: "На "ТІС" провели екскурсію для юних художників".

Друк
Керівник проєкту USAID «Говерла» завітав до Визирської громади (фото)12:00
25 кві
Співробітники Визирського ЦПМСД провели у Першотравневому ліцеї освітній захід щодо вакцинації (відео)10:00
25 кві
На Тилігулі зацвів червонокнижний Тюльпан Шренка (фото)11:19
24 кві
У Першотравневому ліцеї провели просвітницький захід щодо вакцинації (фото)08:56
24 кві
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
TOP