Архів
Березень 2024 (43)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
Жовтень 2023 (29)
ЛАН » Головні події дня » У Визирці привітали вчителів громади (фото)

У Визирці привітали вчителів громади (фото)

У Визирці привітали вчителів громади (фото)

  У великій залі Визирського будинку культури зібралися вихователі та вчителі з Визирки, Першотравневого, Любопілю та Сичавки. На сцену зі словами привітань виходили Валерій Стоілакі, голова сільської ради Визирської ОТГ, та Валентина Попоніна, сільський голова Сичавки. Також серед почесних гостей заходу були Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради, та Віталій Кутателадзе, депутат Лиманської районної ради.У Визирці привітали вчителів громади.У Визирці привітали вчителів громади.  Як водиться, на свято не приходять з порожніми руками. Зі сцени лунали привітання, сюди запрошували директорів шкіл та дитячих садочків, аби вручити їм цінні подарунки, дуже потрібні у навчальному процесі: оргтехніку, зокрема ноутбуки сучасного покоління. У Визирці привітали вчителів громади.  Керівництво Визирської ОТГ разом з представниками обласної та районної рад нагородили вчителів та вихователів почесними грамотами "За досягнення у вихованні молодого покоління, особистий внесок у соціально-культурний розвиток громади та з нагоди Дня працівника освіти".

У Визирці привітали вчителів громади.  Свято пройшло у новій якості та на новому рівні - тобто після створення ОТГ та обрання керівництва Визирської об’єднаної громади. Важливо, що тут працюють справжні фахівці з чималим досвідом. Наприклад, Валентина Харламбова, яка раніше працювала у Лиманській районній раді. А зараз обрала для роботи саме Визирську ОТГ, пов’язуючи з нею великі плани та надії.Валентина Харламбова, начальник відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільради.

Відділ освіти, молоді та спорту Визирської сільради працює над проєктом програми "Розвиток освіти Визирської громади". Це комплексна програма, яка включає декілька напрямків. Серед них - профілізація освіти. Також проєкт навчального закладу "Від профільної освіти до профтехосвіти". Програма має декілька напрямків та включає харчування дітей так таких, які мають особливі потреби, шкільний автобус, організацію харчування учнів 1-4-х класів, а також педагогічні кадри, без яких неможливо підняти освіту на вищий рівень, - Валентина Харламбова, начальник відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільради.

  Велику увагу у даному проєкті приділятимуть також забезпеченню вчителів житлом, проїздом, перепрофілізацією, у разі необхідності, підвищенню кваліфікації. Цю програму буде подано на розгляд сесії Визирської сільської ради у кінці жовтня поточного року.
  У кожному навчальному закладі є свої особливості та приводи для гордості.Яна Куліченко, директор Визирської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

В мене найкращий колектив вчителів: креативних, веселих, сміливих, готових йти вперед. А учні наші найталановитіші, тому що вони є учасниками зразкового дитячого духового оркестру, який є переможцем на всеукраїнських, міжнародних, обласних фестивалях і конкурсах. Вони учасники агітбригади, яка перемагала на районних та обласних фестивалях, - Яна Куліченко, директор Визирської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

  Є чим пишатися і наймасштабнішому у Визирській ОТГ навчальному закладу - Першотравневому НВК.Тетяна Казак, директор Першотравневого НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцею", депутат Визирської сільради.

Ми пишаємося знаннями наших вчителів, які вони віддають своїм дітям. Вони використовують інноваційні технології, беруть участь у різноманітних конкурсах, в онлайн-уроках. І настільки це професійно, що по ЗНО у нас результат краще, ніж у минулому навчальному році, - Тетяна Казак, директор Першотравневого НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцею", депутат Визирської сільради.

  До речі, у Першотравневій школі було влаштовано свято за участю колишніх працівників цього закладу.Тетяна Козик, голова профспілкової організації Першотравневого НВК.

