Архів
Травень 2024 (3)
Квітень 2024 (56)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
ЛАН » Новини » Калинівська сільська рада разом з жителями працює над розвитком села (фото)

Калинівська сільська рада разом з жителями працює над розвитком села (фото)

Калинівська сільська рада разом з жителями працює над розвитком села (фото)

  Чудовий храм, Будинок культури, мальовнича й масштабна курортна зона та майже 4,5 тисячі дач - такі скарби знаходяться в управлінні жителів трьох сіл Калинівки, Широкого та Тилігульського, яке раніше мало назву Червона Нива. Зараз всі вони входять в одну сільську раду - Калинівську. Кількість населення - 595 мешканців, доросла частина яких найбільш за все прагне працювати.Калинівська сільська рада разом з жителями працює над розвитком села.Микола Ткаченко, голова Калинівської сільради.

Наше унікальне місцерозташування створює перспективи. Наше головне завдання - рекреація. Завдяки нашим депутатам Одеської обласної ради, а саме, Олегу Джумберовичу Кутателадзе, в нас зараз є повноцінний лиман. А три роки тому ми майже його втратили, - Микола Ткаченко, голова Калинівської сільради.

  Для розвитку рекреації, зеленого туризму та риболовного промислу необхідно впорядкувати межі сільради. Саме цим зараз займаються у Калинівці. Визначення земель регіонального ландшафтного парку "Тилігульський" стане запорукою прозорості та тривалості відносин з майбутніми підприємцями та потенційними інвесторами.Калинівська сільська рада разом з жителями працює над розвитком села.

В нас є 4,3 гектара земель рекреаційного призначення. Тут можна розвивати й пляжі, і човнові станції, і бази відпочинку. Для наших людей це все - робочі місця, - Микола Ткаченко, голова Калинівської сільради.

  Соціальна сфера та освіта - ще один дуже важливий напрям, який тут розвивають разом з райдержадміністрацією, відділом освіти та депутатським корпусом. У Калинівському НВК навчається 87 дітей: 61 учень у школі та 26 у дитячому садочку. Тут оснащено спортзал, замінено двері, відремонтовано дах. Комп’ютери, принтери та інтерактивні дошки для Нової української школи створюють сучасну атмосферу для навчального процесу.Калинівська сільська рада разом з жителями працює над розвитком села.Наталія Ніколаєва, директор Калинівського НВК.

Завдяки нашому сільському голові наші діти отримали 1 вересня такий сюрприз - нові ворота на вході у школу. Він завжди про нас турбується та допомагає у всіх питаннях. Ще нам допомагають наші фермери та батьки. Зараз є така домовленість, щоб облаштувати у наступному році наш спортивний майданчик у сучасному стилі, - Наталія Ніколаєва, директор Калинівського НВК.

Калинівська сільська рада разом з жителями працює над розвитком села.  У Калинівці займаються розвитком інженерних мереж. Одна артезіанська свердловина повністю забезпечує потреби у воді.

Ми провели повну заміну центрального водогону, лише одна вулиця у нас залишилася на наступний рік в планах. Друга та дуже велика проблема - сміттєзвалище та перероблення сміття, - Микола Ткаченко, голова Калинівської сільради.

  Саме тому з квітня 2019 року тут створили волонтерський рух та екологічний патруль на узбережжі. А ще у Калинівці дуже радіють відремонтованим дорогам. Юрій Пудан, житель дачного кооперативу Калинівки.

По селу у нас здійснюється ямковий ремонт. Асфальт, постелений до храму, - новий. І все це завдяки нашому голові сільської ради. Він за допомогою своїх односельців це все зробив, - Юрій Пудан, житель дачного кооперативу Калинівки.

  В народі кажуть, що коли відроджуються храми, відроджується духовність. А до цієї місії в Калинівці причетні багато небайдужих людей. Архієпископ Южненський Владика Діодор до храмового свята подарував образи святих великомучениць Катерини та Варвари та преподобних святих Серафима Саровського та Кукши Одеського. Юрій Пудан, житель дачного кооперативу Калинівки.Микола Сікора, виконувач обов’язків настоятеля храму Преподобного Сергія Радонежського.

Це вже святині Калинівки, вони будуть служити духовним еталоном для цього села та його парафіян. Владика Діодор дуже піклується про цей нещодавно освячений храм та подарував ще чудовий іконостас. Для Калинівки - це друга Пасха, день народження Святої Церкви, - Микола Сікора, виконувач обов’язків настоятеля храму Преподобного Сергія Радонежського.

  Свою допомогу та підтримку святині надав й Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.Калинівська сільська рада разом з жителями працює над розвитком села.

Хочу виразити подяку від православної спільноти у першу чергу Олегу Джумберовичу Кутателадзе, який в Калинівці приклав дуже багато зусиль, щоб ця святиня була у такому стані. В першу чергу люди перетворюються духовно. В храмі душа очищається, а потім йде культура та поведінка. А якщо у людині в серці та душі порядок, то буде порядок і в селі, і в державі, і в суспільстві, - Микола Сікора, виконувач обов’язків настоятеля храму Преподобного Сергія Радонежського.

  У Калинівці, місцева влада разом з жителями сільради, не покладаючи рук постійно дбають про всі сторони місцевого життя: про культуру, економіку, освіту та духовний розвиток.

Друк
Схожі новини:
У Визирській СТГ провели територіальний етап військово-патріотичної гри «Джура» (фото)12:48
02 тра
У Визирський ставок випустили мальків трьох видів риб (відео)12:00
01 тра
Олексій Богданов: про роботу КП «Визирське Джерело» під час війни (відео)10:00
01 тра
У Визирській громаді відбулася сесія сільради (відео)14:00
30 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять військового Олександра Пархоменка покладанням квітів (фото)12:28
30 кві
Комунальники випустили мальків трьох видів риб у Визирський ставок (фото)12:00
30 кві
На засіданні виконкому Визирської сільради затвердили бюджет громади за І квартал 2024 року (фото)10:00
30 кві
На сесії Визирської сільради розглянули питання перейменування села Зоря Труда (фото)13:46
29 кві
У Визирці відбувся перший освітній захід Школи Молодіжної ради (відео)12:00
29 кві
У Визирській громаді відбулося засідання виконкому (відео)09:54
29 кві
У Визирській громаді почала роботу Школа Молодіжної ради (фото)12:00
26 кві
Керівник проєкту USAID «Говерла» завітав до Визирської громади (фото)12:00
25 кві
Співробітники Визирського ЦПМСД провели у Першотравневому ліцеї освітній захід щодо вакцинації (відео)10:00
25 кві
На Тилігулі зацвів червонокнижний Тюльпан Шренка (фото)11:19
24 кві
У Першотравневому ліцеї провели просвітницький захід щодо вакцинації (фото)08:56
24 кві
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
TOP