Кафе «БуфеТІС», яке працює на території транспортного вузла ТІС, як і всі кафе та ресторани в Україні, одними з перших відчули економічний удар у зв’язку з введенням карантинних обмежень. Раніше за великим дерев’яним столом співробітники підприємств ТІС могли смачно пообідати в спокійній та дружній атмосфері.
І ось вже пів року, як кафе «БуфеТІС» формує страви на винос, у зв’язку з чим виникла необхідність переглянути меню та засвоїти технологію безпечного й зручного пакування своєї продукції. Працівники кафе підійшли до впровадження нововведень з ентузіазмом та оптимізмом. По-перше, тут запровадили нову рецептуру сандвічів й навіть придумали свій фірмовий, який назвали в командному дусі — ТІСбургером. В його основі котлета з телятини та найніжніші булочки, що робить страву ситною та корисною. У всьому іншому кафе «БуфеТІС» залишилося вірним своїм принципам.
У «БуфеТІС» можна купити готовий набір страв в ланч-боксі, або сформувати його на власний смак. Кожен набір на винос супроводжується одноразовими фраже та рукавичками. Система безпеки своїх гостей тут відповідає рекомендаціям МОЗ. У приміщення заходять не більше двох осіб, всі дотримуються соціальної дистанції та звичайно носять захисні маски. Коли дотримуються таких протиепідемічних заходів, то люди відчувають себе у безпеці.
У кафе «БуфеТІС» навіть в період карантинних обмежень зберігається дружня атмосфера й зовсім не відчувається, що в кафе немає звичного гомону відвідувачів і навколо тебе відсутня суєта колег притаманна обідній перерві. Тут зуміли створити позитив у деталях. На дошці, де раніше крейдою писали страви дня, тепер щодня оновлюються дружні послання гостям. Тому, чекаючи свого пакету, є привід посміхнутися доброму жарту.
У зв’язку з карантином, частина офісних працівників підприємств ТІС перейшла на дистанційний режим роботи. Багато з цих фахівців раніше були відвідувачами кафе, тому кількість клієнтів тут скоротилася майже на третину, але в «БуфеТІСі» не втрачають надію на повернення до звичного ритму життя і впевнені — труднощі роблять нас сильнішими.
Авторка: Катерина Гончар.