Архів
Липень 2024 (47)
Червень 2024 (38)
Травень 2024 (64)
Квітень 2024 (56)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
ЛАН » Головні події дня » Сергій Булишкін: про роботу в Першотравневому старостинському окрузі

Сергій Булишкін: про роботу в Першотравневому старостинському окрузі

Сергій Булишкін: про роботу в Першотравневому старостинському окрузі

  «Молодим скрізь у нас дорога», згадуються слова відомої пісні, коли спілкуєшся з депутатами Визирської сільради із молодої когорти. Усі вони дуже енергійні та віддані своїй справі люди. Серед них й Сергій Булишкін, депутат багатомандатного виборчого округу № 4, який знаходиться у Першотравневому старостаті та об'єднує 12 вулиць у селі Першотравневе, а також села Кінне та Степанівку.

Сергій Булишкін, представник депутатської групи «Команда розвитку» Визирської сільради.

Сергій Булишкін, представник депутатської групи «Команда розвитку» Визирської сільради

На цей округ три депутати. Раніше на одного депутата було чотири вулиці. Ми між собою умовно розділили територію, але за потреби допомагаємо один одному.

  Сергій Булишкін вже обирався депутатом від мешканців свого мікрорайону і багато хто його добре знає. Зараз, коли округ розширився та депутатів стало одразу три, не рідкісні випадки, коли жителі з одного й того ж питання звертаються одразу до всіх обранців, що ніяк не сприяє швидкому розв’язанню проблеми. 

Сергій Булишкін, представник депутатської групи «Команда розвитку» Визирської сільради

Буває з однаковим проханням звертаються одразу до трьох депутатів. Ми намагаємось допомогти й кожен це робить по-своєму. В результаті ми приходимо до єдиного знаменника. Витрачаємо неефективно свій час і час тих людей, до яких ми звертаємося.

  Сергій наполегливо рекомендував звертатися виборцям до того депутата, якому ви більше довіряєте і вести справи з ним. Чимало проблем на окрузі, які є спільними для мешканців цілої вулиці. Наприклад, така ситуація склалася в селі Кінне цього літа, коли встановлені сільською радою ліхтарі вуличного освітлення електропостачальне підприємство тривалий час не підключало до мережі. Ця проблема виходила за межі повноважень не лише депутатів сільради, а й Визирського сільського голови. А ось установка «лежачих» поліцейських на проїзних вулицях можлива, якщо депутат частіше нагадуватиме про проблему перевищення швидкості руху на новеньких дорогах його округу.

Сергій Булишкін, представник депутатської групи «Команда розвитку» Визирської сільради

Проїзні вулиці вимагають «лежачих» поліцейських. Люди постійно звертаються, що збивають домашніх тварин. Нещодавно була моторошна аварія, коли збили чоловіка і це вже привід не просто замислитись, а приймати рішення щодо встановлення механічних обмежувачів швидкості та, звичайно, додаткового освітлення на цих вулицях.

  Мріє Сергій Булишкін, коли на вулицях його округу буде встановлено дитячі майданчики та спортивний комплекс. До найближчої упорядкованої зони відпочинку потрібно йти хвилин 20, мамі з маленькою дитиною таку відстань долати складно.

Сергій Булишкін, представник депутатської групи «Команда розвитку» Визирської сільради

Щодо дитячих майданчиків, я часто про це просив, тому що найближчий у нас встановлений при в'їзді до села Кінне. У центральній частині Першотравневого сучасних ігрових майданчиків для дітей немає.

  Староста Першотравневого старостинського округу Василь Хміленко перший до кого звертаються місцеві депутати у разі виникнення проблеми.

Василь Хміленко, староста Першотравневого старостинського округу.

Василь Хміленко, староста Першотравневого старостинського округу

Сергія Булишкіна я знаю не один рік. Працює на окрузі й, відповідно, дуже часто мені дзвонить, якщо виникають питання. Я вважаю, що молодь необхідно просувати, оскільки це наше майбутнє, і ми намагаємося, щоб вони працювали. І дуже приємно, коли людина переживає за своє село, за свій округ і звертається по вирішення тієї чи іншої проблеми.

  Василь Хміленко без сумніву зазначив, що йому пощастило з депутатами в селах старостинського округу. Усі вони йшли як представники громадської організації «Команда розвитку» і свій ентузіазм не залишили за дверима виборчої дільниці, а продовжують представляти інтереси людей і надалі.

Василь Хміленко, староста Першотравневого старостинського округу

Депутати — це моя права та ліва рука одночасно. Бо без депутатів працювати було б дуже складно. Це люди, які живуть на тих ділянках, де вони обиралися. Вони проводять активну роботу із населенням, вони знають проблеми на кожній вулиці. Якщо взяти наш старостинський округ, то він є найбільшим, тому самостійно стежити, що робиться на кожній вулиці дуже складно.

