Архів
Березень 2024 (43)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
Жовтень 2023 (29)
ЛАН » Головні події дня » Досягнення Першотравневого НВК - освітнього центру громади. Частина 2 (фото)

Досягнення Першотравневого НВК - освітнього центру громади. Частина 2 (фото)

Досягнення Першотравневого НВК - освітнього центру громади. Частина 2 (фото)

  Викладацький колектив Першотравневого НВК складається з людей, що щиро люблять свою роботу: у кожного викладача свій індивідуальний погляд і багато ідей та ініціатив щодо удосконалення навчального процесу.Досягнення Першотравневого НВК - освітнього центру громади. Частина 2.Наталія Кириченко, депутат Визирської сільради, заст. директора Першотравневого НВК "ЗОШ I-III ступенів-ліцей".

Нам дуже пощастило з педагогічним колективом. Ми цінуємо кожного працівника, тому що у кожного є якась родзинка та якась методика викладання. Всі вони знають, як виховувати та як навчати, - Наталія Кириченко, депутат Визирської сільради, заст. директора Першотравневого НВК "ЗОШ I-III ступенів-ліцею".

  Тетяна Зволинська була ініціатором участі Першотравневого НВК у всеукраїнському проєкті "Розумники", щоб довести, що за 4 роки завдяки цій програмі у дітей буде набагато більше успіхів.Тетяна Казак, депутат Визирської сільради, директор Першотравневого НВК "ЗОШ I-III ступенів-ліцей".

У нас працює Тетяна Василівна. Вона вже другий рік займається класом "розумників". Цю методику вона привезла з Києва. Кожен її урок - це просто казка, - Тетяна Казак, депутат Визирської сільради, директор Першотравневого НВК "ЗОШ I-III ступенів-ліцею".

Тетяна Зволинська, вчитель початкових класів Першотравневого НВК "ЗОШ I-III ступенів-ліцей".

Прийшла я у Першотравневий НВК 9 років тому, зовсім випадково. Спробувала викладати, потім мені дали клас, і викладання мене захопило. Аналізуючи себе, можу сказати, що все роблю з любов’ю, з захопленням. Вчитель може захопити та мотивувати дітей лише тоді, коли він сам впевнений, коли він із задоволенням і щастям робить свою роботу. Діти бачать це, вони в це вірять і з радістю йдуть до школи, - Тетяна Зволинська, вчитель початкових класів Першотравневого НВК "ЗОШ I-III ступенів-ліцей".

  Навчаючи дітей дуже важливо приділити увагу і тому, щоб передати досвід майбутнім колегам-викладачам.Анастасія Небога, практикант Першотравневого НВК "ЗОШ I-III ступенів-ліцей".

Я навчаюсь у Південноукраїнському національному педагогічному університеті на факультеті початкового навчання. Застосування цифрових технологій для першачків - це новий досвід і для дітей, і для вчителів. Дуже допомагають технології, особливо - інтерактивна дошка. Учням це дуже цікаво та дозволяє краще засвоювати матеріал, - Анастасія Небога, практикант Першотравневого НВК "ЗОШ I-III ступенів-ліцею".

  Процес розвитку навичок і знань учня намагаються зробити цікавим, в першу чергу, для дитини, щоб навчання було з задоволенням. Дитина, з її потребами та інтересами, наразі - центр навчального процесу, а втілити такі ідеї допомагають такі методики, як НУШ та проєкт "Розумники".Тетяна Карнаушенко, депутат Визирської сільради, заст. директора з навчально-виховної роботи Першотравневого НВК "ЗОШ I-III ступенів-ліцей".

На сьогодні дуже багато уваги приділяється математиці, тому що ми бачимо, що це важливо. Дітям сьогодні додали у НУШ години з математики. В цілому, сучасна українська школа сьогодні направлена на дитину - на цікаві ігрові моменти, на безпечне середовище та розвиток особистості. Ми маємо сьогодні випустити дорослу людину, яка зможе креативно вирішувати всі завдання, які будуть перед нею стояти. Це школа, яка має готувати дітей до життя, - Тетяна Карнаушенко, депутат Визирської сільради, заст. директора з навчально-виховної роботи Першотравневого НВК "ЗОШ I-III ступенів-ліцею".

