Архів
Квітень 2024 (49)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » Валерій Стоілакі: "Наша мета - стати найкращою громадою України"

Валерій Стоілакі: "Наша мета - стати найкращою громадою України"

Валерій Стоілакі: "Наша мета - стати найкращою громадою України"

  - Валерію Володимировичу, скільки часу необхідно, щоб вирішити адміністративні та організаційні питання?

Спочатку необхідно провести інвентаризацію, прийняти на баланс громади установи, які зараз працюють на нашій території. Необхідно проінспектувати житловий фонд, комунальні інженерні мережі, дороги, школи, дитячі садки та будинки культури. Це серйозний обсяг роботи, на здійснення якого буде потрібен певний час.

Валерій Стоілакі: "Наша мета - стати найкращою громадою України".  - Чий досвід буде використано в цій роботі?

Тут важливий досвід грамотних та ефективних керівників, які мають необхідний досвід. Таким я вважаю Івана Андрійовича Ососкало, який працює заступником голови Лиманської районної ради. Він досвідчений керівник, який завжди підкаже де, що і як потрібно правильно зробити. Олександр Павлович Токменінов, теж дуже ефективний керівник, який не перший рік працює в громаді й всі бачать значні результати його роботи. Я вважаю, що в нас сформується така команда керівників, з якими завжди можна буде визначитися у будь-яких найскладніших питаннях.

Володимир ТатаревськийСвітлана ДідоводюкВалерій Стоілакі: "Наша мета - стати найкращою громадою України".  - Як ви оцінюєте потенціал новообраного депутатського корпусу?

Мені імпонує системний підхід багатьох з наших депутатів до розв'язання різних проблем. Олег Сологуб, Едуард Хижняк, Віталій Котвицький, Юрій Нікіфоров, Володимир Татаревський, Євген Пожар, Микола Білаш - це дуже грамотні та відповідальні люди, які достеменно розбираються у багатьох питаннях життєзабезпечення сіл нашої громади. Я бачу, що наші депутати Олег Сологуб і Віталій Котвицький, наприклад, добре розуміються і в соціально-економічних питаннях. Вони можуть бути в цьому напрямку дуже корисними нам консультантами. Наші депутати пройшли такий трудовий шлях у своєму житті і професійній діяльності, що можуть ефективно допомагати людям, своїм досвідом та кваліфікацією. Думку сільської молоді теж необхідно враховувати. ЇЇ представники є у нашій команді: Сергій Булишкін, Юлія Лосева, Євгенія Драгунова та інші. Вони привнесуть свою потужну енергію у роботу ради. Вважаю наш депутатський корпус зможе стати взірцем, на який незабаром почнуть рівнятися народні обранці у інших громадах. Жителі сіл постійно звертаються до представників місцевої влади з різними питаннями, потребами та пропозиціями, разом ми зможемо приділяти достатньо уваги і часу для їх вирішення. Наприклад, обрана депутатом Світлана Дідоводюк має великий досвід у такій важливій роботі з людьми, що потребують особливої уваги та підтримки.

Валерій Стоілакі: "Наша мета - стати найкращою громадою України".Тетяна Казак  - Є фахівці, чий досвід може стати у нагоді в Вашій роботі серед депутатів обраних на теренах Першотравневої сільради?

Безумовно. У нас обрані дуже відповідальні депутати, такі як Євген Бабалик, Василь Хміленко, Тетяна Казак, Наталя Кириченко, Тетяна Карнаушенко, Алла Шаповал та інші, які не словом, а ділом вже багато років доводять свою ефективність. Дуже важливо, щоб була забезпечена єдність депутатського корпусу. І в першу чергу - у питаннях відповідальності перед людьми, які нас обрали. Нам всім потрібно знайти спільний знаменник в роботі, де перший пріоритет – розвиток соціально-економічної інфраструктури усіх населених пунктів Визирської громади.

Валерій Стоілакі: "Наша мета - стати найкращою громадою України".  - Як найбільш раціонально побудувати роботу депутатського корпусу?

Ми всі прийшли працювати для того, щоб села громади процвітали. Якщо керуватися цим завданням, то розбіжностей серед депутатського корпусу не повинно виникати. Необхідно збиратися і вирішувати всі питання спільно, опрацьовуючи їх напередодні в пошуках найбільш ефективних рішень для всіх сіл, шкіл, дитячих садків, будинків культури, медичних установ та комунальних підприємств. Важливо скласти програму дій, а потім системно проходити всі заплановані нами кроки. До такого взаєморозуміння приходять спільно за робочим столом, визначаючи пріоритети, завдання та терміни їх виконання. Тільки спільними зусиллями можна прийти до грамотних і ефективних потрібних для громади рішень.

Валерій Стоілакі: "Наша мета - стати найкращою громадою України".  - Якщо мета - поліпшення якості життя в населених пунктах громади, то робота нового депутатського корпусу просто не може не бути конструктивною?

Необхідно взаєморозуміння і єдність при прийнятті рішень в сільській раді. Я переконаний, що у нас все вийде. Хочу висловити подяку нашій "Команді розвитку", яка отримала величезний кредит довіри у жителів громади - понад 70 відсотків голосів виборців. Я є її членом, ми вже багато чого доброго зробили та налаштовані зробити значно більше для жителів нашої громади. Це правильний напрямок. Місцеві жителі відчують нашу підтримку в багатьох питаннях. Ми будемо працювати, щоб від нашої праці була користь для населення Визирської громади у всіх її населених пунктах.

Наша мета - стати найкращою громадою України та ми разом починаємо цей нелегкий, але важливий шлях.

Друк
Схожі новини:
У Визирській громаді почала роботу Школа Молодіжної ради (фото)12:00
26 кві
Керівник проєкту USAID «Говерла» завітав до Визирської громади (фото)12:00
25 кві
Співробітники Визирського ЦПМСД провели у Першотравневому ліцеї освітній захід щодо вакцинації (відео)10:00
25 кві
На Тилігулі зацвів червонокнижний Тюльпан Шренка (фото)11:19
24 кві
У Першотравневому ліцеї провели просвітницький захід щодо вакцинації (фото)08:56
24 кві
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
TOP