Архів
Липень 2024 (47)
Червень 2024 (38)
Травень 2024 (64)
Квітень 2024 (56)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
ЛАН » Головні події дня » Олександр Рембач: "Ми впевнені у перемозі однодумців та реальних представників інтересів громади"

Олександр Рембач: "Ми впевнені у перемозі однодумців та реальних представників інтересів громади"

Олександр Рембач: "Ми впевнені у перемозі однодумців та реальних представників інтересів громади"

  Олександре Володимировичу, після виборів 30 червня організаційно доведеться формувати громаду, усі виконавчі органи. Наскільки це буде складний процес?

Для цього потрібна надійна команда. Ми ж розуміємо так, що після того як пройдуть вибори, як буде сформований депутатський корпус після того треба швидко провести всі установчі сесії, на яких важливо розібратися зі штатним розкладом, із бюджетом, з утриманням сільських Будинків культури, із перспективою школи та дитячих садків. І якщо це буде командно і злагоджено, то процес піде швидко. Виникає питання - хто зараз балотується? Я чув, що по Першотравневій сільській раді балотуються зовсім не жителі того населеного пункту. А я вважаю, що депутат повинен бути місцевим. Щоб він разом із сусідами їздив і по тій ямі, і щоб не було в нього світла, як і в тих сусідів. Відчувати всі проблеми на собі - це найкращий стимул в роботі! І якщо там вода неякісна, яку п’ють сусіди - нехай він вирішує ці питання. Чужаки - вони через телефон, наскоком. А депутат повинний жити ось тут, через дорогу. Якщо замело взимку, депутат повинен порушувати питання відразу в ту хвилину. І так і усіх питаннях: із дорогою, чи зі сміттям, чи з електроенергією.

Олександр Рембач: "Ми впевнені у перемозі однодумців та реальних представників інтересів громади".  - А якщо чужак, який був проти цієї громади та судився?

Пройшовши масу судів, де чужаки були ініціаторами всіх антиоб'єднань, можу сказати, що вони від самого початку були проти об’єднання. Скільки у засобах масової інформації, на телебаченні, у газетах це все обговорювалося, дійшли до Києва, ще Страсбург залишився. Пройшовши всі суди, сьогодні вони заявляють, що хочуть бути членами депутатського корпусу об’єднаної громади! А чому? Зачекайте, якщо ви проти - так ви проти! Знайдіть якусь альтернативу! Я розумію, що бюджет очікується не малий, то напевно хлопці просто хочуть взяти участь у діленні чийогось добра, скажемо так.

Олександр Рембач: "Ми впевнені у перемозі однодумців та реальних представників інтересів громади".Олександр Рембач: "Ми впевнені у перемозі однодумців та реальних представників інтересів громади".  - Які загрози існують?

Я вважаю, що найбільша загроза, якщо не буде створена команда. Я впевнений, що кошти повинні розподілятися по розуму, по мірі надходження проблеми. Якщо є команда однодумців, які "хворіють" питаннями громади, то можна в цьому році чимось поступитися заради чогось іншого, більш важливого. Необхідно все чітко планувати - визначити фронт робіт у 2020 та у 2021 році. А до іншої проблеми прийдемо у 22 році та вирішимо її за два дні! Але якщо будуть інші люди, які відстоюють чиїсь інтереси, однодумності й злагодженості, на жаль, досягти буде складно.

Олександр Рембач: "Ми впевнені у перемозі однодумців та реальних представників інтересів громади".  - Коли, на Ваш погляд, мешканці відчують те, що вони об’єдналися в успішну громаду?

Зрозуміло, що у 2019 після виборів будуть формуватися усі органи управління об’єднаною громадою. Визначать штат і багато організаційної праці буде відбуватися. А у людини повинна бути дорога, дитячий садок, світло і газ. Так задля цього, ми повинні чітко спланувати все із депутатами, штатом та бюджетом. Проблеми ми всі знаємо, тому розуміння є як рухатись з якими пріоритетами.

