Архів
Квітень 2024 (46)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » У Визирській об’єднаній громаді відсвяткували День місцевого самоврядування (фото)

У Визирській об’єднаній громаді відсвяткували День місцевого самоврядування (фото)

У Визирській об’єднаній громаді відсвяткували День місцевого самоврядування (фото)

  День місцевого самоврядування у Визирській ОТГ вперше відзначається саме в такій якості, адже нещодавно створена громада цьогоріч провела вибори, вже має свого голову, який очолює центральну сільську раду у селі Визирка, а до її складу увійшли спочатку села Першотравневе та Любопіль, а нещодавно ще 4 села: спочатку Сичавка з Кордоном, а після - Дмитрівка та Калинівка.У Визирській об’єднаній громаді відсвяткували День місцевого самоврядування/  У залі Визирського будинку культури відбувся захід до Дня місцевого самоврядування, організований з ініціативи "Команди розвитку" та за активної підтримки депутатів Одеської облради й Лиманської райради Олега та Віталія Кутателадзе. Їх та керівництво Визирської ОТГ, старост вже приєднаних сіл, а також голів населених пунктів, що незабаром приєднаються до громади, запросили до сцени. Офіційна частина почалась зі слів привітання обласного депутата Олега Кутателадзе, який згадав ті часи, коли він зі своїм другом та партнером Олексієм Ставніцером лише тільки замислювалися над тим, аби створити в майбутньому те, що такими зусиллями вже успішно втілюється у життя - розвиток Визирської об’єднаної громади.Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

Колись ми з моїм другом та партнером Олексієм Ставніцером прийшли сюди, ми втрьох з Оленою Вадимівною (дружиною Олексія Ставніцера - прим. ред.) говорили, що колись у Визирці буде добра громада й буде процвітати. Дивно це було чути у 93-му році з огляду на те, що тут відбувалося тоді. Але Олексій Ставніцер приїхав сюди, почав тут жити й все почало розвиватися, - Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

  Далі за програмою свята розпочалося нагородження почесними грамотами Одеської обласної ради, яке провів особисто Олег Кутателадзе. За плідну роботу на своїх посадах отримали подяку соціальні працівники, секретарі, фінансисти сільських рад у складі Визирської ОТГ, депутати "Команди розвитку".У Визирській об’єднаній громаді відсвяткували День місцевого самоврядування/У Визирській об’єднаній громаді відсвяткували День місцевого самоврядування/  Під час свята подяку отримав і сам Олег Кутателадзе, почесною грамотою його нагородила голова Кордонської сільради Оксана Третьякова. До всіх гостей звернувся також Валерій Стоілакі. Очільник об’єднаної територіальної громади подякував усім працівникам місцевих органів влади та зазначив, що лише завдяки спільним зусиллям можливий гарний результат.Валерій Стоілакі, голова Визирської сільської ради.

Мені приємно, що на сцену вийшов великий колектив колег. В нас вже своя громада, три сільські ради. А до них приєднуються ще чотири. Кордон, Калинівка, Сичавка та Дмитрівка. Це буде дуже міцна, економічно спроможна громада. Я вважаю, що всі питання, які будуть у нас виникати, ми будемо вирішувати та робити так, щоб люди жили краще, - Валерій Стоілакі, голова Визирської сільської ради.

У Визирській об’єднаній громаді відсвяткували День місцевого самоврядування.У Визирській об’єднаній громаді відсвяткували День місцевого самоврядування.  То яке ж свято без шоу-програми, пісень та танців. Вони теж були завдяки організаторам - членам "Команди розвитку", благодійному фонду імені Олексія Ставніцера, особисто Олегу Джумберовичу та Віталію Олеговичу Кутателадзе.У Визирській об’єднаній громаді відсвяткували День місцевого самоврядування.У Визирській об’єднаній громаді відсвяткували День місцевого самоврядування.  Серед запрошених артистів: гурт "Прибой", саксофоніст Євген Зарубаєв, шоу-балет "Light" пародист Сергій Паламаренко та дуже веселий й запальний Шурик Панда.

