Архів
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
Жовтень 2023 (29)
ЛАН » Головні події дня » Досягнення Першотравневого НВК - освітнього центру громади (фото)

Досягнення Першотравневого НВК - освітнього центру громади (фото)

Досягнення Першотравневого НВК - освітнього центру громади (фото)

  Один з найбільших закладів освіти Лиманського району досягає великих успіхів та прагне стати одним з найкращих в Україні. Визирська об’єднана громада планує реалізовувати низку важливих проєктів задля забезпечення жителів району повноцінною освітою.Досягнення Першотравневого НВК - освітнього центру громади.Наталія Кириченко, депутат Визирської сільради, зам. директора Першотравневого НВК ЗОШ I-III ступенів.

Треба зазначити те, що Першотравневий НВК завжди був попереду. Ми раді, що не втрачаємо цих позицій. Ми хочемо бути не серед перших, а першими. Ми хочемо досягти вершин, - Наталія Кириченко, депутат Визирської сільради, заступник директора Першотравневого НВК "ЗОШ I-III ступенів-ліцею".

Досягнення Першотравневого НВК - освітнього центру громади.

До нашого навчального закладу приїжджають діти не лише з нашої громади: їдуть зі Степанівки, Кінного, Нової Вільшанки та Міщанки. А ще з Іваново й Доброслава, - Тетяна Казак, депутат Визирської сільради, директор Першотравневого НВК "ЗОШ I-III ступенів-ліцею".

Олександр Строгуш, водій шкільного автобуса Першотравневого НВК ЗОШ I-III ступенів.

Це один з найбільших закладів у Лиманському районі й опорна школа в громаді. Тут працюють висококваліфіковані педагоги. Кожного ранку ми доставляємо дітей сюди, а після уроків - додому. Я везу дітей зі Степанівки, Кінного, Міщанки. А мій напарник - з Зорі Труда, та Нової Вільшанки, - Олександр Строгуш, водій шкільного автобуса Першотравневого НВК "ЗОШ I-III ступенів-ліцею".

  Не дивно, що більшість мешканців прилеглих сіл обирають саме цей освітній заклад - випускники школи довели високий рівень знань у порівнянні зі школами всієї України. Проте головна мета не просто дати знання учню, але й зростити найкращі людські якості.Тетяна Казак, депутат Визирської сільради, директор Першотравневого НВК ЗОШ I-III ступенів.

В нас вчиться дуже багато дітей зі всього Лиманського району тому, що всі спираються зараз на отримання знань. А ми займаємо дуже добре місце у таблиці згідно з результатами ЗНО по всій країні, - Тетяна Казак, депутат Визирської сільради, директор Першотравневого НВК "ЗОШ I-III ступенів-ліцею".

Досягнення Першотравневого НВК - освітнього центру громади.

Ми повинні випустити не просто людину з високим балом в атестаті. Ми повинні ще виховати високоморальну людину, гідного патріота, готового будувати свою країну, - Наталія Кириченко, депутат Визирської сільради, заступник директора Першотравневого НВК "ЗОШ I-III ступенів-ліцею".

  Попереду багато планів з розвитку Першотравневого НВК: вивести кращий освітній заклад громади на регіональний рівень, впровадження професійно-технічної освіти на базі закладу.Валентина Харламбова, начальник відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільради.

Перед нами стоять сучасні виклики. Необхідно в короткий термін поставити освіту "на рейки" та зробити її кращою не тільки в громаді, а й у регіоні. Тут будуть створюватись освітні програми. Наприклад - "Програма розвитку освіти Визирської ОТГ", в який передбачено покращення матеріально-технічної бази, з розрахунку на розвиток професійно-технічної освіти. У нас є такі можливості, - Валентина Харламбова, начальник відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільради.

Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

У нас є унікальна можливість і школа, яку побудовано ще при Олександрі Янчевому в Першотравневому. Необхідно використовувати її можливості не тільки як базової школи. Ми очікували завершення процесу формування громади й тепер відобразимо наші наміри в соціально-економічному сенсі. Наше підприємство "ТІС" стане ініціатором впровадження професійно-технічної освіти на базі цього опорного закладу. Ми отримаємо ліцензії Міністерства освіти та науки України. Але спочатку ми пропишемо план соціально-економічного розвитку. Я бачу велике майбутнє за такою всебічно розвиненою громадою, - Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

  Навчальний заклад вже оснащений мініфутбольним полем, проте попереду - досягнення нових спортивних вершин.Досягнення Першотравневого НВК - освітнього центру громади.

Територія у нас дуже велика - 3,6 гектара. Ми вже маємо мініфутбольне поле і дуже вдячні за нього районній та обласній раді. Але цього замало. У нас є інші види спорту, які повинні розвиватись. Це теніс, волейбол та легка атлетика. Тому ми будемо розвивати нашу територію і я впевнена, що найближчим часом наш НВК стане кращим не лише в Одеському регіоні, а й взагалі в Україні, - Тетяна Казак, депутат Визирської сільради, директор Першотравневого НВК "ЗОШ I-III ступенів-ліцею".
Друк
Схожі новини:
На сесії Визирської сільради обговорювали перейменування Першотравневого (фото)12:00
29 бер
Як працює Інклюзивно-ресурсний центр Визирської сільради під час воєнного стану (відео)11:00
29 бер
«BALTIC FEST 2024»: вихованці Визирської Мистецької школи отримали нагороди (фото)10:00
29 бер
Валентина Харламбова: про роботу навчальних закладів Визирської громади під час війни (відео)09:00
29 бер
Визирська громада підписала меморандум про співробітництво з ГО «Центр політичних студій» (фото)11:54
28 бер
У Визирській громаді відбулося засідання депутатів сільради (відео)10:56
28 бер
У Визирці провели ярмарок вакансій (фото)10:00
28 бер
У Першотравневому комунальники висаджують молоді рослини (фото)09:47
27 бер
На вулиці Виноградній у Першотравневому встановили «лежачих поліцейських» (відео)08:53
27 бер
У Визирській громаді триває висадка молодих рослин (відео)09:57
26 бер
У селі Першотравневе встановили «лежачих поліцейських» (фото)08:47
26 бер
Визирський ліцей визнали опорним закладом освіти13:08
25 бер
У Любопільскому старостаті відбувся виїзний прийом першого заступника Визирського сільського голови10:00
25 бер
У Визирській громаді вшанували пам’ять воїна-героя Віталія Семибратова (фото)12:19
24 бер
У Визирському ліцеї діє учнівське самоврядування (фото)12:00
22 бер
У Визирському будинку культури відбудеться ярмарок вакансій11:00
22 бер
Комунальники Визирської СТГ відзначили професійне свято (відео)10:00
22 бер
Як працює учнівське самоврядування у Визирському ліцеї (відео)13:42
21 бер
У Визирській громаді відзначили День працівників ЖКГ (фото)11:51
21 бер
Як жителі Визирської СТГ можуть безкоштовно пройти курси водіїв (відео)10:54
21 бер
Жителі Визирської громади можуть безкоштовно пройти водійські курси (фото)12:00
20 бер
Працівники Визирського ЦНАПу поділилися результатами роботи за 2023 рік (відео)10:00
20 бер
У Першотравневому ліцеї провели тренінг з написання громадських проєктів для шкільних команд (фото)14:00
19 бер
Володимир Німчук: головне, що ми зберегли творчі колективи (відео)12:02
19 бер
У Визирському ЦНАПі підбили підсумки роботи за 2023 рік (фото)10:00
19 бер
TOP