Архів
Квітень 2024 (49)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » Підприємство "ТІС-Вугілля" запрошує на роботу підсобних робітників (фото)

Підприємство "ТІС-Вугілля" запрошує на роботу підсобних робітників (фото)

Підприємство "ТІС-Вугілля" запрошує на роботу підсобних робітників (фото)

  Сьогодні термінал "ТІС-Вугілля" показує високу швидкість завантаження, якість і безпеку переміщуваних вантажів, а також дотримання екологічних норм виробничого процесу. Серед них постійний контроль і своєчасна ліквідація пилоутворення. Для цього на підприємстві застосовуються різні технології, в тому числі й звичайне прибирання території, на яке постійно потрібні підсобні робітники.Підприємство "ТІС-Вугілля" запрошує на роботу підсобних робітників.Наталія Ісаєва, менеджер з підбору та адаптації персоналу транспортного вузла "ТІС".

Підсобний робітник прибирає територію, прибирає просипи, які утворюються під конвеєрними стрічками, так само зачищає вагони. Тому тут потрібно просто бажання працювати та бути фізично сильною і витривалою людиною. У роботі використовуються індивідуальні засоби захисту. Інструменти: лопати, віники, совки. Десь прибрати, підмести, щось усунути, - Наталія Ісаєва, менеджер з підбору та адаптації персоналу транспортного вузла "ТІС".

Підприємство "ТІС-Вугілля" запрошує на роботу підсобних робітників.  Найчастіше на посаду підсобного робітника влаштовуються чоловіки з сусідніх сіл і селища Котовського. Транспортний вузол "ТІС" забезпечує всім працівникам безкоштовне перевезення на роботу і до дому. Тим, хто хоче працювати, тут створені всі необхідні умови.Підприємство "ТІС-Вугілля" запрошує на роботу підсобних робітників.

Підсобний робітник - це старт. Далі він може йти машиністом конвеєра, машиністом вантажних механізмів. Це - перша сходинка, а далі все залежить від того, як людина себе зарекомендувала, як себе проявила, - Наталія Ісаєва, менеджер з підбору та адаптації персоналу транспортного вузла "ТІС".

  Багато компаній для залучення персоналу заявляють про можливість кар'єрного росту, але на "ТІС-Вугілля" працівники дійсно мають можливість рости, розвиватися і надалі більше заробляти.Вадим Германович, машиніст конвеєрних ліній.

Я прийшов сюди підсобним робітником. Відпрацював певний час. Керівник дав дозвіл на подальше стажування. Тут, на підприємстві, безкоштовно пройшов курс навчання на водія конвеєрних ліній, і коли з'явилося місце в зміні, зайняв цю посаду, - Вадим Германович, машиніст конвеєрних ліній.

  У теплу пору року, в обов'язки підсобного робітника входить зрошення поверхні вантажу для зменшення пилоутворення.Віталій Делібазогло, начальник перевантажувального комплексу "ТІС-Вугілля".

Робітники повністю забезпечені побутовими умовами: є душові, побутові приміщення в різних частинах комплексу, де можна обігрітися та поїсти, - Віталій Делібазогло, начальник перевантажувального комплексу "ТІС-Вугілля".

  За словами колишнього підсобного робітника Вадима Германовича, принцип роботи простий - "зробив діло - гуляй сміло", ніхто "від паркану й до вечора" працювати не змушує.

З'явився просип, машиніста конвеєра відпустили, прийшли підсобні робітники все зачистили й пішли на обхід або на зрошення - це легше. Ніхто цілий день зігнутим з лопатою не стоїть, - Вадим Германович, машиніст конвеєрних ліній.

  Підсобні робітники постійно потрібні на "ТІС-Вугілля". Причини плинності кадрів в цій спеціалізації пояснила Наталія Ісаєва.Підприємство "ТІС-Вугілля" запрошує на роботу підсобних робітників.

Люди не готові розлучатися зі своїми шкідливими звичками. У нас виробництво серйозне, на кожній прохідній є алкотестування. Люди часом не розуміють, наскільки серйозне наше підприємство, і що той же підсобник виконує важливу для загального процесу роботу. Трапляються випадки на алкотестуванні, після яких ми змушені звільняти працівників, - Наталія Ісаєва, менеджер з підбору та адаптації персоналу транспортного вузла "ТІС".

  Для тих, хто веде тверезий спосіб життя, має хороше здоров'я і фізичну підготовку, готовий офіційно працевлаштуватися, отримувати медичну страховку і повний соціальний пакет, є можливість отримати роботу підсобного робітника на підприємстві "ТІС-Вугілля". Перелік необхідних вакансій, постійно оновлюється на сайті TIS.ua, в розділі "Робота", також там вказані всі контактні телефони та інша корисна для шукачів інформація.

Друк
Схожі новини:
У Визирській громаді почала роботу Школа Молодіжної ради (фото)12:00
26 кві
Керівник проєкту USAID «Говерла» завітав до Визирської громади (фото)12:00
25 кві
Співробітники Визирського ЦПМСД провели у Першотравневому ліцеї освітній захід щодо вакцинації (відео)10:00
25 кві
На Тилігулі зацвів червонокнижний Тюльпан Шренка (фото)11:19
24 кві
У Першотравневому ліцеї провели просвітницький захід щодо вакцинації (фото)08:56
24 кві
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
TOP