Досягнення Першотравневого НВК - освітнього центру громади. Частина 2.

Завдяки проєкту "Розумники" ми беремо участь у всеукраїнському експерименті, щоб довести, що за 4 роки по цій програмі у дітей буде набагато більше успіхів. Унікальність методики у її сучасності. Діти працюють на планшетах, а вдома - на смартфонах. Розвивається логіка, увага, пам'ять. Це в ногу із часом і це запорука успіху. Тому що дитина з перших днів любить школу. Дуже добре, що НУШ несе таку мету, коли в центрі стає дитина з її хобі, інтересами та бажаннями. І коли дитина це відчуває, то і школа стає для неї цікавішою, - Тетяна Зволинська, вчитель початкових класів Першотравневого НВК "ЗОШ I-III ступенів-ліцею".

Досягнення Першотравневого НВК - освітнього центру громади. Частина 2.

У нас багато вчителів, які працюють і використовують різні методики. Наше бачення - дитина повинна використовувати отримані знання у житті. Я хочу побажати всьому педагогічному колективу використовувати більше новацій, зацікавлювати більше дітей і батьків до навчального процесу. Коли ми будемо працювати всі разом, то ми отримаємо такого випускника, про якого мріють і батьки, і вчителі. А діти будуть нам за це вдячні, - Тетяна Казак, депутат Визирської сільради, директор Першотравневого НВК "ЗОШ I-III ступенів-ліцею".

  Читайте також про інші досягнення Першотравневого НВК - освітнього центру громади. 

Друк
Схожі новини:
Визирська громада підписала меморандум про співробітництво з ГО «Центр політичних студій» (фото)11:54
28 бер
У Визирській громаді відбулося засідання депутатів сільради (відео)10:56
28 бер
У Визирці провели ярмарок вакансій (фото)10:00
28 бер
У Першотравневому комунальники висаджують молоді рослини (фото)09:47
27 бер
На вулиці Виноградній у Першотравневому встановили «лежачих поліцейських» (відео)08:53
27 бер
У Визирській громаді триває висадка молодих рослин (відео)09:57
26 бер
У селі Першотравневе встановили «лежачих поліцейських» (фото)08:47
26 бер
Визирський ліцей визнали опорним закладом освіти13:08
25 бер
У Любопільскому старостаті відбувся виїзний прийом першого заступника Визирського сільського голови10:00
25 бер
У Визирській громаді вшанували пам’ять воїна-героя Віталія Семибратова (фото)12:19
24 бер
У Визирському ліцеї діє учнівське самоврядування (фото)12:00
22 бер
У Визирському будинку культури відбудеться ярмарок вакансій11:00
22 бер
Комунальники Визирської СТГ відзначили професійне свято (відео)10:00
22 бер
Як працює учнівське самоврядування у Визирському ліцеї (відео)13:42
21 бер
У Визирській громаді відзначили День працівників ЖКГ (фото)11:51
21 бер
Як жителі Визирської СТГ можуть безкоштовно пройти курси водіїв (відео)10:54
21 бер
Жителі Визирської громади можуть безкоштовно пройти водійські курси (фото)12:00
20 бер
Працівники Визирського ЦНАПу поділилися результатами роботи за 2023 рік (відео)10:00
20 бер
У Першотравневому ліцеї провели тренінг з написання громадських проєктів для шкільних команд (фото)14:00
19 бер
Володимир Німчук: головне, що ми зберегли творчі колективи (відео)12:02
19 бер
У Визирському ЦНАПі підбили підсумки роботи за 2023 рік (фото)10:00
19 бер
На підприємстві «ТІС-Вугілля» є відкриті вакансії на посаду водіїв ковшових навантажувачів (відео)10:00
18 бер
У Визирському ЦНАПі відбувся виїзний прийом фахівця Пенсійного фонду (відео)13:00
15 бер
«ТІС-Вугілля» запрошує на роботу водіїв ковшових навантажувачів (фото)11:49
15 бер
У Визирці відбувся виїзний прийом фахівця Пенсійного фонду (фото)13:04
14 бер
TOP