  А ось депутату з цим впоратися легше. А коли на окрузі їх три, то підмінюючи один одного ці громадські діячі можуть викроїти й час для відпочинку, адже кожен із них має постійне місце роботи, інакше як прожити. А депутатська діяльність це насправді їхня місія служіння людям, бо працюють вони на безоплатній основі. До взаємодопомоги закликає своїх виборців і Сергій Булишкін.

Сергій Булишкін, представник депутатської групи «Команда розвитку» Визирської сільради

Ми не завжди можемо оперативно відгукнутися для допомоги нужденним, ми просимо сусідів. Я знаю, що в нас є жителі, які допомагають один одному. Ось до нас звернулися сусіди із проханням спиляти аварійне дерево. Дрова від цього дерева ми передали іншій сусідці й в неї було чим топити піч.

  Більшість вулиць на 4-му виборчому окрузі були нещодавно асфальтовані тому, як кажуть, жити тут стало краще і якось веселіше. Тут можна побачити охайні сміттєві баки, а навесні та восени сільрада організовує вивіз опалого листя або зрізаних гілок. І все-таки у питанні доброустрою тут поки що рано ставити крапку, вважає Сергій Булишкін. У 2022 році планується ремонт дорожнього покриття на ще кількох вулицях.

Сергій Булишкін, представник депутатської групи «Команда розвитку» Визирської сільради

Асфальтування ділянки дороги вулиці Фурмана та капітальний ремонт дороги вулиці Набережної. Там сьогодні не те що проїхати не можна у дощ, а й просто пройти.

  Депутати Першотравневого старостинського округу мають спільну Viber-групу, де оперативно сигналізують про нагальні питання. Староста Василь Хміленко під час написання стратегії розвитку сіл старостинського округу проводив із депутатами зустрічі. І побажання народних обранців лягли в основу цього стратегічного плану. Він упевнений, що надалі ці напрацювання будуть враховані для написання стратегії розвитку усієї Визирської громади.

  Нагадаємо, що причина, з якої житель Першотравневого Сергій Булишкін вирішив стати депутатом Визирської сільради, — невпорядкованість мікрорайону, де він проживає, та бажання зробити рідні вулиці більш комфортними для місцевих жителів.

Авторка: Катерина Гончар.

Друк
Схожі новини:
У Визирській громаді 27 липня оголосили Днем жалоби14:41
26 лип
Працівники Першотравневого СБК готують різноманітні заходи для відвідувачів (фото)11:25
26 лип
Жителька Визирської громади Ірина Калкатіна отримала звання Мати-героїня (відео)08:44
26 лип
Мешканка Визирки Ірина Калкатіна отримала почесне звання Мати-героїня (фото)12:38
25 лип
Пожежники Визирської громади нагадали про правила пожежної безпеки у літній період (фото)12:00
22 лип
Мешканцям Визирської громади надали поради, як впоратися з літньою спекою (відео)10:00
22 лип
Захищаючи Україну загинув військовий з Калинівки Сергій Мінаєв12:53
21 лип
У Визирській СТГ нагадали про правила пожежної безпеки влітку (відео)12:00
19 лип
У Визирському ЦПМСД надали поради, як поводитися під час літньої спеки (фото)11:20
19 лип
Як працює Визирське відділення Укрпошти під час війни (відео)10:57
19 лип
Комунальники Визирської СТГ отримали новий щепоріз від проєкту USAID «ГОВЕРЛА» (фото)07:01
19 лип
У Визирському відділенні Укрпошти скоротили посаду листоноші (фото)13:00
18 лип
Визирська громада отримала новий щепоріз від проєкту USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
18 лип
Військовий з Першотравневого Владислав Тирба повернувся додому з полону11:06
18 лип
Олександр Гринчак назвав Визирську громаду лідером з допомоги захисникам (відео)10:00
18 лип
У Визирській громаді вшанували пам’ять військового з Любополя Олексія Подоляна (фото)18:17
17 лип
Василь Хміленко: про життя Першотравневого старостату під час дефіциту електроенергії (відео)10:09
17 лип
Визирська громада виділяє кошти на підтримку військових (фото)08:40
17 лип
ТІС запрошує на роботу фахівців багатьох спеціальностей (відео)14:00
16 лип
Комунальники Визирської громади забезпечують водопостачання під час відключень електроенергії (фото)08:58
16 лип
Засідання сесії Визирської сільради відвідав голова Одеської РВА Олександр Гринчак (відео)08:10
16 лип
Мешканцям Визирської громади нагадали про правила пожежної безпеки15:40
15 лип
На ТІС з’явилися нові відкриті вакансії (фото)11:39
15 лип
Як у Визирській громаді забезпечують водопостачання під час відключень електроенергії (відео)11:11
15 лип
У Визирці відбулося засідання виконкому та сесія сільради (фото)10:00
15 лип
TOP