Олександр Рембач: "Ми впевнені у перемозі однодумців та реальних представників інтересів громади".Олександр Рембач: "Ми впевнені у перемозі однодумців та реальних представників інтересів громади".Олександр Рембач: "Ми впевнені у перемозі однодумців та реальних представників інтересів громади".  - Ваші побажання напередодні виборів?

Побажання одне - обрати гідних людей, сформувати авангард депутатів, які будуть представляти реальні інтереси виборчих округів. Чітко робили те, що запланували. Ось є "Команда розвитку" її члени реально працюють. В Любополі робляться дитячі майданчики, огородили та убезпечили трансформатор. Ведеться культурне життя та відбуваються різноманітні концерти. Крім заходів на 9 Травня завдяки "Команді розвитку", були виділені кошти на закупку в аптеку медичних препаратів. Сьогодні ми обговорюємо питання наведення санітарного порядку на сміттєзвалищі. Зараз виникає питання з приводу школи та підготовки на наступний навчальний рік. Була надана дуже серйозна допомога на ремонт пошти - "Команда розвитку" брала участь спільно з іншими спонсорами. На сьогодні йде нормальна співпраця. Ми впевнені у перемозі однодумців, реальних представників інтересів громади на виборах. Ми розуміємо, що поступово єдиною командою, ми вирішимо всі питання, які є у громаді, вже у перші роки.
Друк
Схожі новини:
У Визирській громаді 27 липня оголосили Днем жалоби14:41
26 лип
Працівники Першотравневого СБК готують різноманітні заходи для відвідувачів (фото)11:25
26 лип
Жителька Визирської громади Ірина Калкатіна отримала звання Мати-героїня (відео)08:44
26 лип
Мешканка Визирки Ірина Калкатіна отримала почесне звання Мати-героїня (фото)12:38
25 лип
Пожежники Визирської громади нагадали про правила пожежної безпеки у літній період (фото)12:00
22 лип
Мешканцям Визирської громади надали поради, як впоратися з літньою спекою (відео)10:00
22 лип
Захищаючи Україну загинув військовий з Калинівки Сергій Мінаєв12:53
21 лип
У Визирській СТГ нагадали про правила пожежної безпеки влітку (відео)12:00
19 лип
У Визирському ЦПМСД надали поради, як поводитися під час літньої спеки (фото)11:20
19 лип
Як працює Визирське відділення Укрпошти під час війни (відео)10:57
19 лип
Комунальники Визирської СТГ отримали новий щепоріз від проєкту USAID «ГОВЕРЛА» (фото)07:01
19 лип
У Визирському відділенні Укрпошти скоротили посаду листоноші (фото)13:00
18 лип
Визирська громада отримала новий щепоріз від проєкту USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
18 лип
Військовий з Першотравневого Владислав Тирба повернувся додому з полону11:06
18 лип
Олександр Гринчак назвав Визирську громаду лідером з допомоги захисникам (відео)10:00
18 лип
У Визирській громаді вшанували пам’ять військового з Любополя Олексія Подоляна (фото)18:17
17 лип
Василь Хміленко: про життя Першотравневого старостату під час дефіциту електроенергії (відео)10:09
17 лип
Визирська громада виділяє кошти на підтримку військових (фото)08:40
17 лип
ТІС запрошує на роботу фахівців багатьох спеціальностей (відео)14:00
16 лип
Комунальники Визирської громади забезпечують водопостачання під час відключень електроенергії (фото)08:58
16 лип
Засідання сесії Визирської сільради відвідав голова Одеської РВА Олександр Гринчак (відео)08:10
16 лип
Мешканцям Визирської громади нагадали про правила пожежної безпеки15:40
15 лип
На ТІС з’явилися нові відкриті вакансії (фото)11:39
15 лип
Як у Визирській громаді забезпечують водопостачання під час відключень електроенергії (відео)11:11
15 лип
У Визирці відбулося засідання виконкому та сесія сільради (фото)10:00
15 лип
TOP