Архів
Квітень 2024 (49)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » У Визирській громаді вперше провели конкурс педагогічної майстерності “З любов'ю до дітей" (фото)

У Визирській громаді вперше провели конкурс педагогічної майстерності “З любов'ю до дітей" (фото)

У Визирській громаді вперше провели конкурс педагогічної майстерності “З любов'ю до дітей" (фото)

  Завершення 2019 року ознаменувалося у Визирській громаді проведенням фестивалю педагогічної майстерності "З любов'ю до дітей". Подія, як виявилося, не має аналогів за рівнем проведення в Україні. Вельмишановне журі, гості, у тому числі - з-за кордону, відзначали високий рівень організації заходу, професіоналізм учасників сфери освіти об'єднаної громади, та неймовірний призовий фонд. А все тому, що педагоги повинні відчувати підтримку своєї роботи, бо віддають частину себе заради дітей - майбутнього України.
Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

Загальний призовий фонд становить 150 тисяч гривень. 50 тисяч гривень призначається власнику першого місця. В майбутньому, я впевнений, що призовий фонд буде збільшуватися. Все тому, що педагог має велике значення та його треба підтримувати, - Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

  Загальна сума коштів, які були виділені на призи вчителям-переможцям конкурсу та підтримку сільських освітніх закладів, склала 190 тисяч гривень! З них 100 тисяч - розподілили між призерами конкурсу, з власних коштів голови правління товариства "ТІС" Олега Кутателадзе. Також, отримали по 10 тисяч гривень школи й дитячі садки сіл Першотравневого, Визирки та Любополю від компанії "Ukraine Power Resources". Директорам шкіл чотирьох сіл, які нещодавно прийняли рішення увійти до складу Визирської ОТГ, представники благодійного фонду ім. Олексія Ставніцера вручили сертифікати по 10 тисяч гривень.
Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

Я хочу подякувати особисто депутату Одеської обласної ради Олегу Джумберовичу Кутателадзе, благодійному фонду імені Олексія Ставніцера та партнерам, які будуть ставити на території громади генератори для вироблення електроенергії. Всі наші викладачі показали великий потенціал. Ми їх будемо підтримувати та зробимо все у громаді за для того, щоб вони підвищували свій рівень та давали більше знань нашим дітям, - Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

Наталія Кириченко, депутат Визирської сільради.

Я хочу привітати всіх освітян з тим, що у нас з’явився такий конкурс. У ньому беруть участь кращі з найкращих. Хочеться їм всім побажати перемог та звершень. Взагалі, конкуренція завжди допомагає йти вперед, рухатись та шукати. А для вчителів - це дуже важливо та є обов’язковим, - Наталія Кириченко, депутат Визирської сільради.

  Сім сільських рад представляли освітяни 9 шкільних та дошкільних закладів. "Педагогічний портрет - візитка", виконання ситуаційних завдань, а також творчий конкурс на сцені Визирського будинку культури перетворилися на унікальний екзамен на професійну спроможність.

Мені сподобалися всі конкурси, все на дуже високому рівні та дуже креативно. Люди читали свої вірші, їх підтримували їх учні. Я думаю, що у наступному році в нас буде ще більше ось таких важливих заходів, - Віталій Кутателадзе, член журі фестивалю педагогічної майстерності "З любов'ю до дітей", депутат Лиманської районної ради.

  Перше місце фестивалю завоювала Олеся Калюжна, викладач англійської мови Першотравневого НВК.
Олеся Калюжна, викладач англійської мови Першотравневого НВК.

Я закохана в англійську мову. Завжди використовую на уроках інтернет та цифрові технології. Це подобається багатьом дітям і воно їм реально допомагає. Під час моїх занять відбувається інтерактивна робота: діти постійно працюють між собою і в парах і в групах. Все тому, що моє першочергове завдання - це комунікація. Я використовую цифровий контент, ми граємо в ігри - так ми вивчаємо та закріплюємо матеріал. Мої учні дивляться фільми англійською мовою. Неодмінною є робота з зошитом та підручником. Я використовую усі методи роботи: з вчителем, в парі, в групі, самостійно, за допомогою цифрових технологій. Я даю їм такі домашні завдання, щоб вони могли їх робити навіть по дорозі до дому завдяки своїм телефонам. Багато з моїх учнів беруть участь у різноманітних олімпіадах та мають певні результати. Це мене дуже надихає. Ця винагорода зобов’язує мене підтримувати взятий темп, мою роботу, мої мрії та бажання працювати з дітьми, - Олеся Калюжна, викладач англійської мови Першотравневого НВК.

  Про сильні сторони переможниці та критерії оцінювання її педагогічного потенціалу розповів член журі Іван Ососкало, який у минулому був вчителем географії.
Іван Ососкало, член журі фестивалю педагогічної майстерності "З любов'ю до дітей", секретар Визирської сільської ради.

Це особистість, яка вміє працювати з дітьми. Це людина, яка навчає за новими формами та має індивідуальний підхід. Було видно по її дітях, які підтримували її з залу, що в них є порозуміння, є контакт довіри, дружби та поваги, - Іван Ососкало, член журі фестивалю педагогічної майстерності "З любов'ю до дітей", секретар Визирської сільської ради.

  Друге місце фестивалю педагогічної майстерності "З любов'ю до дітей", отримала Олена Стрельченко - директор ЗДО "Пролісок" села Визирка.
Олена Стрельченко,директор ЗДО "Пролісок" села Визирка.