В школі у нас було проведено свято до Дня вчителя, ми на це свято запросили ветеранів праці, які довгий час пропрацювали в школі. Для вчителів і ветеранів був організований концерт. Після того, як виступили наші одинадцятикласники, ми їх привітали, - Тетяна Козик, голова профспілкової організації Першотравневого НВК.

  Радіють успіхам вчителів та учнів і у Любопільському НВК.Олександр Степаненко, директор Любопільського НВК "ЗОШ І-ІІ ступенів".

Діти дуже люблять брати участь у художній самодіяльності. Вже показували по телебаченню нашу маленьку учасницю, якій три роки, - вона дуже гарно танцює, співає. Старші учні беруть участь у районних конкурсах, в область навіть їздили, - Олександр Степаненко, директор Любопільського НВК "ЗОШ І-ІІ ступенів".

  На святі були також представники Сичавської школи, які розповіли про свій навчальний заклад.Олена Бубнова, директор Сичавської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Родзинкою нашого колективу є те, що за 30 років існування школи, у нас випустились і влаштувалися у житті багато успішних людей. Один з випускників зараз займає важливу посаду у міністерстві автотранспорту. Особисто я і наш колектив, пишаємось нашим радіотехнічним гуртком, який займав призові місця на обласному та районному рівнях. Зараз він єдиний в Лиманському районі, - Олена Бубнова, директор Сичавської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

  Привітати вчителів із професійним святом приїхала також Валентина Попоніна.Валентина Попоніна, голова Сичавської сільської ради.

Хочу привітати всіх освітян з професійним святом. Побажати міцного здоров’я, натхнення, терпіння. Дуже приємно, що Сичавка сьогодні теж присутня на цьому святі у Визирській ОТГ. Ми думаємо і сподіваємось, що у майбутньому теж приєднаємось до Визирської громади, - Валентина Попоніна, голова Сичавської сільської ради.

  Для вчителів найголовніша подяка від учнів - це їхні життєві успіхи, а найдорожчі подарунки - зроблені від душі, найчастіше, власними руками.Алла Лисецька, вчителька початкових класів Визирської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

В мене є ціла колекція листівок, які дарують мені мої дітки. На свято я отримала ще листівку від свого учня, який навчається в шостому класі. Кожного року діти приходять і вітають мене, - Алла Лисецька, вчителька початкових класів Визирської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Володимир Петровський, вчитель історії та права в Сичавській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

В Сичавській школі працюю 31 рік, з дня її відкриття. Я вже глибокий пенсіонер, але працюю, мене і діти шанують, і дорослі. Найкращий подарунок від дітей це - слухняність, підготовка до уроків, знання, які вони отримують від мене, - Володимир Петровський, вчитель історії та права в Сичавській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

  На думку Олександра Рембача, вчитель - це одна з найскладніших та поважних професій, адже не лише від батьків, а також від вчителів залежить майбутнє кожної людини.Олександр Рембач, виконувач обов’язків старости Любопільського старостинського округу.

Хочу побажати терпіння, розуміння дітей, розуміння з батьками, колегами, - Олександр Рембач, виконувач обов’язків старости Любопільського старостинського округу.

  Про безцінний внесок у своє життя з боку улюблених вчителів каже і Валерій Стоілакі.Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

Коли я зібрався на наше свято, згадав свою першу вчительку. Мар’я Григорівна привела мене за парту. Давала перші ази. Вона нам прищепила любов до математики, вчила читати. Я її все життя пам’ятаю. Її зараз, на жаль, немає. Вона була чудовим педагогом, вчителькою, яка давала знання всьому нашому класу, - Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

  З теплими побажаннями звернувся й Олександр Токменінов.Олександр Токменінов, перший заступник голови Визирської сільради.

Сьогодні присутня одна з моїх вчителів, це вчитель математики, Бичкова Ніна Олександрівна, яка досі працює. Хочу побажати нашим вчителям і вихователям дошкільних закладів здоров’я, терпіння, щастя, - Олександр Токменінов, перший заступник голови Визирської сільради.

