Архів
Квітень 2024 (35)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » Борці з Першотравневого прийняли вітання з перемогою (фото)

Борці з Першотравневого прийняли вітання з перемогою (фото)

Борці з Першотравневого прийняли вітання з перемогою (фото)

  Аліна Пігнаста та Андрій Виноградов знов у центрі уваги не лише рідного Першотравневого та Визирської об’єднаної територіальної громади. Силу духу та спортивну майстерність представників Одеського регіону вже знають далеко за межами України. Такий медальний врожай одразу - золото, срібло та бронза - це не лотерея чи несподіваний результат. До цього шли та готувались не один рік.Аліна Пігнаста та Андрій Виноградов з Першотравневого прийняли вітання з перемогою.Володимир Пігнастий, громадський діяч, тренер СК "Бушинкан" (Першотравневе).

Це був Чемпіонат світу з греплінгу в розділах "боротьба в кімоно" та "боротьба без кімоно". Ми до цього Чемпіонату дуже серйозно готувалися: пройшли всі Чемпіонати України, потрапили до збірної України. Ми готувалися кілька років, щоб гідно виступити на такому кваліфікованому турнірі. У моїх вихованців були дуже серйозні суперники та підготовка їх була виснажливою. Хочемо висловити вдячність "Команді розвитку" та підприємству "ТІС" за всіляку підтримку. А ще батьківському комітету та членам нашого клубу, які вклали багато сил у виховання чемпіонів, - Володимир Пігнастий, громадський діяч, тренер СК "Бушинкан" (Першотравневе).

  Любити свій край можна по-різному - через творчість, працю, будівництво. А от прославляти декілька разів на рік на міжнародному рівні - таке під силу цим спортсменам з Першотравневого.Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

Це для нас велика честь та величезний плюс для Визирської громади. Тренер Володимир Пігнастий вклав душу в спортивний клуб, який він організував у Першотравневому. Його вихованці, ставши переможцями в Азербайджані, стояли та з гордістю тримали символіку підприємства "ТІС", яке завжди їх підтримує на шляху до перемог. Ми плануємо відкрити таку секцію й у Визирці. Я впевнений, що молодь центру громади теж отримає багато спортивних перемог, - Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

Аліна Пігнаста та Андрій Виноградов з Першотравневого прийняли вітання з перемогою.Аліна Пігнаста та Андрій Виноградов з Першотравневого прийняли вітання з перемогою.  В Аліни Пігнастої 2019 рік дуже насичений. У квітні цього року на Чемпіонаті світу в Абу-Дабі (Об'єднані Арабські Емірати) вона завоювала золоту медаль. Крім цього, команда клубу дуже вдало з’їздила у березні на Чемпіонат з джиу-джитсу у Молдову. Тепер в руках Аліни блищать золотом та сріблом дві медалі з Азербайджану. Чергова золота медаль - вже сьома у її колекції.Аліна Пігнаста, переможниця Чемпіонату світу з греплінгу "Азербайджан-2019" (СК "Бушинкан", Першотравневе).

Секрету успіху немає ніякого - просто працюю на тренуваннях та викладаюся на всі 100 відсотків, слухаю тренера. А ще - завжди йду до кінця і не здаюся, - Аліна Пігнаста, переможниця Чемпіонату світу з греплінгу "Азербайджан-2019" (СК "Бушинкан", Першотравневе).

  Майстер-клас від чемпіонів - такий подарунок отримали вихованці спортивного клубу "Бушинкан" від переможців. Тренер Володимир Пігнастий технологічно супроводжував та коментував для інших демонстрацію усіх спортивних технік. Молодші майбутні чемпіони не приховували захоплення від того, що їм відкрили завісу таємниці боїв майстерності світового рівня.
  Андрію Виноградову, який привіз з Азербайджану бронзу, прийшлося нелегко. В його категорії було 12 спортсменів-конкурентів. Але він вистояв.Андрій Виноградов, спортсмен СК "Бушинкан" (Першотравневе).

Потрібно відпрацьовувати техніку, ставити мету і досягати її. А ще - брати участь у змаганнях і кожен день тренуватися, - Андрій Виноградов, спортсмен СК "Бушинкан" (Першотравневе).

Аліна Пігнаста та Андрій Виноградов з Першотравневого прийняли вітання з перемогою.  На завершення майстер-класу від чемпіонів, тренер Володимир Пігнастий зосередив увагу самих юних вихованців клубу "Бушинкан" на тому, що медалі - це не головне у житті. Найважливішим є шлях до перемоги та подолання перешкод і велика працездатність. Саме вона є запорукою перемоги над собою, яка відкриває неосяжні горизонти можливостей у житті перед кожною людиною.

Друк
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять героїв-захисників (фото)12:00
11 кві
У Визирці відсвяткували 20-річчя дитячого садка «Пролісок» (фото)10:39
11 кві
Підприємці Визирської громади можуть взяти участь у вебінарному проєкті від «Дія.Бізнес»10:00
10 кві
У Любополі Визирської СТГ комунальники висаджують квіти (фото)12:00
09 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заходи до Всесвітнього дня здоров’я (фото)10:00
09 кві
У Визирській громаді підбили підсумки громадського обговорення щодо перейменування Першотравневого17:42
08 кві
У Визирській громаді почався набір у Школу Молодіжної ради14:43
08 кві
Тетяна Сливець: про роботу Любопільського СБК під час воєнного стану (відео)11:00
08 кві
У Першотравневому почалися громадські обговорення щодо перейменування двох вулиць10:00
08 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заняття з мінної безпеки для дітей (фото)13:00
05 кві
У Визирській громаді відзначили 80-ту річницю визволення від фашистських загарбників (фото)12:10
05 кві
У Визирській громаді відбувся освітній тренінг для молоді12:00
04 кві
Жителі Першотравневого можуть проголосувати за нову назву села (відео)10:00
04 кві
TOP