Архів
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » На ТІСі профілактична робота для запобігання коронавірусу ведеться за кількома напрямками (фото)

На ТІСі профілактична робота для запобігання коронавірусу ведеться за кількома напрямками (фото)

На ТІСі профілактична робота для запобігання коронавірусу ведеться за кількома напрямками (фото)

  У транспортному вузлі ТІС заходи щодо запобігання поширення коронавірусної інфекції почали застосовувати задовго до оголошення всеукраїнського карантину. Спочатку були видані додаткові засоби індивідуального захисту для працівників, які відвідують іноземні судна.   При появі перших випадків захворювання в країні на COVID-19 у ТІСі було створено штаб по забезпеченню профілактики проти коронавірусу.   Робота будувалася за кількома напрямками: регулярна дезінфекція приміщень, закупівля та видача персоналу противірусних засобів індивідуального захисту, переміщення офісних працівників на віддалений доступ, а тим, хто працює на виробництві, було забезпечено широку інформаційну підтримку з профілактики цього небезпечного захворювання.Роман Чміль, заступник директора з виробничого забезпечення ТІС-Вугілля.

У нас створено штаб, який очолює Віталій Котвицький. Регулярно проходять наради, ми зробили чат, й там постійно розміщується оперативна інформація. У нас виробництво не зупиняється і ті, хто на зміні, потім можуть отримати інформацію в чаті, - Роман Чміль, заступник директора з виробничого забезпечення ТІС-Вугілля.

  На ТІС не стоїть питання носити чи не носити противірусні маски, це вимога обов'язкова для всіх при відвідуванні території. А всі хто приїжджає на підприємство, обов'язково проходять контроль температури.   Внесено зміни й в планування автобусних маршрутів, які доставляють персонал з різних населених пунктів.

У зв'язку з тим, що міський транспорт зараз недоступний, на таксі їздити дорого, тому деякі маршрути були змінені, деякі нові додані. Про всі зміни ми розповідаємо керівникам підрозділів, а вони своєю чергою кажуть працівникам, - Роман Чміль, заступник директора з виробничого забезпечення ТІС-Вугілля.

  Завдяки налагодженій системі безпечного перевезення працівників ТІС, офіційно працевлаштовані мешканці села Курісове, які навіть під час карантину не залишилися без стабільного заробітку та можуть зручно дістатися до робочих місць.Геннадій Мельниченко, Курісовський сільський голова.

З Карго та ТІСу сюди ходять автобуси кілька разів на день, вони перевозять людей на роботу й з роботи. В автобусі у них масочний режим, дотримуються всіх запобіжних заходів, - Геннадій Мельниченко, Курісовський сільський голова.

  На ТІСі вважають, що стандартні епідеміологічні заходи повинні бути однаково прийняті не тільки на підприємствах, а й у сусідніх селах. Після створення Визирської ОТГ це значно простіше проконтролювати та зробити, ніж могло б бути.Віталій Котвицький, директор з виробництва ТІС.

Я навіть не уявляю, щоб зараз робила б країна, якби не сталося цієї самої адміністративної реформи! Чесно скажу, не уявляю. Якби Визирська об'єднана громада не була б створена, то жителі в найдальших селах не змогли б ефективно протидіяти такому захворюванню самостійно, - Віталій Котвицький, директор з виробництва ТІС.

  Саме проведення реформи децентралізації дозволяє зараз на місцях швидко реагувати на надзвичайні ситуації, визнає фахівець.

  Нагадаємо, на останній сесії Визирської сільради депутати виділили з бюджету громади 1 млн грн на програми з протидії можливому поширенню коронавірусної інфекції.   Серед тих, хто голосував у сесійній залі був й депутат Визирської сільради від "Команди розвитку" Віталій Котвицький. Кошти спрямовані, як на підтримку первинної медико-санітарної допомоги у Визирській громаді, так і на підтримку районної лікарні у Доброславі. За словами директора з виробництва ТІС, вкрай необхідно підтримувати всі гілки загальної медичної інфраструктури. Бо це цілеспрямовано вкладення в здоров’я населення та майбутнє країни.

Авторка: Катерина Гончар.

Друк
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять героїв-захисників (фото)12:00
11 кві
У Визирці відсвяткували 20-річчя дитячого садка «Пролісок» (фото)10:39
11 кві
Підприємці Визирської громади можуть взяти участь у вебінарному проєкті від «Дія.Бізнес»10:00
10 кві
У Любополі Визирської СТГ комунальники висаджують квіти (фото)12:00
09 кві
TOP