У Визирці привітали вчителів громади.  Говорячи про подальшу долю випускників шкіл, слід зазначити, що у Визирській ОТГ приділятимуть значну увагу профільній освіті та заохоченню випускників вишів повертатися назад у село.Віталій Кутателадзе, депутат Лиманської районної ради.

Ми знаходимось біля самого глибоководного порту нашої країни. Слава Богу, є робочі місця, порт розвивається. Це потребує людського ресурсу. Ми робимо все, щоб популяризувати серед людей робочі спеціальності, - Віталій Кутателадзе, депутат Лиманської районної ради.

  Віталій Кутателадзе розповів про найближчі плани - відкриття на базі Першотравневого НВК професійного училища, де будуть готувати фахівців різних напрямків.
  Для підтримки працівників освіти Олег Кутателадзе хоче запровадити у Визирській ОТГ конкурс "Найкращий вчитель року", раніше він декілька років підтримував подібний захід на Лиманщині.Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

Ми зараз працюємо у цьому напрямку. Я маю надію, що в нас будуть не лише грошові призи, але й путівки на відпочинок. Ми повинні підтримати об’єднану громаду, повинні підтримати вчителів, медпрацівників, - Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

У Визирці привітали вчителів громади.У Визирці привітали вчителів громади.  У залі Визирського будинку культури свято пройшло в атмосфері приємного спілкування з колегами, під звуки популярних мелодій і, звісно, за столом із дуже смачними стравами.

Друк
Схожі новини:
Визирська громада підписала меморандум про співробітництво з ГО «Центр політичних студій» (фото)11:54
28 бер
У Визирській громаді відбулося засідання депутатів сільради (відео)10:56
28 бер
У Визирці провели ярмарок вакансій (фото)10:00
28 бер
У Першотравневому комунальники висаджують молоді рослини (фото)09:47
27 бер
На вулиці Виноградній у Першотравневому встановили «лежачих поліцейських» (відео)08:53
27 бер
У Визирській громаді триває висадка молодих рослин (відео)09:57
26 бер
У селі Першотравневе встановили «лежачих поліцейських» (фото)08:47
26 бер
Визирський ліцей визнали опорним закладом освіти13:08
25 бер
У Любопільскому старостаті відбувся виїзний прийом першого заступника Визирського сільського голови10:00
25 бер
У Визирській громаді вшанували пам’ять воїна-героя Віталія Семибратова (фото)12:19
24 бер
У Визирському ліцеї діє учнівське самоврядування (фото)12:00
22 бер
У Визирському будинку культури відбудеться ярмарок вакансій11:00
22 бер
Комунальники Визирської СТГ відзначили професійне свято (відео)10:00
22 бер
Як працює учнівське самоврядування у Визирському ліцеї (відео)13:42
21 бер
У Визирській громаді відзначили День працівників ЖКГ (фото)11:51
21 бер
Як жителі Визирської СТГ можуть безкоштовно пройти курси водіїв (відео)10:54
21 бер
Жителі Визирської громади можуть безкоштовно пройти водійські курси (фото)12:00
20 бер
Працівники Визирського ЦНАПу поділилися результатами роботи за 2023 рік (відео)10:00
20 бер
У Першотравневому ліцеї провели тренінг з написання громадських проєктів для шкільних команд (фото)14:00
19 бер
Володимир Німчук: головне, що ми зберегли творчі колективи (відео)12:02
19 бер
У Визирському ЦНАПі підбили підсумки роботи за 2023 рік (фото)10:00
19 бер
На підприємстві «ТІС-Вугілля» є відкриті вакансії на посаду водіїв ковшових навантажувачів (відео)10:00
18 бер
У Визирському ЦНАПі відбувся виїзний прийом фахівця Пенсійного фонду (відео)13:00
15 бер
«ТІС-Вугілля» запрошує на роботу водіїв ковшових навантажувачів (фото)11:49
15 бер
У Визирці відбувся виїзний прийом фахівця Пенсійного фонду (фото)13:04
14 бер
TOP