У Визирській об’єднаній громаді відсвяткували День місцевого самоврядування.У Визирській об’єднаній громаді відсвяткували День місцевого самоврядування.  Всіх працівників органів місцевого самоврядування привітав і Олександр Токменінов.Олександр Токменінов, перший заступник голови Визирської сільської ради.

Ми спілкуємось з людьми. Те, що приймає уряд, Верховна Рада - це у центрі, а ми розв'язуємо питання людей на місцях. Організовуємо роботу медиків, поліцейських, водопровідників, сантехніка, аварійної служби. Розв'язуємо соціальні питання з дітьми, самотніми громадянами. Це для нас дуже важливо. Наших колег хочу привітати зі святом та побажати терпіння, самовладання, стабільної роботи та гідної зарплатні, - Олександр Токменінов, перший заступник голови Визирської сільської ради.

Тетяна Казак, депутат Визирської сільської ради.

Я хочу привітати всіх причетних до цього свята. Це депутати, люди, які працюють в сільрадах, це жителі, наші виборці, вони теж причетні. Без них не було б нас, нашої громади. Бажаю всім, щоб скоріше закінчилася війна, чистого неба, миру, добра, злагоди, любові та процвітання нашій громаді, - Тетяна Казак, депутат Визирської сільської ради, член ГО "Команда розвитку".

Тамара Ковтун, депутат Визирської сільради.

Ми є обличчям держави. До нас приходять люди на прийом. Як ми їх зустрінемо - з усмішкою, охайні, таке уявлення у них буде про нашу державу. Я бажаю всім щастя, здоров'я, професійного росту, злагоди й миру нашій Україні, - Тамара Ковтун, депутат Визирської сільради, член ГО "Команда розвитку".

  Бажання покращити життя рідної громади висловив також Володимир Татаревський, адже він вболіває за всіх жителів ОТГ.Володимир Татаревський, депутат Визирської сільської ради.

Привести всю нашу громаду до європейського села, в якому будуть всі блага для людей, де буде цивілізована освіта, культура, дороги й транспортне сполучення, - Володимир Татаревський, депутат Визирської сільської ради, член ГО "Команда розвитку".

  Радіє за плідні результати спільної роботи органів місцевого самоврядування Визирської ОТГ Олександр Рембач, який також привітав працівників цієї сфери.Олександр Рембач, в.о. старости Любопільського старостинського округу.

З офіційним святом органів місцевого самоврядування я вітаю і нашу громаду, й інші громади району, України, бажаю миру, економічного розвитку, здоров'я, добра, всього найкращого, - Олександр Рембач, в.о. старости Любопільського старостинського округу.

  Депутат Лиманської районної ради Віталій Кутателадзе побажав всім працівникам місцевого самоврядування Визирської ОТГ й надалі нести енергетику розвитку. Надавати нові ідеї, виносити їх на обговорення та потім спільно втілювати нові успішні проєкти у життя.Віталій Кутателадзе, депутат Лиманської районної ради.

Завжди можна відкрити інтернет, поїхати або полетіти кудись за кордон, подивитись. Потім зробити щось навіть краще у нас, тут. Я вважаю, що це можливо. Всіх жителів нашої громади закликаю об'єднатися і всім разом створити щось нове, - Віталій Кутателадзе, депутат Лиманської районної ради.

У Визирській об’єднаній громаді відсвяткували День місцевого самоврядування.  Той, хто добре працює, має право гарно відпочити. Свято з нагоди Дня місцевого самоврядування у Визирському будинку культури продовжилось запальними танцями, щирим спілкуванням у дружньому колі колег та, звичайно, смачними стравами на столі.

Друк
На Тилігулі зацвів червонокнижний Тюльпан Шренка (фото)11:19
24 кві
У Першотравневому ліцеї провели просвітницький захід щодо вакцинації (фото)08:56
24 кві
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять героїв-захисників (фото)12:00
11 кві
У Визирці відсвяткували 20-річчя дитячого садка «Пролісок» (фото)10:39
11 кві
TOP