Інструктор фізкультури у нас був введений у дитячому садочку не дуже давно. Я вже третій рік на цій посаді й використовую методику Миколи Єфіменка та його Театр фізичного виховання. Цій методиці вже майже 20 років. Я особисто відвідую лекції автора. На жаль, цей спосіб взаємодії з дітьми не є популярним у нашому Одеському регіоні. А ось діти нашого Визирського дитячого садочку "Пролісок" мають можливість в ігровій формі активно розвиватися. За для цього у нас є різноманітне обладнання. Та ще ми дуже чекаємо на розширення нашого закладу у 2020 році. У Визирської громади є всі можливості для того, щоб розвивати освіту на вищому рівні. А "зародок" освіти - це дошкільні навчальні заклади. Тепер зобов’язання збільшаться та ми повинні працювати так, щоб у нас було все краще для дітей, - Олена Стрельченко,директор ЗДО "Пролісок" села Визирка.

  Саме ця необхідність розширення дитячого навчального закладу у Визирці об’єднала навколо себе багатьох фахівців та різноманітний ресурс.

Визирська громада використає подаровану підприємством "ТІС" земельну ділянку для розширення дитячого садка. Проєкт вже готовий, тому у 2020 році почнеться розширення потужностей та будівництво нового корпусу. Тепер у нас буде навіть запас місць, тому що ми розуміємо, що громада розвивається. Скоро у наших дітей буде чудовий сучасний дитячий садок, - Віталій Кутателадзе, депутат Лиманської районної ради.

  Третє місце фестивалю педагогічної майстерності "З любов'ю до дітей" поділили між собою Наталія Власюк - вихователька Першотравневого дитячого садка "Сонечко" та Ірина Мусієнко - викладач української мови Дмитрівського НВК.
Наталія Власюк, вихователька Першотравневого дитячого садка "Сонечко".

Моє життєве кредо: "Всі перемоги починаються з перемоги над собою". Моє педагогічне кредо: "Вихователь - будь сонцем, що випромінює людське тепло. І будь благодатним ґрунтом для розвитку людських почуттів, сій знання не лише в пам'яті та свідомості дітей, а й передусім у їхніх думках, серцях". У 1997 р. я закінчила Південноукраїнський державний педагогічний університет ім. К.Д. Ушинського. Педагогічний стаж становить 16 років. Наразі я працюю над тематикою "Освіта сталого розвитку - дошкільнятам". Моя мета - допомогти дітям набути життєвого досвіду, збагатити словник, навчити орієнтуватися у складних питаннях навколишнього світу: легко адаптуватися до навчання у Новій українській школі та берегти й примножувати багатство рідного краю, - Наталія Власюк, вихователька Першотравневого дитячого садка "Сонечко".

Ірина Мусієнко, викладач української мови Дмитрівського НВК.

Українська мова - це носій наших традицій, історії, державності. Ми повинні навчити дітей вільно спілкуватися рідною мовою. Зацікавити сучасних дітей в цьому дуже складно. Тому я використовую на своїх уроках різні методики та інтерактивні методи - тоді зовсім відпадає пасивність та діти занурюються у предмет. Ми ведемо діалоги та виступи за допомогою мікрофону. Дітям дуже подобаються уроки-подорожі, уроки-диспути та дослідження. Я використовую "мозкові атаки", "акваріуми" та вони стають більш активними та зацікавленими. Мова повинна бути на першому місці - від цього залежить майбутнє нашого села, громади, та взагалі - України! Третє місце - це непогано для початку та старту. Головне - вести за собою молодих колег, щоб теж перемагали, - Ірина Мусієнко, викладач української мови Дмитрівського НВК.

  Микола Миколайович Палтишев - легенда вітчизняної освіти, Народний вчитель СРСР, почесний доктор Національної академії педагогічних наук України, був самим поважним членом журі фестивалю. На його думку, всі переможці конкурсу повинні передавати естафету знань іншим педагогам.
Микола Палтишев, Народний вчитель СРСР, почесний доктор Національної академії педагогічних наук України.

Якщо ти вже переміг, то відпрацьовуй це звання, проводь семінари для колег, розповідай про свою методику, бери участь у міських, обласних та республіканських конкурсах. Але головне - не стій на місці та розвивайся далі, - Микола Палтишев, Народний вчитель СРСР, почесний доктор Національної академії педагогічних наук України.

  В рамках фестивалю талановиті та завзяті педагоги Визирської ОТГ ділилися своєю креативністю, майстерністю та любов’ю до дітей - майбутнього нашої держави. А ще - створили атмосферу неймовірного відчуття свята науки, новітніх технологій, параду індивідуальностей та патріотизму.

  За матеріалами "ТІС-ТВ".

Друк
Схожі новини:
У Визирській громаді почала роботу Школа Молодіжної ради (фото)12:00
26 кві
Керівник проєкту USAID «Говерла» завітав до Визирської громади (фото)12:00
25 кві
Співробітники Визирського ЦПМСД провели у Першотравневому ліцеї освітній захід щодо вакцинації (відео)10:00
25 кві
На Тилігулі зацвів червонокнижний Тюльпан Шренка (фото)11:19
24 кві
У Першотравневому ліцеї провели просвітницький захід щодо вакцинації (фото)08:56
24 кві
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
TOP